Ovulasyon testi ile gebelik ogrenenler

Aynen yakin tarhlerimiz insallah güzel haberler veririz birbirimize
Canım ne haber nasıl gidiyor belirti var mı. Benim bugün catlamanin 14. Günü ve adet olmadim .. 13. Gününde ovulasyon testi yaptım koyucikti...

Eklentiler

• Screenshot_2020-07-21-23-51-23-587_com.whatsapp.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 53
Canım ne haber nasıl gidiyor belirti var mı. Benim bugün catlamanin 14. Günü ve adet olmadim .. 13. Gününde ovulasyon testi yaptım koyucikti...
Yaaaaa cddi olamazsn 14.gunde böyleyse hamilelik olabilir gebelik testi yapmadn mı . Canım beklemedeyim daha catlamanin 7. Gunundeyim hic belrtim yok ya acaba olmadimi diyorum

yani o zaman geç döllenme yaşayanlar her türlü geç yumurtlayanlar oluyor , bir ay daha hüsranla sonuçlandı o zaman bata 5 var testim kocaman bir negatif
Siz daha önce benim size yazdıklarım ile dalga geçmiştiniz değil mi. Belirtiler üzerine sanırım kendi kendinizi ıspatlamış oldunuz. Bu arada yardımcı olayım yinede size ben. Evet siz zamanında yumurtlamışsınız. Geç döllenme diye bişey sizde mümkün değil.

Yaaaaa cddi olamazsn 14.gunde böyleyse hamilelik olabilir gebelik testi yapmadn mı . Canım beklemedeyim daha catlamanin 7. Gunundeyim hic belrtim yok ya acaba olmadimi diyorum
Olsun benim de yok herkeste olmak zorunda değil kuzum ... Ama şimdi hafif adet ağrılarım da var bilemiyorum olmadı sabah bı yeniden ovulasyon yapayım.diyorum ... Benim ev eczaneye uzak .. hafta sonu alcam test o zaman kadar biraz geçsin inşallah belli olsun . Umarım adet olmam

Yarın sabahta bak bakalım dahada koyu çıkarsa gebelik olabilir insallah

dalga falan geçmedim, vucudumdaki
bazı değişikllerin farkındaydım. bende pko var hormonlarım düzensiz kistim var bazı aylar çok farklı durumlar yaşıyorum bunlardan birini de gebeliğe yorabilirim, bunda bu kadar büyütülcek bişiy yok . her durum her vucut kendine özel, bazı insanlar kendini çok iyi tanır. ben her zaman o insanlardan olmadğım için ufak bi değişikliği bile dikkate almak zorundayım farkettiğim.

Kendi tezinini kendiniz çürütmüşsğnüz. Size anlatmak istediğimi kendiniz yazmışsınız ama o gün nasıl linç edeceğinizi şaşırdınız. Büyütülecek bişey yok demişsiniz ama kendi yazdıklarınız küçümsenecek gibi değil. Bende kist varsa her ay farklı belirtiniz olur ama bunlar gebelik değil dediğimde yanılmıyorsam dalga gecer gibi bir sürü şey yazdınız. Neyse haklı çıktım bir defa daha. Geçmiş olsun. Belirti aramayı bıraktığınız gün hamile kalacaksınız. Hatta bu hamilelik belirtisi platformnundan uzak durduğunuz zaman hamile kalacaksınız

Ben hiç ilaç kullanmadan yumurtam büyüdü canım sonra çatladı bana 24 temmuz da kan ver dedi hemen hemen aynıyız hadi bakalım güzel haberler verelim artık birbirimize
Kan verdin mi sonuç nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…