- 18 Ocak 2019
- 2.430
- 2.099
- 133
- 32
Canım bir çok sebepten kaynaklı olabiliyor benim eşimin sebebi bilinmiyor yani herhangi bir sebep yok sadece sigara kullanıyor büyük ihtimalle ondan kaynaklı ilaç ile yükseliyoe ama kalitesi çok artmıyor. Bu arada bugün 4 saat sonra kuruma çizgisi gördüm kızlar gecikmenin 2. Günü bugün ikinci resim de ovulasyon testiHareket ve sayı nedir acaba sizde bizde de aynı problem varmış ne yaZık kigeçen ay pozitif gördüm malesef ama sanırım kimyasal oldu
Proxed plus kullanıyoruz biz sizde kullanıyor musunuz eşiniz yaniCanım bir çok sebepten kaynaklı olabiliyor benim eşimin sebebi bilinmiyor yani herhangi bir sebep yok sadece sigara kullanıyor büyük ihtimalle ondan kaynaklı ilaç ile yükseliyoe ama kalitesi çok artmıyor. Bu arada bugün 4 saat sonra kuruma çizgisi gördüm kızlar gecikmenin 2. Günü bugün ikinci resim de ovulasyon testi
Evet canım onunla bay güzel sonuçlar aldık şimdi eşim corono dolayısıyla ara verdi doktora gidemiyoruz internetten macun almıştık onunla devama diyoruz biz klomen ve proxed plus kullanıyorduProxed plus kullanıyoruz biz sizde kullanıyor musunuz eşiniz yani
25. Ve 30 Haziran da sanki pik olmuşMerhaba hanımlar.
Bende pco var dolayısıyla adetlerim düzensiz. Bu ay doktor tavsiyesiyle glukofen ve inofolic combi kullandım. Ovulasyon takibiyle test örneklerim aşağıdaki gibi. Sizce yumurtlama olmuş mudur? Bugün itibariyle eğer gününde olursam adetime 8 gün var ve bugün koyu çıktı ovulasyon testi. Nasıl yorumlayacağımı bilemiyorum açıkçası. Siz ne dersiniz?Eki Görüntüle 2656808
25 te koyu çıktı ve devam eden günlerde uzayan akıntım oldu. Ama dünden bugüne de koyu hiç anlamadım.25. Ve 30 Haziran da sanki pik olmuş
Belki ikinciye yumurtluyor olabilirsin25 te koyu çıktı ve devam eden günlerde uzayan akıntım oldu. Ama dünden bugüne de koyu hiç anlamadım.
Ayy inşaAllah ikisinden biridir canım. Belirti olarak saymak istemiyorum ama yumurtlama olarak tahmin ettiğim tarihten sonradır(25 Haziran) uyku problemim, baş ağrım var. İki gündür göğüslerim sızlıyor. Şişkinlik var. Ama hepsi psikolojik de olabilir. Aklım çok karışık o yüzden buraya yazmak istedim. Cevabın için çook teşekkür ediyorum.Belki ikinciye yumurtluyor olabilirsin
Benim de aynı böyle oldu yumurtlamadan sonra 1 hafta sonra yine koyulaştı ve bugün reglmin geçtiği ikinci gün halen koyu yarın kan testi vereceğim gebelik çıkarsa sen de gebelik için ümitlenAyy inşaAllah ikisinden biridir canım. Belirti olarak saymak istemiyorum ama yumurtlama olarak tahmin ettiğim tarihten sonradır(25 Haziran) uyku problemim, baş ağrım var. İki gündür göğüslerim sızlıyor. Şişkinlik var. Ama hepsi psikolojik de olabilir. Aklım çok karışık o yüzden buraya yazmak istedim. Cevabın için çook teşekkür ediyorum.
Allahım inşaAllah gebesindir hayırlısıyla. Senin için dualarım...Benim de aynı böyle oldu yumurtlamadan sonra 1 hafta sonra yine koyulaştı ve bugün reglmin geçtiği ikinci gün halen koyu yarın kan testi vereceğim gebelik çıkarsa sen de gebelik için ümitlennegatif çıkarsa artık kısmet yarın yazacağım tekrardan
Çok soruyorum kusuruma bakma canım ama. Acaba belirtilerin nelerdi? Yani sonuçtan emin değiliz ancak belki benzerlik vardır diye soruyorum.Benim de aynı böyle oldu yumurtlamadan sonra 1 hafta sonra yine koyulaştı ve bugün reglmin geçtiği ikinci gün halen koyu yarın kan testi vereceğim gebelik çıkarsa sen de gebelik için ümitlennegatif çıkarsa artık kısmet yarın yazacağım tekrardan
Ay inşllah canım inşllah bol bol yüksek değerler ile haber alırım Allah kucaklarımızı ve karınlarımızı doldursun evlatlarımız ile inşşllahAllahım inşaAllah gebesindir hayırlısıyla. Senin için dualarım...Mutlaka haberdar et.
Genel olarak yazıyorum o zaman ☺Çok soruyorum kusuruma bakma canım ama. Acaba belirtilerin nelerdi? Yani sonuçtan emin değiliz ancak belki benzerlik vardır diye soruyorum.
Aminnnnn aminnn inşaAllah. İsteyen herkese hayırlı, sağlıklı evlatlar versin Rabbim.Ay inşllah canım inşllah bol bol yüksek değerler ile haber alırım Allah kucaklarımızı ve karınlarımızı doldursun evlatlarımız ile inşşllah
Allahım inşaAllah gebesindir kuzum. Hemen hemen aynı belirtilere sahibim ki benim daha adetime 8 gün var. Yani senin pozitif olursa inşaAllah bana da umut olacak. Dualarım tüm kalbimle seninle canım.Genel olarak yazıyorum o zaman ☺
Kızlar inşllah gebelik vardır eğer varsa size diğer bütün aylardan hatta kimyasal yaşadığım aydan bile farklı olan belirtileri yazmak istedim
-Yumurtlamayı 16 ve 17 Haziran da gördüm ve 17 Haziran silikleşti (adetin 18. Günü)
-O günden adet gününe kadar geçmeyen sağ kaşıkta batma hissettim ama baya baya sağ kaşığımda ağrıya benyeyen kasılmalar vardı.
-Ovulasyon bir daha 25. Günüm de yani 26 Haziran tarihinde koyulaştı ama t C den hiç bir zaman daha koyu olmadı. Gün içinde sabah yaptığım ovulasyon testleri silik öğleden sonra yaptıklarım hep koyu çıktı
-geç yumurtladığım için beklenen regl tarihi 29 Haziran iken ( adetin 30. Günü) ben 30 hazirana kaydığını düşündüm (adetin 31.günü) ve yine gelen giden olmadı bu arada gergin gebelik testi yapıyorum. Malesef negatifevde tüm testleri harcadım
- beklenen adetin 32. Günü yani 1 temmuz ilk idrar ile normal ucuz gebelik testi yaptım negatifti. Öğlen erken gebelik yaptım o da negatifti öğleden sonra ilk yaptığım ucuz gebelik testinde kuruma çizgisi gördüm ve ovulasyon yaptım yine koyuydu ( burda kan vermeye karat verdim )
- 2 gündür aşırı baş ağrısı çekiyorum midem de hiç. Bir değişiklik yok ara ara kasıklarım ağrıyor öyle aşırı bir akıntım da yok
- bugün yanl 1 Temmuz aşırı sivilcelerim çıktı ki ben ergenlikte. Bile hiç çıkarmadım cildimi sildiğimde. Aşırı yağ çıkıyor ( kuru ciltli biriyim )
Ve sonucu yarın yazacağım bunları yazıyorum ki benimle aynı şeyleri yaşayanlar varsa belki yarın inşllah hepsine umud olur
Ayyyy inşllah canım benim korkum kimyasal olması bir kere yaşadım çok üzücü. Öyle bir hevesle gidiyorsun kanda pozitif çıkıyor öğrendikten 5 gün sonra regl oluyorsun. İnanılmaz duygular oyüzden rabbim hayırlısını nasip etsin yiyecek lokması varsa ben ne kadar dert edersem edeyim gelecektir elbetAllahım inşaAllah gebesindir kuzum. Hemen hemen aynı belirtilere sahibim ki benim daha adetime 8 gün var. Yani senin pozitif olursa inşaAllah bana da umut olacak. Dualarım tüm kalbimle seninle canım.
Amin kuzum inşaAllah. Benim de ilk denemem kimyasal oldu. O kadar zor bir durum ki. Seni çok iyi anlıyorum. İnşaAllah bu dafa olacak tüm kalbimle inanıyorum.Ayyyy inşllah canım benim korkum kimyasal olması bir kere yaşadım çok üzücü. Öyle bir hevesle gidiyorsun kanda pozitif çıkıyor öğrendikten 5 gün sonra regl oluyorsun. İnanılmaz duygular oyüzden rabbim hayırlısını nasip etsin yiyecek lokması varsa ben ne kadar dert edersem edeyim gelecektir elbetAma isminizi bilmesem de burda birçok kişiye güzel haberi alırsam dua edeceğim inşllah
Ovulasyon testi koyulaşmış gebelik olabilir canım genelde bu şekilde koyu çıkıyor adet zamanı veya iki kere yumurtlama olabilir . Bazi kişilerde ayda iki kere yumurtlama görüne biliyorMerhaba hanımlar.
Bende pco var dolayısıyla adetlerim düzensiz. Bu ay doktor tavsiyesiyle glukofen ve inofolic combi kullandım. Ovulasyon takibiyle test örneklerim aşağıdaki gibi. Sizce yumurtlama olmuş mudur? Bugün itibariyle eğer gününde olursam adetime 8 gün var ve bugün koyu çıktı ovulasyon testi. Nasıl yorumlayacağımı bilemiyorum açıkçası. Siz ne dersiniz?Eki Görüntüle 2656808
Çok teşekkür ediyorum cevabın için canım. Bugün normalden fazla akıntım var. Göğüslerim batıyor ve sağ kasığımda aşırı derecede ağrı oluyor zaman zaman. Kendimi ümitlendirmek istemiyorum. Daha adetime var. İnşaAllah Rabbim hayırlısıyla nasip eder.Ovulasyon testi koyulaşmış gebelik olabilir canım genelde bu şekilde koyu çıkıyor adet zamanı veya iki kere yumurtlama olabilir . Bazi kişilerde ayda iki kere yumurtlama görüne biliyor
Dayanamadım kan testi verdimÇok teşekkür ediyorum cevabın için canım. Bugün normalden fazla akıntım var. Göğüslerim batıyor ve sağ kasığımda aşırı derecede ağrı oluyor zaman zaman. Kendimi ümitlendirmek istemiyorum. Daha adetime var. İnşaAllah Rabbim hayırlısıyla nasip eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?