Testi ne zaman yapmistinBugün olmadım ama bir kaç gün daha bekliycem bende
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Testi ne zaman yapmistinBugün olmadım ama bir kaç gün daha bekliycem bende
Ben test yaptırmadım . Erken gebelik testi yaptım prector mü öyle bi markayla çıkmadı 2-3 gün önce . Kan yaptırmadım yarında gelmezse kan vercemTesti ne zaman yapmistin
Gecikme kac gun olduBen test yaptırmadım . Erken gebelik testi yaptım prector mü öyle bi markayla çıkmadı 2-3 gün önce . Kan yaptırmadım yarında gelmezse kan vercem
Şimdi 2.güne geçtiGecikme kac gun oldu
Anladim cnm yazarsin sonucuŞimdi 2.güne geçti
Cesaret edebilirsem yarın bi kan veririmAnladim cnm yazarsin sonucu
Ette senden güzel haberler alalimCesaret edebilirsem yarın bi kan veririm
İnşallah bakalımm temennimmEtte senden güzel haberler alalim
Çok ağrım var şu an galiba regl olcam akıntım var ama sarı kanamam olmadı regli oldum sandım baktım sarı akıntı sağ kasığım ağrıyo 2.regli olma günüm bugünEtte senden güzel haberler alalim
Hamilelik belirtiside ayni zaten regl agrisiylaÇok ağrım var şu an galiba regl olcam akıntım var ama sarı kanamam olmadı regli oldum sandım baktım sarı akıntı sağ kasığım ağrıyo 2.regli olma günüm bugün
Benim gogus agrilarim cok azaldi 24de gunum benimdeHamilelik belirtiside ayni zaten regl agrisiyla
Sadece kasık ağrım çok şu an ve sarı akıntım oldu kırmızıya döncek diye üzülüyorum ağrı yükseldikçeHamilelik belirtiside ayni zaten regl agrisiyla
Bide bu kadar regli gibi yüksek ağrı olur muBenim gogus agrilarim cok azaldi 24de gunum benimde
Bide bu kadar regli gibi yüksek ağrı olur mu
1 damla pembe çok açık akıntım oldu elendim galibaBenim gogus agrilarim cok azaldi 24de gunum benimde
Benim ağrılarım çok yüksek olmuştu ilk zaman bebek yerleşirken regl ağrısının bi kat fazlasıydıBide bu kadar regli gibi yüksek ağrı olur mu
Şu an ilk sarı akıntım oldu sonra 1 saat sonrasında hafif pembemsi bi akıntım oldu devam ederse regliyim galiba bekliycem bakalım ama reglim 1 gün gecikti normalde dün olmam gerekiyordu şu an kasık ağrım çok yüksekBenim ağrılarım çok yüksek olmuştu ilk zaman bebek yerleşirken regl ağrısının bi kat fazlasıydı
Gecikme ağrısıda olabilir siz en iyisi bekleyinŞu an ilk sarı akıntım oldu sonra 1 saat sonrasında hafif pembemsi bi akıntım oldu devam ederse regliyim galiba bekliycem bakalım ama reglim 1 gün gecikti normalde dün olmam gerekiyordu şu an kasık ağrım çok yüksek
Birde benim yumurtlama günüm 7 sindeydi şüpheli ilişkim 5-6 sında oldu 14 ünde kasık ağrım hafif çok açık kahvemsi sarımsı akıntım olmuştu o hafta göğüs hassasiyetim ve ara ara karın ağrım oldu şimdi dün regli olmam gerekiyordu olmadım şimdi karın ağrım başladı sarı akıntım geldi be şimdi pembemsi akıntım oldu yani devam ederse regli diyebilir miyiz acaba test olcam akşam devam etmezse kanamaBenim ağrılarım çok yüksek olmuştu ilk zaman bebek yerleşirken regl ağrısının bi kat fazlasıydı
Kanama devam ederse evet regl demek. Yerleşme kanaması silince gelir bir de bir tane pedi doldurmayacak kadar azdır.Birde benim yumurtlama günüm 7 sindeydi şüpheli ilişkim 5-6 sında oldu 14 ünde kasık ağrım hafif çok açık kahvemsi sarımsı akıntım olmuştu o hafta göğüs hassasiyetim ve ara ara karın ağrım oldu şimdi dün regli olmam gerekiyordu olmadım şimdi karın ağrım başladı sarı akıntım geldi be şimdi pembemsi akıntım oldu yani devam ederse regli diyebilir miyiz acaba test olcam akşam devam etmezse kanama