- 4 Nisan 2019
- 5.910
- 6.337
- 198
Bu silik canım . T çizgisi C sen daha koyu ya da ikiside aynı koyulukta olmalı gebelik içinBugün adet olmam gerekiyordu ama henüz olmadım canım ovulasyon testi bu adet günümde olmama ragmen böyle çıktı o yüzden kafam karıştı Bi sormak istedim
Çoğu kişi İnnovita diyor onlar daha hassasmis ama ben labaguik kullanıyorum ben memnunum gerçicanımKzlar bende bu ay ovülasyon alacagım adetim 5.günü ne önerirsiniz marka olarak
Ben miratech kullandım ve çok memnun kaldım fiyatı internette olanlardan daha pahalı 5 adet 30₺ civarı. internette de var ama ilk kez deniceksen bence eczaneden alman daha faydalı olur daha sonra olmazsa internetten toplu alabilirsin Laboquick var mesela daha uygun ama içlerinde bozuk çıkanlar olabilirmişKzlar bende bu ay ovülasyon alacagım adetim 5.günü ne önerirsiniz marka olarak
Merhaba kızlar bende bu ay ilk kez ovuyla deniyorum ve çoook heycanlıyımmbat 9 şimdiden her gün test yapasım geliyo 1. Denemede tutturan çok varmış Rabbim bizi de onlardan eylesin şafak 9
[/Q en kısa suredw inşallah çift cizgiyi görürsün canjm benim ... Bu benim ikincisi ovulasyon ayım ilk ay tutmadı inşallah bu ay bakalım inşallah tutar
Ben labaguik kullaniyorjm hiç bozuk çıkmadı bu zamana kadar ama inşallah da çıkmazBen miratech kullandım ve çok memnun kaldım fiyatı internette olanlardan daha pahalı 5 adet 30₺ civarı. internette de var ama ilk kez deniceksen bence eczaneden alman daha faydalı olur daha sonra olmazsa internetten toplu alabilirsin Laboquick var mesela daha uygun ama içlerinde bozuk çıkanlar olabilirmiş
Öyle mi? Doğrudur bende kullanmadığım için burda yazılanlardan yola çıkıyorum doğrumudur bilmem kullanan bilir tabiiBen labaguik kullaniyorjm hiç bozuk çıkmadı bu zamana kadar ama inşallah da çıkmaz
En uygunu labaguik ikinci innovita diye biliyorum sen bı ikisini araştır hangisi butcene uygunsa canım..Cok bütçm yok doktora gidemedim ben maddiyat dan dolayı bu ay kendim deneyeceğim Uygun ve sağlam olsun istiyorum pkoyum bide arkadaşlar
Tamam tesekkurlerEn uygunu labaguik ikinci innovita diye biliyorum sen bı ikisini araştır hangisi butcene uygunsa canım..
Bu ay hamile isem geri kalan testlerimi sana yollamak isterim olur muTamam tesekkurler
Canım günaydınn erken yazıyorum ama sabah ilk idrarla gebelik testi yaptım Bi bakar mısınız?Canım göremedim ki dur bende benim ki mi atim
Canım günaydınn erken yazıyorum ama sabah ilk idrarla gebelik testi yaptım Bi bakar mısınız?
Adetim 1 gün gecti bugün 2. Günüm canımAdetiniz geçti mi? Ilk bakışta bir şey gözükmüyor, sonra iyice odaklaniyorum hayalet çizgi var gibi, ya da öyle mi.gormek istiyorum ki
Adetim 1 gün gecti bugün 2. Günüm canım
İnşallah canım benimBelkivec döllenme olmustir, yarın tekrarla canim bi tık daha belli olur varsa, inşallah vardir
İlk bakışta gördüm sanki var gibi inşallah peki 5 dj içinde cikti demi canimCanım günaydınn erken yazıyorum ama sabah ilk idrarla gebelik testi yaptım Bi bakar mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?