Ovulasyon testi ile gebelik ogrenenler

Daha adete var 3 gün ama yapmak istiyorum .sizce adetimin geçmesini beklesem mi yapsam mı ki

Elinde test fazla varsa yap canim ama.olumsuz olursa üzülme, bide adet geçince yaparsın, sende ovulasyon hep köyü çıkıyor var gibi

Elinde test fazla varsa yap canim ama.olumsuz olursa üzülme, bide adet geçince yaparsın, sende ovulasyon hep köyü çıkıyor var gibi
4 gün koyu bı gün silik sonra tekrar koyu ... Felaket sırt ağrılarım var.. hamilelik testinde son sonra hayalet çizgi benim umudumu kırdı ama elimde bı tane var test yapım gitsin demi

Allah razı olsun canım ..Sen ovulasyon yaptım mı bu aralar canım
Yok canım benim adetlerim dakiktir tam gününde gelir gün aşırı birliktelik yaşadık hala daha devam adete kdr takvimdeki ovulasyon zamanlarını full değerlendirdik öyle işte

Canlar bı sitede baktım hayalet çizginin üzerine su döktüğü de kayboluyorsa o kurumuş çizgi oluyor yani negatif ama silikle
Hadi yaa bende gebelik testi yaptım. Hayalet çizgi dedikleri var galiba bilmiyorum ya da ben öyle gEki Görüntüle 2646167 örüyorum bir de sen bakar mısın?
Canım birsey dicem hayalet çizginin üzerine su doktugunde kaybolursa gebe degil ..kayboluyorsa gebelik var demek mia ... Bende denedim kayboldu.... Bı sen denesene bana yaz lütfen

Yok canım benim adetlerim dakiktir tam gününde gelir gün aşırı birliktelik yaşadık hala daha devam adete kdr takvimdeki ovulasyon zamanlarını full değerlendirdik öyle işte
Valla ne güzel benim adetler sürekli geçer 3. 5 ileriye atıyor ... Allahım inşallah hayırlı bı evlat nasip eder isteyen herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…