Evet canım 5 dakika içinde çıktıİlk bakışta gördüm sanki var gibi inşallah peki 5 dj içinde cikti demi canim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım 5 dakika içinde çıktıİlk bakışta gördüm sanki var gibi inşallah peki 5 dj içinde cikti demi canim
Ayyy inşallah yanılmıyoruzdur var gibi birşeyler hadi hayırlısı olsun inşallah kan versene istersenEvet canım 5 dakika içinde çıktı![]()
Vericem kuzum yarın sabahta yapayım test dedim bakalım onda da aynı çıkarsa gidicem hastaneye hemenAyyy inşallah yanılmıyoruzdur var gibi birşeyler hadi hayırlısı olsun inşallah kan versene istersen
Ben direk gördüm canım rengide pembe yani beyaz da değil bence hamilesinVericem kuzum yarın sabahta yapayım test dedim bakalım onda da aynı çıkarsa gidicem hastaneye hemen![]()
Tekrar test yapmadın mı canımDaha adete var 3 gün ama yapmak istiyorum .sizce adetimin geçmesini beklesem mi yapsam mı ki
Yaptım canım maalesef hiç birşey çıkmadı ....Tekrar test yapmadın mı canım
Yarın sabah yaptığnda onu da at olur mu buraya bizi habersiz bırakmaVericem kuzum yarın sabahta yapayım test dedim bakalım onda da aynı çıkarsa gidicem hastaneye hemen![]()
Ay inşallah canım yaBen direk gördüm canım rengide pembe yani beyaz da değil bence hamilesin![]()
Tamam canım atıcam mutlakaYarın sabah yaptığnda onu da at olur mu buraya bizi habersiz bırakma
Tamam canım atıcam mutlaka![]()
Sizde de var bisey gibi, hayirlisi. Canım benim saat sonra böyle oluyor hep
Eki Görüntüle 2646598
İlk 5 dakika da çıkmıyor mu canım. Canım benim saat sonra böyle oluyor hep
Eki Görüntüle 2646598
Hayır canım ilk hemen cikmiyor.. ama iki gün önce saatler sonra çıktı ama o bembeyazdi .. şimdi de bı kaç sonra çıktı ama bu ondan daha koyu çıktı canimİlk 5 dakika da çıkmıyor mu canım
Evet rengi pembemsi çıkmış benim rengide pembe ay inşallah vardır yaa sen hastaneye ne zaman gidiceksin canımHayır canım ilk hemen cikmiyor.. ama iki gün önce saatler sonra çıktı ama o bembeyazdi .. şimdi de bı kaç sonra çıktı ama bu ondan daha koyu çıktı canim
Adetim geçtiği zaman ilk 5 dakikada çıkmış olsaydı giderdim hemen yarın ama bir saat sonra çıktı ama iki gün öncesinden daha iyi diEvet rengi pembemsi çıkmış benim rengide pembe ay inşallah vardır yaa sen hastaneye ne zaman gidiceksin canım
Kaç gün gecikti adetin kuzumAdetim geçtiği zaman ilk 5 dakikada çıkmış olsaydı giderdim hemen yarın ama bir saat sonra çıktı ama iki gün öncesinden daha iyi di
Daha 2 gün var bak resim atacam karşılaştırın ... Ama saatler sonra çıkması umudumu kaybettiriyoKaç gün gecikti adetin kuzum
Aslında alttaki bir tık daha koyu. Kuzum anlamadım ki ya gebelik olmasa ikinci çizgi renksiz olurdu değil mi yanlış mıyım