- 24 Aralık 2019
- 1.842
- 1.434
- 53
- 25
Ederim tabiki canım rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşAllahOvulasyon testim 4 gündür koyu idi dün siliklesti bugün tekrar koyulaşti . Yarın yapcam test canım dua et

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ederim tabiki canım rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşAllahOvulasyon testim 4 gündür koyu idi dün siliklesti bugün tekrar koyulaşti . Yarın yapcam test canım dua et
Sen şimdi kaç aylık hamilesin canım....Ederim tabiki canım rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşAllah![]()
Yarın gebelik yapıcaksın demi, inşallah güzel haber verisisinOvulasyon testim 4 gündür koyu idi dün siliklesti bugün tekrar koyulaşti . Yarın yapcam test canım dua et
Daha adete var 3 gün ama yapmak istiyorum .sizce adetimin geçmesini beklesem mi yapsam mı kiYarın gebelik yapıcaksın demi, inşallah güzel haber verisisin![]()
Daha adete var 3 gün ama yapmak istiyorum .sizce adetimin geçmesini beklesem mi yapsam mı ki
7 olucak inşAllah canımSen şimdi kaç aylık hamilesin canım....
4 gün koyu bı gün silik sonra tekrar koyu ... Felaket sırt ağrılarım var.. hamilelik testinde son sonra hayalet çizgi benim umudumu kırdı ama elimde bı tane var test yapım gitsin demiElinde test fazla varsa yap canim ama.olumsuz olursa üzülme, bide adet geçince yaparsın, sende ovulasyon hep köyü çıkıyor var gibi![]()
Allahım.saglikla kucağına almayı nasip etsin canim benim7 olucak inşAllah canım
Bu gebelik testi miİnşallah canım ya işte bugün adet olmam gerekiyordum daha olmadım bekleyelim bakalımaz önce bir daha ovulasyon yaptım yine böyle
![]()
Aminn canım darısı isteyen herkesin başınaAllahım.saglikla kucağına almayı nasip etsin canim benim![]()
Hayır canım ovulasyonBu gebelik testi mi
Bugün adet olmam gerekiyordu ama henüz olmadım canım ovulasyon testi bu adet günümde olmama ragmen böyle çıktı o yüzden kafam karıştı Bi sormak istedimBu gebelik testi mi
Ay ben de heyecanlandımDaha adete var 3 gün ama yapmak istiyorum .sizce adetimin geçmesini beklesem mi yapsam mı ki
Ben bu heyecanı bir haftadır çekiyorum dün yaptığım gebelik testi hayalet çizgi çıkınca umudum kırıldı daAy ben de heyecanlandım![]()
Bütün hamişlik bekleyen herkese ediyorum kuzum kendiminde 6 gün sonra bat bekliyorum aynı heyecanlaBen bu heyecanı bir haftadır çekiyorum dün yaptığım gebelik testi hayalet çizgi çıkınca umudum kırıldı dayapcam sabah ay dua edin lütfen
Allah razı olsun canım ..Sen ovulasyon yaptım mı bu aralar canımBütün hamişlik bekleyen herkese ediyorum kuzum kendiminde 6 gün sonra bat bekliyorum aynı heyecanla![]()
Yok canım benim adetlerim dakiktir tam gününde gelir gün aşırı birliktelik yaşadık hala daha devam adete kdr takvimdeki ovulasyon zamanlarını full değerlendirdik öyle işteAllah razı olsun canım ..Sen ovulasyon yaptım mı bu aralar canım
Canım birsey dicem hayalet çizginin üzerine su doktugunde kaybolursa gebe degil ..kayboluyorsa gebelik var demek mia ... Bende denedim kayboldu.... Bı sen denesene bana yaz lütfenHadi yaa bende gebelik testi yaptım. Hayalet çizgi dedikleri var galiba bilmiyorum ya da ben öyle gEki Görüntüle 2646167 örüyorum bir de sen bakar mısın?
Valla ne güzel benim adetler sürekli geçer 3. 5 ileriye atıyor ... Allahım inşallah hayırlı bı evlat nasip eder isteyen herkeseYok canım benim adetlerim dakiktir tam gününde gelir gün aşırı birliktelik yaşadık hala daha devam adete kdr takvimdeki ovulasyon zamanlarını full değerlendirdik öyle işte![]()
Wvwtcanim 12 gün geçti üstündenDaha once yumurtlamayi gorup degerlendirdinizmi