Ovulasyon testi ile gebelik ogrenenler

REGEN89..!. canım sen ne yaptın bu arada ben tedaviye başladım doktor ilk tumurta takibi yapalım daha sonra olmazsa bazı testler yapalım dedi eşine ve sana ... Sen anlat ne yaptın

kızlar selam, bi sorum olacak sizlere, biz şimdi ovülasyon günlermizi testle takip ediyoruz ama ben mesela genellikle 11-12 . gün yumurtlama 13 çatlama görüyorum testte. yani erken yumurtluyorum ve döngüm28-29. gün böyle bir durumda geç döllenme olması mümkün mü ? sonuçta yumurtlama döneminde değilim ?

Canım benim doktor dedi ki her ay bir defa yumurtlarsin ve catlamayi gördükten 5 gün sonra yerleşir dedi 14. Günde kan da belli olur dedi

Canım benim doktor dedi ki her ay bir defa yumurtlarsin ve catlamayi gördükten 5 gün sonra yerleşir dedi 14. Günde kan da belli olur dedi
yani o zaman geç döllenme yaşayanlar her türlü geç yumurtlayanlar oluyor , bir ay daha hüsranla sonuçlandı o zaman bata 5 var testim kocaman bir negatif

Selam canim ne yapım bu ay doktora gittim yumurta takibimi yaptırmaya yumurtlamayi da catlamayi da 22 ml iken gördüm adetimin 16 . Günü şimdi beklemedeyim daha test yapmama 8 gün var canim
Yaa bende gittim tüp bebek icin ama doktor bu ay yumurta takibi yapalım dedi femara kullandm 14 unde gttim doktora yumurtamin catlamsni gordüm ama buyuklugunu ögrenemedm bende senin gbi beklemedeym 28 inde kan testi yaptr dedi insallah bu sefer minik yavrular gelir canm

Peki catlamanin üzerinden kaç gün geçti canim
tahmini olarak 4 temmuz, bu ay tam o dönemi takip edemedim evde değildim çünkü ayın 1 i 3 ve 7 si değerlendirebildim 20 temmuzda olmam lazım. göğüs hassasiyetim erken başladı ondan şüphelendim ama yanlş alarm sanırım

canım senin gittiğin doktordan memnun musun ? ben biraz rahatlatan tatlış bi doktor arıyorum işin aslı çünkü ben ekstra pimpirikliyim ve doktor korkum var bunu yenmeye çalışırken de doktorların tavrı kötü olursa iş çıkmaza giryor

Memnunum canım irenbeyi duymussundur ismail beye gidiyorum çok iyi bir doktor senide rahatlatıyor oyle korku duyacagn biri degil ben baya panik biriyim sakinlestrmeye calisiyo sagolsun tavsiye ederim

Memnunum canım irenbeyi duymussundur ismail beye gidiyorum çok iyi bir doktor senide rahatlatıyor oyle korku duyacagn biri degil ben baya panik biriyim sakinlestrmeye calisiyo sagolsun tavsiye ederim
sağol canım ben de üçüncü günümü bekleyip hormon testlerimi yaptırayım diyorum uygunluğu olursa belki ondan randevu alırım. emin ol benim kadar değilsindir doktor kapısında panik atak yaşayıp sakinleştirici iğne yiyen biriyim ben

Ahha yok o kadar degilim sakin ol canm doktor fobin falan mı var

11 gün olmis 14 .günü bekle canım sen bir daha haber et bize de

Ben hiç ilaç kullanmadan yumurtam büyüdü canım sonra çatladı bana 24 temmuz da kan ver dedi hemen hemen aynıyız hadi bakalım güzel haberler verelim artık birbirimize

Ben hiç ilaç kullanmadan yumurtam büyüdü canım sonra çatladı bana 24 temmuz da kan ver dedi hemen hemen aynıyız hadi bakalım güzel haberler verelim artık birbirimize
Aynen yakin tarhlerimiz insallah güzel haberler veririz birbirimize

Nerde oturuyorsun doktorum benim çok sakin çok iyi tavsiye edeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…