Ovulasyon testi ile gebelik ogrenenler

Evet alttaki bugün ki ama saatler sonra çıkması beni çok düşündürüyor bu zamana kadar çok test yaptım.beklettim hiç böyle olmamıştı ... Bugün tekrar ovulasyon yapsam mı ki gene
Bi yap bakalım canım nasıl olucak adetine de 2 gün varmıs hem ne olacak Bi yap bakalım merak ettim

Yaptım silik çıktı artık gebelik testi yapmicam cumaya kadar adetim geçsin istiyorum...ya sizde gebelik testi yaptınız beklettiginiz olmuştur böyle daha sonra belirdi mi benim hiç belirmemisti
Benim 2 ay önce öyle oldu, çok hafif hayalet çizgi vardı ilk 2 3 dk içinde, sonra bi kaç saate koyulastu, hatta 2 kes yaptım ikiside öyle oldu, ertesi günlerde yaptım hiç çıkmadı, 3 gune de adet oldum malesef

Zaten benim de ağrılarım başladı adet ağrıları h

Ay inşaallah senden guzwl.haberler alırız ben umudumu kaybettim bu ay .. güzel.haber alırsan bizi unutma
Neden umudunı kaybediyosun canım bugün ki testin evet daha koyu çıkmış ovülasyon testlerini de hiç anlamış değilim zaten silik ama yinede koyu değil mi t çizgisi

Neden umudunı kaybediyosun canım bugün ki testin evet daha koyu çıkmış ovülasyon testlerini de hiç anlamış değilim zaten silik ama yinede koyu değil mi t çizgisi
4 gün koyu bir gün silik sonra gene koyu sonra gene silik .... Ama gebelik bekledikten sonra böyle oluyor .. bel ağrılarım da başlayınca kaybettim gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…