- 21 Haziran 2018
- 60
- 18
- 88
- 29
- Konu Sahibi bellazarea
-
Rabbim gönlüne göre nasip etsin inşallah arkadaşım.Canim benimki cok az daha silik, seninki kadar koyu degil..adetimden hala ses yok.. deli gibi akintim var arada koyu olan, yarin sabah genelik testi yapacagim..
amin cok tesekkur ederim, ogrenince mutlaka yazacagimRabbim gönlüne göre nasip etsin inşallah arkadaşım.
Güzel haberlerini yazarsin inşallah.
Göründün mü peki doktora?Hayır normal olandan
Peki adet tarihin ne zaman?Doktorumun acil doğuma gitmesi gerekiyordu, cuma gününe aldık, ovulasyon testlerinin fotografını çektim gittikçe koyulaşıyorlar anlam veremedim.. adet sancım yok fakat beyazdan kahverengiyr doğru akıntım var.. adet mi olucam acaba :/
Adet tarihim 15 marttı..benim hiç gecikmezdi o yüzden böyle evhamlandımPeki adet tarihin ne zaman?
Canim ya 2.kez yumurtlayacaksin ya gebesin grc döllenme oluyordur ya da mevsin orda nasil bilmiyorum ama mevsimselde olabiliyor ya da stres olarak etkiliyor.Adet tarihim 15 marttı..benim hiç gecikmezdi o yüzden böyle evhamlandım
Güzel haberlerini bekliyorum inşallah canımCanım amin inşallah, çok istiyorum olsun.. mutlaka yazarım buraya olan biteni ❤
Ovülasyon takibi ile mi hamile kaldınızCanim bak bunlar benim hcg ve ovulsdyon testim, bende gebeligimi hcg testi olmadığı icin ovulasyon testi ile öğrendim. Sana da fikir olsun.
Evet canim.Ovülasyon takibi ile mi hamile kaldınız
Bende bu ay takip ettim umarım hamile kalırım sizin ilk deneme miydiEvet canim.
Inşallah nasip olur arkadaşı,Bende bu ay takip ettim umarım hamile kalırım sizin ilk deneme miydi
İnşallah bana da nasip olur dua edin inşallahInşallah nasip olur arkadaşı,
Ben 2. Denemede kaldım ama ilk denemede bilinçsizce yapmışım meğer kuralına uymadan, 2.denemede harfiyen uydum herseyine cok şükür nasip oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?