Ovulasyon testi ile gebelik ogrenenler

Söylediğin iyi oldu canım. İleri hareketliniz kaçtı bizim 11m idi en son
23 dü canım ileri hareketlilil.. total hiz da yuzde 45 di aşılama yaptrdğmz ay ama olmadı sen nerede yaptrmayı düsünüyodun aşılamayı

Bu arada gebelik testi yaptın mı? Son testimdi yenisini almadım

R Raziue ben de yumurtlamadan 16 gün sonra regli oldum... normalde de yumurtlamadan 16 gun sonra reglim gelirdi o degismedi ama 2 hafta ileri attım tarihi sana da haber vereyim dedim canım sen napıyosun
Bende cuma günü doktora gidiyorum yumurta takibimi yaptırmaya daha sonra neler olacak bilmiyorum inşallah tez zamanda gelir hayırlısı ile

Kime gideceksin ben de çok yıprandım ama eşim hemen tüp bebek istemiyor ben önce aşılama düşünüyorum önümüzde ki ay ben de gideceğim doktora tekrardan
İlk aşılama yap tabi ki yaşın genç s 40 üzeri ise zaman kaybetmeden tüp bebek yap bence canım .. bende bu ay yumurta takibimi yaptircam gerek olursa aşılama

İlk aşılama yap tabi ki yaşın genç s 40 üzeri ise zaman kaybetmeden tüp bebek yap bence canım .. bende bu ay yumurta takibimi yaptircam gerek olursa aşılama
Yaş28 ama ileri hareket sorunu var eşimin yumurta takıbi ve çatlatma yaptık bir kimyasalım var başka sonuç alamadık

Bende cuma günü doktora gidiyorum yumurta takibimi yaptırmaya daha sonra neler olacak bilmiyorum inşallah tez zamanda gelir hayırlısı ile
Insallah canım tez zamanda bebislerimize kavusuruz

Yaş28 ama ileri hareket sorunu var eşimin yumurta takıbi ve çatlatma yaptık bir kimyasalım var başka sonuç alamadık
Anladım.canim.. bende 28 yaşındayım hiç gebe kalamadim iki yıl oldu evleneli ben daha hiç test yaptırmadım eşim de bende bakalım neler çıkacak.. bı problemimiz yoktur inşallah

Anladım.canim.. bende 28 yaşındayım hiç gebe kalamadim iki yıl oldu evleneli ben daha hiç test yaptırmadım eşim de bende bakalım neler çıkacak.. bı problemimiz yoktur inşallah
Bizim 1.5 yıl oldu bizim de sadece bir kere kimyasal yaşadım

Hsg çektirdin ya canım sorun neymiş acaba her hangi bir sıkıntı söyledi mi doktor
Yok canım benim herşeyim temiz doktor hatta sen çok kolay hamile kalırsın bile dedi fakat. Benim eşimde sayı azlığı be hareket sorunu olduğu için sadece yumurta çatlatma işe bir kere hamile kaldım onda da kimyasal oldu

kızlar adete kaç gün kala ovulasyon testi yapıp hamile olduğunuzu öğrendiniz?

Adet günü ovulasyon testindeki t cizgisi epey koyu cikmisti ama c kadar degil. 4 gün sonra ise t cizgisi kopkoyuydu ikinci yumurtlama sandim ama ayni gun gebelik testiyle öğrendim

Hareket ve sayı nedir acaba sizde bizde de aynı problem varmış ne yaZık ki geçen ay pozitif gördüm malesef ama sanırım kimyasal oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…