- 24 Aralık 2019
- 1.842
- 1.434
- 53
- 25
İnşAllah hamilesindir canımAynen haber ederim .. adetim benim geçiyor zaten 6 güne kadar 6 gün falan geçmesini beklicem daha sonra test yapacam şuan 2 gün geçti ..![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşAllah hamilesindir canımAynen haber ederim .. adetim benim geçiyor zaten 6 güne kadar 6 gün falan geçmesini beklicem daha sonra test yapacam şuan 2 gün geçti ..![]()
Bak ovulasyon testin koyulasiyor benim de gun gun koyulasti ama son yaptigim kipkirmizi olmustu gebelik testi bikac gune belli olabilir sen gonlunu ferah tut daha erken olabilir. Insallah olur
Valla canım benimde siliklesmisti ama adete 1 hafta kala koyulasmaya basladi seninki gibiydi hergun yap daha da koyulasacak olursa gebelik testi yaparsin. Adete kac gun varCanım sen gün gün takip ettin mi ovulasyonla
Bende bu ay hep takipteyim acaba ümit varmı
Rica etsem bakabilir misin
Bütün konualrı geziyorum acaba benim gibi olan var mıdır diye
En son gün yazmadığım bugün yaptığım test
Yumurtlamadan sonra iki gün silikleşir gibi oldu sonra hep aynı çıkmaya başladı ?![]()
Valla canım benimde siliklesmisti ama adete 1 hafta kala koyulasmaya basladi seninki gibiydi hergun yap daha da koyulasacak olursa gebelik testi yaparsin. Adete kac gun var
Rica ederim canim. Insallah hamilesindir gebelik testi cikmaz daha dogru ama yarin ovulasyon testinde daha koyu olacaktir bikac gün sonra yap gebelik testi istersen net olsun heyecan yapiyor insan:)Cevabın için çok sağol canım 7 gün var bugün bi kere daha yapıcam inşallah ovu testin
Dün gebelik testi yaptım ama çıkmadı tabi
8 gün kala çıkmazdı heralde![]()
Rica ederim canim. Insallah hamilesindir gebelik testi cikmaz daha dogru ama yarin ovulasyon testinde daha koyu olacaktir bikac gün sonra yap gebelik testi istersen net olsun heyecan yapiyor insan:)
Amin İnsallah Canım.peki değerlendiriyor musun bu günleri .belki ikinci yumurtlama olabilir diye .yeniden test yapcam demişsin yaptın mı peki nasıl çıktıAdetime 7 gün var günlerdir en silik hali
İnşallah hayırlara vesile olsun![]()
Amin İnsallah Canım.peki değerlendiriyor musun bu günleri .belki ikinci yumurtlama olabilir diye .yeniden test yapcam demişsin yaptın mı peki nasıl çıktı
Amin İnsallah Canım.peki değerlendiriyor musun bu günleri .belki ikinci yumurtlama olabilir diye .yeniden test yapcam demişsin yaptın mı peki nasıl çıktı
Hadi inşallah güzel haberler verirsin bizeEvet canım galiba 2 kez yumurtladım evet gün aşırı değerlendiriyorum ya nasip ua kısmet![]()
Hadi inşallah güzel haberler verirsin bize
Benim adet geçti ama daha gebelik yapmadım hani ovulasyon köyü olduğu günleri yumurtlama diye düşünüyorum artık çatlama in üzerinden daha 5 gün geçti 12. Güne kadar bekleyip test yapcam inşallahİnşallah canım sende durumlar nedir![]()
Benim adet geçti ama daha gebelik yapmadım hani ovulasyon köyü olduğu günleri yumurtlama diye düşünüyorum artık çatlama in üzerinden daha 5 gün geçti 12. Güne kadar bekleyip test yapcam inşallah
Canım sende bir gelişme var mi çok merak ettiiimArkadaşlar bı gelişme var mı
Ah ah sorma ben hala beklemedeyim adetimden önce koyu görmüştüm ya ovulasyon o büyük ihtimal yumurtlama idi ki gebelik çıkmadı o zaman şimdi o günden bu yana 10 gün geçti gebelik testi yaptım gene çıkmadı ama adetim de 8 gün geçti bu arada ... gebelik testi yaptım iki defa ikisi de negatif cikti ..pazartesi ye kadar olmazsam kan vereyim diyorumCanım sende bir gelişme var mi çok merak ettiiim❤
Adet gecikmesinden önce yaptırdığın için negatif çıkmış olabilir . Peki kan da mi yaptırmıştın testi ?Ah ah sorma ben hala beklemedeyim adetimden önce koyu görmüştüm ya ovulasyon o büyük ihtimal yumurtlama idi ki gebelik çıkmadı o zaman şimdi o günden bu yana 10 gün geçti gebelik testi yaptım gene çıkmadı ama adetim de 8 gün geçti bu arada ... gebelik testi yaptım iki defa ikisi de negatif cikti ..pazartesi ye kadar olmazsam kan vereyim diyorum
Adetten önce de yaptım gebelik testi sonradan silik çıkmıştı sonradan dediğim 1 saat sonra adet gecikiminde de yaptım. 2 gün önce negatif cikti . Kan henüz vermedim hiç canımAdet gecikmesinden önce yaptırdığın için negatif çıkmış olabilir . Peki kan da mi yaptırmıştın testi ?