Ben yaptim adetime 3 gun kaldi boyle kendini gosteriyor ama koyu ddgil iki tane yaptim iksii de ayni olduGününüz yaklaştı, şimdi kesin anlaşılır
Evet, gebelik varsa ovulasyon koyulaşmaya başlıyor
Tanıdık abla yapti canım inanki zor deil ayağıyla masaj yapti resmenAnladım kim tedavi ediyor peki nereye gitmek lazım olursa canm
Anladım onu biz kendimiz anlayamayız muhtemelen değil mi anlaşılır mı kiTanıdık abla yapti canım inanki zor deil ayağıyla masaj yapti resmen
Sabah aç karna uzanın gonek deliğinize bakın. Kalp gibi atması lazım. Çok basitAnladım onu biz kendimiz anlayamayız muhtemelen değil mi anlaşılır mı ki
Atmıyorsa mı göbek düşüklüğü oluyorSabah aç karna uzanın gonek deliğinize bakın. Kalp gibi atması lazım. Çok basit
Aynen canimAtmıyorsa mı göbek düşüklüğü oluyor
Anladım şimdi canım teşekkür ederimAynen canim
Merhaba bende pcosum bu süreçte gebelik için ekstra bişey denediniz mi bi öneri olabilecekHayır canım sonra beta hcg baktırdım ve 76.6 çıktı hamileymişim
Hayırlı olsun, gözünüz aydın, çok net gebelik görünüyorBenim ovülasyon ve gebelik testlerime bakarmısınız? Kaset olan ovülasyon diğerleri erken gebelık testi birer gün ara ile
Çok teşekkür ederim beta verdım 6 gün gecıkme 195 cıktıHayırlı olsun, gözünüz aydın, çok net gebelik görünüyor
Sağlıklı bir şekilde büyüsün inşallahÇok teşekkür ederim beta verdım 6 gün gecıkme 195 cıktı
Merhaba, gebelik veya yumurtlama olduğunda T çizgisi C kadar, hatta biraz daha koyu çıkıyor. En son ne zaman yumurtlama olduğunu biliyor musunuz, düzenli takipte misiniz?Kizlar benimde adetim 5 gun gecikti, ovulasyon yaptim bu sekilde cikti, gebelik testi yaptim negatif cikti. Adet olamadim; adet olmadan yumurtlama mi oluyor?
Merhaba öncelikle tebrik ederim siziBende gebeliğimi ovulasyon testi ile anlamıştım ☺Eki Görüntüle 3214217
Adete sekiz gün kala ovulasyonla gebelik anlaşılıyo mu bilmiyorum canım.. Ben elimde idrar testim olmadığı için ovulasyon denemiştim iki çizgi de çıkmıştı bende ama t çizgi apayrı bi koyuluktaydı o şekilde anlamıştım ben.. Bunu bilemedim yani şimdi....Merhaba öncelikle tebrik ederim siziBenimde adetime 8 gün kala ovulasyon testim bu şekil çıktı resim koyacağım bu arada ilk kez ovulasyon testi yaptım sizce bu nedir