Bugun 6 gün var erken gebelik testimde de çıkmadı sanırım yok bu ay da teşekkür ederm cevabınız işçinAdete sekiz gün kala ovulasyonla gebelik anlaşılıyo mu bilmiyorum canım.. Ben elimde idrar testim olmadığı için ovulasyon denemiştim iki çizgi de çıkmıştı bende ama t çizgi apayrı bi koyuluktaydı o şekilde anlamıştım ben.. Bunu bilemedim yani şimdi....
Bu erken gebelik testine benzıyor ovülasyon testleri genelde böyle olmuyor diye biliyorumMerhaba öncelikle tebrik ederim siziBenimde adetime 8 gün kala ovulasyon testim bu şekil çıktı resim koyacağım bu arada ilk kez ovulasyon testi yaptım sizce bu nedir
Yok canım artımed markası ovulasyon testi ama dediğin gibi erken gebelik testine benziyorBu erken gebelik testine benzıyor ovülasyon testleri genelde böyle olmuyor diye biliyorum
Test negatif canım yumurtlama yok suandaYok canım artımed markası ovulasyon testi ama dediğin gibi erken gebelik testine benziyor
Merhaba uzun zamn olmuş ama benim testde de umut varmiTestlerim.
Gebelik için mi acabaMerhaba uzun zamn olmuş ama benim testde de umut varmi
Evet çok istiyorum ama daha nasip olmadiGebelik için mi acaba
Hı bende yumurtlama günümü bilmiorum test yoktu elimde adetime yakın kargodan geldi adetim geçince yada o gün yaptım bilmiyorum t koyu çıktı bende beklemedim canımEvet çok istiyorum ama daha nasip olmadi
Beklemedeyim diyecektimEvet çok istiyorum ama daha nasip olmadi
11.gün yumurtlama gününüzmüş galiba o gün güzel koyu çıkmılEvet çok istiyorum ama daha nasip olmadi
12 .gün yumurta çatladı öğünü değerlendirdimyumurtlamanin 6. Günü bugun konu sahibi arkadaşımın da o günlerde koyulaşma olmus maşallah senin kaçıncı günü inşallah güzel sonuç alirsin11.gün yumurtlama gününüzmüş galiba o gün güzel koyu çıkmıl
Varsa atarmisn resimHı bende yumurtlama günümü bilmiorum test yoktu elimde adetime yakın kargodan geldi adetim geçince yada o gün yaptım bilmiyorum t koyu çıktı bende beklemedim canım
İşte benimde bu üç dört aydır döngüm şaştı canım 29 du hep ama geçen ay mesela 34 oldu bugünde 34.gün ilk adet günümün test olmadığı için o zaman yumurtlamam geç mi oldu bilmiyorum kimyasaldır diyede korkuyorum bi kez daha öyle çıktı sonra adet oldum12 .gün yumurta çatladı öğünü değerlendirdimyumurtlamanin 6. Günü bugun konu sahibi arkadaşımın da o günlerde koyulaşma olmus maşallah senin kaçıncı günü inşallah güzel sonuç alirsin
Varsa atarmisn resim
Senin daha çok erken canım koyulaşacak sanki seninkideVarsa atarmisn resim
Gebelik yaptinmi masallah baya koyuEki Görüntüle 3418922 Bugün ki yaptığım bu canım
Onlarla hediye gebelik testi oluyor yap bitane merak ettim zaten varsa baya belirgin cikarSenin daha çok erken canım koyulaşacak sanki seninkide
Onuda 2 gün önce yaptım silik çıkınca bana bi korku geldi daha da yapmadım olsa koyu çıkardı çünkü adetim geçti yada olma günümde testi yaptım milletin ki hep koyuGebelik yaptinmi masallah baya koyu
Sanki kendi testim gibi heycan yaptimSenin daha çok erken canım koyulaşacak sanki seninkide
Onlarla hediye gebelik testi oluyor yap bitane merak ettim zaten varsa baya belirgin cikar