Evet alttaki bugün ki ama saatler sonra çıkması beni çok düşündürüyor bu zamana kadar çok test yaptım.beklettim hiç böyle olmamıştı ... Bugün tekrar ovulasyon yapsam mı ki geneAslında alttaki bir tık daha koyu. Kuzum anlamadım ki ya gebelik olmasa ikinci çizgi renksiz olurdu değil mi yanlış mıyım
Bi yap bakalım canım nasıl olucak adetine de 2 gün varmıs hem ne olacak Bi yap bakalım merak ettimEvet alttaki bugün ki ama saatler sonra çıkması beni çok düşündürüyor bu zamana kadar çok test yaptım.beklettim hiç böyle olmamıştı ... Bugün tekrar ovulasyon yapsam mı ki gene
Tamam canım bekliyorumTmm inşallah sıvı alımını bıraktım şimdi 5 gibi yapacam
Canım.valla bilemiyorum kafam.karisti insan ya günüm geçmedi diye böyle ya kurumuş çizgi ama neden cikiyo ben bu zamana kadar çok test yaptım beklettim böyle çıkmamıştıSizde de var bisey gibi, hayirlisi
Canım yaptın mı?Canım.valla bilemiyorum kafam.karisti insan ya günüm geçmedi diye böyle ya kurumuş çizgi ama neden cikiyo ben bu zamana kadar çok test yaptım beklettim böyle çıkmamıştı
ovulasyon silik çıktı gene dün koyu idiTamam canım bekliyorum
Hmm bence adet gününü bekle canım inşallah vardır seninde benimdeovulasyon silik çıktı gene dün koyu idi
Eki Görüntüle 2646664
Senin ne durumda ovuly yapıyor musunHmm bence adet gününü bekle canım inşallah vardır seninde benimde
Yok canım benim ovulasyon testim bitti çıkamadım da dışarı alamadımSenin ne durumda ovuly yapıyor musun
Yaptım silik çıktı artık gebelik testi yapmicam cumaya kadar adetim geçsin istiyorum...ya sizde gebelik testi yaptınız beklettiginiz olmuştur böyle daha sonra belirdi mi benim hiç belirmemistiEvet cok tuhaf gerçekten, ovulasyon yaptınız mi bugun
Benim 2 ay önce öyle oldu, çok hafif hayalet çizgi vardı ilk 2 3 dk içinde, sonra bi kaç saate koyulastu, hatta 2 kes yaptım ikiside öyle oldu, ertesi günlerde yaptım hiç çıkmadı, 3 gune de adet oldum malesefYaptım silik çıktı artık gebelik testi yapmicam cumaya kadar adetim geçsin istiyorum...ya sizde gebelik testi yaptınız beklettiginiz olmuştur böyle daha sonra belirdi mi benim hiç belirmemisti
Zaten benim de ağrılarım başladı adet ağrılarıBenim 2 ay önce öyle oldu, çok hafif hayalet çizgi vardı ilk 2 3 dk içinde, sonra bi kaç saate koyulastu, hatta 2 kes yaptım ikiside öyle oldu, ertesi günlerde yaptım hiç çıkmadı, 3 gune de adet oldum malesef
Benim bu ay sağ mail ağrım, göğüs hassasiyetim oldu, baya umutluydum, bugün erken gebelik yaptım negatif çıktı, gerçi daha 6 gün var ama ne bileyim..Zaten benim de ağrılarım başladı adet ağrılarıh
Sağ kasıkBenim bu ay sağ mail ağrım, göğüs hassasiyetim oldu, baya umutluydum, bugün erken gebelik yaptım negatif çıktı, gerçi daha 6 gün var ama ne bileyim..
Ay inşaallah senden guzwl.haberler alırız ben umudumu kaybettim bu ay .. güzel.haber alırsan bizi unutmaBenim bu ay sağ mail ağrım, göğüs hassasiyetim oldu, baya umutluydum, bugün erken gebelik yaptım negatif çıktı, gerçi daha 6 gün var ama ne bileyim..
Neden umudunı kaybediyosun canım bugün ki testin evet daha koyu çıkmış ovülasyon testlerini de hiç anlamış değilim zaten silik ama yinede koyu değil mi t çizgisiAy inşaallah senden guzwl.haberler alırız ben umudumu kaybettim bu ay .. güzel.haber alırsan bizi unutma
4 gün koyu bir gün silik sonra gene koyu sonra gene silik .... Ama gebelik bekledikten sonra böyle oluyor .. bel ağrılarım da başlayınca kaybettim gibiNeden umudunı kaybediyosun canım bugün ki testin evet daha koyu çıkmış ovülasyon testlerini de hiç anlamış değilim zaten silik ama yinede koyu değil mi t çizgisi
Son ana kadar dua edelim bizAy inşaallah senden guzwl.haberler alırız ben umudumu kaybettim bu ay .. güzel.haber alırsan bizi unutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?