- 15 Temmuz 2018
- 2.980
- 2.123
- 133
- Konu Sahibi bellazarea
-
Dün yumurtlamışsın canım silikleşmiş bugun bu gece ve peşine 3gunu degerlendirmeni oneririm.Merhaba hanımlar bende ovulasyon yaptım en üsttekine bugün yaptım anlayanlar yazsin lütfen bu işte yeniyim
5dk icinde çıkan sonuçlar doğru canim, bende test yaptım yok diye bırakmıştım 2 saat sonra tesadüf bir gördüm ki silik çizgi peşine adet oldum ama maalesef.Gebelik testi yaptım. Başta bişey yoktu 1 saat sonra böyle olmuş ama güvenilir değil sanırım. Sabah tekrar yapıcam. Bunu gün içinde yaptım.
Peki çatlamış mı sizce yumurtaDün yumurtlamışsın canım silikleşmiş bugun bu gece ve peşine 3gunu degerlendirmeni oneririm.
Teste göre çatlamış duruyor canım silikleşmiş epey çünkü.Peki çatlamış mı sizce yumurta
Canim bak bunlar benim hcg ve ovulsdyon testim, bende gebeligimi hcg testi olmadığı icin ovulasyon testi ile öğrendim. Sana da fikir olsun.
Hadi inşallah yaTeste göre çatlamış duruyor canım silikleşmiş epey çünkü.
O zaman tekrar yumurtlama yaşıyor olabilirsiniz.Bende gebelikte cikmiyor ama ovulasyon testimi ekliyorum.
Eki Görüntüle 2275517
Rabbim gönlüne göre hayırlı olani nasip etsin inşallah arkadaşım, hayırlı haberini okumak nasip olsun tez vakitte inşallah.Hadi inşallah yasağol canım
O zaman tekrar yumurtlama yaşıyor olabilirsiniz.
Adete kac gün var?
Ovulasyon testi de net bir sonuc ifade etmediği icin pek birsey diyemeyecegim idrar testinde negatif çıkınca. Rabbim gönlüne göre hayırlı olani nasip etsin inşallah arkadaşım. Umarım supriz hir bayram hediyen olur.Adetin bugun olmasi gerekiyordu gelen giden yok henuz ama gelcek gibi hissediyorum canim meme uclari aciyor cunku, birde hafif akinti var
Varsa elinde simdi bir de gebelik testi yapsana canim bakalim ne cikacak.26-27-28. Günlerde hep böyle. Çatlamıyır sanırım yumurta. Böyle mi olur acaba.
Yaptım maalesef bir şey çıkmadı. Gözlerim aradı hayalet çizgiyi ama yok. Ben hem ovulasyon hem gebelik testi yapmaya devam ederimVarsa elinde simdi bir de gebelik testi yapsana canim bakalim ne cikacak.
Allah gonlumuze gore versin26-27-28-29. Günlerde ovulasyon testim hep pozitif. Gebelik testi ise negatif. Neden çatlamıyor acaba yumurta.Son bir ovulasyon testim kaldı. Yarın da yaparım ve artık gerisi şans. Adet zamanım geldi aslında. Bazen 40 günü de buluyor ama bu kadar gec mi yumurtlama oluyor acaba. 26. Ve 28. Günleri degerlendirdim. Umarım olur.
Bunşar benim 26. Günden başlayarak sırayla ovulasyon testim.Allah gonlumuze gore versinhayirli haberlerini bekliyoruz
Surekli ayni koyulukdami oldu ovu testi yoksa siliklesip koyulasiomuydu bnm adetim gecti baya ve gec yumurtladim ikinci kez iki gun tekrar yaptim seninki gibi ovu testlerim yumurtlamadan sonra 9 10 gun oldu bugun .Canim bak bunlar benim hcg ve ovulsdyon testim, bende gebeligimi hcg testi olmadığı icin ovulasyon testi ile öğrendim. Sana da fikir olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?