Ovulasyon testi ile gebelik ogrenenler

Bende 10 aylık evliyim.Henüz bebeğimiz olmadı.Soranlara şimdilik istemiyoruz diyoruz ama aslında deli gibi istiyoruz.Bende pcos var ve kiloluyum maalesef.İnüsilin direncimde çok yüksek doktora gitmeye çok korkuyorum.Burada okuyunca öğrendim bende ovulasyon testini.İnşallah hemen bende alıp deniycem.

Kızlar üç gün var adete ovulasyon testim böyle çıktı gebelik olabılır mi

Eklentiler

• image.webp
    32,6 KB · Görüntüleme: 92
Ben de pcosluyum ve 11 aylık evliyiz. Biz de bebek istiyoruz. Ben zayıf olmama rağmen insilün direnci çıktı bende de. Mutlaka doktora gitmeni öneririm. Kilo fazlanı atınca hemen gebe kalabilirsin. Ben şu anda glukofen ve inofolic combi kullanıyorum. Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın.

Kizlar ben 3 gün kala ovulasyon testiyle öğrenmiştim oruçtum iftara 1 saat kala ard arda yaptım 3 testte kopkoyu çıktı gebelik yaptım o da koyu pozitif çıktı şimdi 12. Haftadayiz

Eklentiler

• IMG_20200615_181536_895.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 105
Normalde çok çok silik çıkıyordu şimdi aynı yumurtlama zamanı gibi aynı anda çıktı C ve t bakalım hayırlısı
Yumurtlama zamanı gibiyse bilemiyorum. İnşaAllah bebişin seninledir. Var mı farklı bir belirti?

Emin olamamamdaki sebep: Polikistik Over... Maalesef... Bir şey diyemiyorum. Bizde bazen yumurtlama olmadığı için de Lh yüksek kalabiliyor. Rabbimden hayırlısını istiyorum.
Bende o sorun yok şükür canım aynı yumurtlama zamanı gibi çıktı akıntım falan da pek olmayınca ihtimal vermemiştim bakalım cumartesi test yaparım artık

Amiin amiin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…