23 dü canım ileri hareketlilil.. total hiz da yuzde 45 di aşılama yaptrdğmz ay ama olmadıSöylediğin iyi oldu canım. İleri hareketliniz kaçtı bizim 11m idi en son
Bu arada gebelik testi yaptın mı? Son testimdi yenisini almadımCanım benim de tam da dediğin gibi oldu adete 1 hafta varken bence lh hormonumuz yeniden yükselişe geçiyor bugün adet günüm (Gerçi regl olmadım ama her an gelebilir) mesela ikinci çizgi çok silik oyüzden regl 2 3 gün varken tekrarla
İstanbulda bir doktor duydum Mehmet reşit asoğlu diye bir doktor onu düşünüyorum23 dü canım ileri hareketlilil.. total hiz da yuzde 45 di aşılama yaptrdğmz ay ama olmadısen nerede yaptrmayı düsünüyodun aşılamayı
Yaptım negatifBu arada gebelik testi yaptın mı? Son testimdi yenisini almadım
Istanbulda daha cok secenek vardr canım iyice arastr bakalımİstanbulda bir doktor duydum Mehmet reşit asoğlu diye bir doktor onu düşünüyorum
Aynen bir araştırmak lazım fiyatlar ne civarda biliyor musunIstanbulda daha cok secenek vardr canım iyice arastr bakalım
Bende cuma günü doktora gidiyorum yumurta takibimi yaptırmaya daha sonra neler olacak bilmiyorum inşallah tez zamanda gelir hayırlısı ile
İlk aşılama yap tabi ki yaşın genç s 40 üzeri ise zaman kaybetmeden tüp bebek yap bence canım .. bende bu ay yumurta takibimi yaptircam gerek olursa aşılamaKime gideceksin ben de çok yıprandım ama eşim hemen tüp bebek istemiyor ben önce aşılama düşünüyorum önümüzde ki ay ben de gideceğim doktora tekrardan
Canimm sen bahçeci ye mi gideceksin . Fiyatlar nasıl ki orda .. bende başakşehir tıp merkezine gidecem amaAynen bir araştırmak lazım fiyatlar ne civarda biliyor musun
Yaş28 ama ileri hareket sorunu var eşimin yumurta takıbi ve çatlatma yaptık bir kimyasalım var başka sonuç alamadıkİlk aşılama yap tabi ki yaşın genç s 40 üzeri ise zaman kaybetmeden tüp bebek yap bence canım .. bende bu ay yumurta takibimi yaptircam gerek olursa aşılama
Insallah canım tez zamanda bebislerimize kavusuruzBende cuma günü doktora gidiyorum yumurta takibimi yaptırmaya daha sonra neler olacak bilmiyorum inşallah tez zamanda gelir hayırlısı ile
Anladım.canim.. bende 28 yaşındayım hiç gebe kalamadim iki yıl oldu evleneliYaş28 ama ileri hareket sorunu var eşimin yumurta takıbi ve çatlatma yaptık bir kimyasalım var başka sonuç alamadık
Bizim 1.5 yıl oldu bizim de sadece bir kere kimyasal yaşadımAnladım.canim.. bende 28 yaşındayım hiç gebe kalamadim iki yıl oldu evleneliben daha hiç test yaptırmadım eşim de bende bakalım neler çıkacak.. bı problemimiz yoktur inşallah
Bizimde hareket sorunu var, çakşır kökü suyuna başladık. Ramazan sonrasindan beri kullaniyo eşim. Etkisinin çok olduğu söyleniyorBiz de de hareket problemi. Var acaba hiç zaman kaybı yapmasak mı biz de ya
Hsg çektirdin ya canım sorun neymiş acaba her hangi bir sıkıntı söyledi mi doktorO kişi kesinlikle ben olmam zaten hamile gibi hissetmiyorum da hiç ama koyu çizgi görmek artık hoşuma gittiği için yapr oldum
Yok canım benim herşeyim temiz doktor hatta sen çok kolay hamile kalırsın bile dedi fakat. Benim eşimde sayı azlığı be hareket sorunu olduğu için sadece yumurta çatlatma işe bir kere hamile kaldım onda da kimyasal olduHsg çektirdin ya canım sorun neymiş acaba her hangi bir sıkıntı söyledi mi doktor
Canım Allah herşeyin hayırlısını en hayırlı zamanda versinYaptım negatifovulasyonun 14. Günü bugün halen negatif
Kimisi erken kimisi çok geç öğreniyor, takılmamak lazım da beceremiyoruz maalesef Allah gönlüne göre en hayırlısını tez zamanda versinYaptım negatifovulasyonun 14. Günü bugün halen negatif
Hareket ve sayı nedir acaba sizde bizde de aynı problem varmış ne yaZık kiYok canım benim herşeyim temiz doktor hatta sen çok kolay hamile kalırsın bile dedi fakat. Benim eşimde sayı azlığı be hareket sorunu olduğu için sadece yumurta çatlatma işe bir kere hamile kaldım onda da kimyasal oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?