Canım ne haber nasıl gidiyor belirti var mı. Benim bugün catlamanin 14. Günü ve adet olmadim .. 13. Gününde ovulasyon testi yaptım koyucikti...Aynen yakin tarhlerimiz insallah güzel haberler veririz birbirimize
Yaaaaa cddi olamazsn 14.gunde böyleyse hamilelik olabilir gebelik testi yapmadn mıCanım ne haber nasıl gidiyor belirti var mı. Benim bugün catlamanin 14. Günü ve adet olmadim .. 13. Gününde ovulasyon testi yaptım koyucikti...
Siz daha önce benim size yazdıklarım ile dalga geçmiştiniz değil mi. Belirtiler üzerine sanırım kendi kendinizi ıspatlamış oldunuz. Bu arada yardımcı olayım yinede size ben. Evet siz zamanında yumurtlamışsınız. Geç döllenme diye bişey sizde mümkün değil.yani o zaman geç döllenme yaşayanlar her türlü geç yumurtlayanlar oluyor , bir ay daha hüsranla sonuçlandı o zaman bata 5 var testim kocaman bir negatif
Olsun benim de yok herkeste olmak zorunda değil kuzum ... Ama şimdi hafif adet ağrılarım da var bilemiyorum olmadı sabah bı yeniden ovulasyon yapayım.diyorum ... Benim ev eczaneye uzak .. hafta sonu alcam test o zaman kadar biraz geçsin inşallah belli olsun . Umarım adet olmamYaaaaa cddi olamazsn 14.gunde böyleyse hamilelik olabilir gebelik testi yapmadn mı. Canım beklemedeyim daha catlamanin 7. Gunundeyim hic belrtim yok ya acaba olmadimi diyorum
Yarın sabahta bak bakalım dahada koyu çıkarsa gebelik olabilir insallahOlsun benim de yok herkeste olmak zorunda değil kuzum ... Ama şimdi hafif adet ağrılarım da var bilemiyorum olmadı sabah bı yeniden ovulasyon yapayım.diyorum ... Benim ev eczaneye uzak .. hafta sonu alcam test o zaman kadar biraz geçsin inşallah belli olsun . Umarım adet olmam
İnşallah kuzum yine bunlara güvenip de hüsrana ugramayim daYarın sabahta bak bakalım dahada koyu çıkarsa gebelik olabilir insallah
Insallah bu sefer gebeliktir ust uste 2 kez yumurtlama olma ihtimali düşükmuş zaten doktorum demstiİnşallah kuzum yine bunlara güvenip de hüsrana ugramayim da
Benim de oyle dedi doktor umarım kuzumInsallah bu sefer gebeliktir ust uste 2 kez yumurtlama olma ihtimali düşükmuş zaten doktorum demsti
Hadi insallah yarın daha da koyu testle gel burayaBenim de oyle dedi doktor umarım kuzum
dalga falan geçmedim, vucudumdakiSiz daha önce benim size yazdıklarım ile dalga geçmiştiniz değil mi. Belirtiler üzerine sanırım kendi kendinizi ıspatlamış oldunuz. Bu arada yardımcı olayım yinede size ben. Evet siz zamanında yumurtlamışsınız. Geç döllenme diye bişey sizde mümkün değil.
Kendi tezinini kendiniz çürütmüşsğnüz. Size anlatmak istediğimi kendiniz yazmışsınız ama o gün nasıl linç edeceğinizi şaşırdınız. Büyütülecek bişey yok demişsiniz ama kendi yazdıklarınız küçümsenecek gibi değil. Bende kist varsa her ay farklı belirtiniz olur ama bunlar gebelik değil dediğimde yanılmıyorsam dalga gecer gibi bir sürü şey yazdınız. Neyse haklı çıktım bir defa daha. Geçmiş olsun. Belirti aramayı bıraktığınız gün hamile kalacaksınız. Hatta bu hamilelik belirtisi platformnundan uzak durduğunuz zaman hamile kalacaksınızdalga falan geçmedim, vucudumdaki
bazı değişikllerin farkındaydım. bende pko var hormonlarım düzensiz kistim var bazı aylar çok farklı durumlar yaşıyorum bunlardan birini de gebeliğe yorabilirim, bunda bu kadar büyütülcek bişiy yok . her durum her vucut kendine özel, bazı insanlar kendini çok iyi tanır. ben her zaman o insanlardan olmadğım için ufak bi değişikliği bile dikkate almak zorundayım farkettiğim.
Naptın kuzum ovu testi yaptn mıBenim de oyle dedi doktor umarım kuzum
Kuzum yapmadım ya unutmuşumNaptın kuzum ovu testi yaptn mı
Olsun olsun daha guzel cikar insallah yarnKuzum yapmadım ya unutmuşumsabah yapayım
Regl oldum maalesefOlsun olsun daha guzel cikar insallah yarn
Tez vakitte nasip eder insallah canımRegl oldum maalesefbu ay da olmadı
Aynen kesinlikle ..ben eşim için sperm testi yaptircam doktor dedi İstanbul Avrupa'da güzel bir yer var mı kiTez vakitte nasip eder insallah canımbu ovulasyona inanmamak lazım o zaman regl önceside koyulasıyor demek ki
Kan verdin mi sonuç nedirBen hiç ilaç kullanmadan yumurtam büyüdü canım sonra çatladı bana 24 temmuz da kan ver dedihemen hemen aynıyız hadi bakalım güzel haberler verelim artık birbirimize
Regl oldum catlamadan 15 gün sonraKan verdin mi sonuç nedir
Olsun ikinci ay olur inşallahRegl oldum catlamadan 15 gün sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?