• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovülasyon testi ile gebeliğini öğrenenler bakabilirmi?

Ne yaptın canım testi inşallah pozitiftir.. bende bu gece acayip rüyalar gördüm. Hastaneye gitmişim kan vermeye kan değerim 7000 lerde çıkmış ama sevinemeden dayımın öldüğünün haberini alıyorum o kdr çok ağlıyorum ki çok acayipti..
Test yaptım hgc belli belirsiz ince silik bi çizgi çıktı canım ilk farketmedim çizgiyi masaya koydum sonra inceleyince bi çizgi olduğunu fark ettim artık testimde kalmadı elimde belki yarın hastaneye giderim bu merakla yaşamaktansa olumsuz da olsa sonucu bilmek istiyorum 3 gün kaldı reglime ama bazen 2,3 gün önce regli olabiliyorum geçen 3 gün önce olmuştum bu 3 gün içinde herşey belli olcak bakalım

Ne yaptın canım testi inşallah pozitiftir.. bende bu gece acayip rüyalar gördüm. Hastaneye gitmişim kan vermeye kan değerim 7000 lerde çıkmış ama sevinemeden dayımın öldüğünün haberini alıyorum o kdr çok ağlıyorum ki çok acayipti..
Rüyanın manasına baktınmı inşallah vardır bebişlerimiz

Test yaptım hgc belli belirsiz ince silik bi çizgi çıktı canım ilk farketmedim çizgiyi masaya koydum sonra inceleyince bi çizgi olduğunu fark ettim artık testimde kalmadı elimde belki yarın hastaneye giderim bu merakla yaşamaktansa olumsuz da olsa sonucu bilmek istiyorum 3 gün kaldı reglime ama bazen 2,3 gün önce regli olabiliyorum geçen 3 gün önce olmuştum bu 3 gün içinde herşey belli olcak bakalım
İnş pozitif sonuçla gelirisn cnm

Rüyanın manasına baktınmı inşallah vardır bebişlerimiz
Baktım da bebekle ilgili pek bişi yazmıyor sevindirici haber müjde fln diyor bakalım artık olursada allahtan olmazsada.. inşallah vardır ama ben kendimden ümitsizim her ay olduğu gibi bu ayda olmazsa artık tedavi istiycem aslında gittik doktora herşey normal çok şükür ama bir şeyi eksik yapıyoruz heralde anlamadım gitti :)

Baktım da bebekle ilgili pek bişi yazmıyor sevindirici haber müjde fln diyor bakalım artık olursada allahtan olmazsada.. inşallah vardır ama ben kendimden ümitsizim her ay olduğu gibi bu ayda olmazsa artık tedavi istiycem aslında gittik doktora herşey normal çok şükür ama bir şeyi eksik yapıyoruz heralde anlamadım gitti :)
Bişeyi eksik yapmıyoruz sanırım zamanı var rabbim hangi zamanı doğru bilirse o zaman olur tek seferde hamile kalan insanlarda var sürekli uğraşanlarda rabbim tez vakitte versin isteyen herkeze meleğini

İ
İnş pozitif sonuçla gelirisn cnm
inşallah canım aslında sağlık ocağına gidip test yaptırmak istiyorum ama sanırım orda ilk idrar testi yapıyolar bizim evde yaptığımız testten kaset tipi eğer iki renk eşit çıkarsa kan tahlili yaptırıyolarmış yani gününün geçmesini bekliyorsun o yüzden oraya gidemiyorum her sağlık ocağı bu şekildemi sen nasıl yaptırdın kan testini canım

IMG_1242.webp
Şimdi ovulasyon testi yaptım yine böle çıktı hiçbişi anlamıyorum ve dünden beri kabızlık çekiyorum normalde regli dönemim çok rahat çıkardım tuvalete gebelik yoksa bile nasıl neden böle çıkar ki kafam çok karıştı:(

Tebrikler :) inşallah Allah tamamına erdirsin.kaç çıktı Canım değerin?
55 çıktı yarın tekrar gidicem Allah'ın izniyle güzel olcak herşey.. ilk duyduğumda şok oldum hala inanamıyorum.. allahım herkese tattırsın bu duyguyu umarım.. değerlerde inşallah yükselir dua edin

55 çıktı yarın tekrar gidicem Allah'ın izniyle güzel olcak herşey.. ilk duyduğumda şok oldum hala inanamıyorum.. allahım herkese tattırsın bu duyguyu umarım.. değerlerde inşallah yükselir dua edin
Yükselir Canım inşallah,güzel düşün güzel olsun:KK36:

Back