ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

Nick
Sat
Bat
Sonuc olacak ins stres yok
GurbetGuzeli
04 mayis 2012
01 haziran 2012
36
8. ay
isvicre
5.

Beklenti
17 ocak 2012
17 subat 2012
30
16.ay
ilk

fbetuly
11 nisan2012
11mayis 2012
25
6.ay
yalova
2.

istanbulizmir
21 ocak 2012
19 mart 2012
2.ay
istanbul
ilk

gLssHh
16 ocak 2012
12 subat 2012
29
6.ay
istanbul
ilk

sevgen
20 subat 2012
16 mart 2012
25
3.ay
izmir
ilk

krdy
21 subat 2012
21 mart 2012
24
3.ay
bursa
ilk

cerol

_balim_
..
naz034
15 subat 2012
17 mart 2012
30
8.ay
istanbul
ilk

efesude
31 ocak 2012
03 mart 2012
25
10 ay
kanada
ilk

sağ over kisti var 6 cm çapında
zeynepfaz
17 subat 2012
15 mart 2012
..
suay82
13 nisan 2012
10 mayis 2012
29
8.ay
ankara
ilk

belfü
2-3 mayis 2012

NarMik
15 nisan2012
11 mayis 2012
39
2. ay
izmir
5.
..
Emos61
06 mayis 2012
27
6.
..
Ay_she
13 nisan
10 mayis
24
2.
istanbul
4.
MDK55
14 nisan
14 mayis
24
1.
samsun
ilk
..
Angellllllllll
14 nisan
14 mayis
30
1.
istanbul
ilk
..
hi_girl
08 nisan
03 mayis
32
4.
istanbul
ilk
..
..
masAllahhhhhh tablomuzaaa eklenmek isteyenler msj atabilirler

kahverengi akinti mi? bak yine heyecan yaptircan bana...bacim o yerlesme kanamasi olmasin? eger yerlesme kanamasiysa, kana yeni yayilmaya baslamistir hcg ve idrara gecmesi iki gun surer. pazartesi senin icin en hayirli haberi alirsin insallah...

sabah dayanamadım yaptım gebelik testini.2.çizgiyi gördüm.çok koyu değil ama.bakalm yarın sabah da çıkarsa kan testine gtcm. ama kendimi kaptırmamaya çalışıyorum şuan

Kızlaar beni de ekleyin tabloya, inş. uğurlu gelir
sat 22 nisan
bat 19 mayıs
2. çocuk ama ilk olucak inş. (ilk bebeğimi doğumda kaybettim)
şehir izmir

canım benim geldi mi kırmızılar durum ne çok merak ediyorum seni listede baktım gelmiş sanırım kırmızılar ((
tablo güzel olmuş bebeklerle dolmuş birlikte başladığımız arkdaşlarımız hamile olmuşlar çok sevindim hepinizi kutlarım sağlıkla kucaklarınıza alın.
darısı bizlerin başına ben hala korunmadayım zaten eşimde yurtdışına işe gitti zorunlu korunma :))) ekim gibi çalışmalara başlıcaz çok uzun geliyor inşallah çabucak geçer zaman.

sabah dayanamadım yaptım gebelik testini.2.çizgiyi gördüm.çok koyu değil ama.bakalm yarın sabah da çıkarsa kan testine gtcm. ama kendimi kaptırmamaya çalışıyorum şuan

Ayyyyyyyy, tamamdir bu issss, kahverengi akintidan anlamistim zatennnn
bak, kan testinde cikinca cok sukur falan diycen ya icinden, o esnada benim icin de dua et olur mu?

Günaydın kızlaarr regle son 3 güünnn ağrı sızı yok çok iyiym bakalım bakalım :)

ovulasyon testı yaptım dün kıppkırmızı çift çizgi çıktı regle yakın Lh yukselıyor mu kii :26:

canım yaptırdm kan testi. 141 çıktı:) darısı en kısa zamanda senin başına inşallah

hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucaklamak nasıb etsın ınsallahh darısı basımızaa :)

Son düzenleme:
slmlar benide eklermisiniz yaşım 31
sat 26 nisan
bat 30 mayıs
ikinci bebiş olacak inşallah
hemencik hamiş kalmak istiyom ama daha yumurtlama günlerim gelmedi
ovulasyon testiyle hamiş kalanlar varmı aranızda

canım yaptırdm kan testi. 141 çıktı:) darısı en kısa zamanda senin başına inşallah

Ayy süperr haber bu
Tebriklerr tatlımmm.Çok mutlu ettin bizi valla.Sağlıkla kucağına alırsın inşallah.Kendine dikkat et unutma
Allah hepimize aynı duyguyu tattırsın inşallah

Tatlım senden çok umutluyum.Sanki bişeyler var gibi geliyor
İnşallah vardır inşallah

Herkese güzel haftalarr,
Suayım durum nedir?Safak kaç:)
NAsıldı haftasonun

canım ınsallah yaa :) valla bılmıyorum çok nötrum su an

ne olucak bılmıyorum baya baktım ovulasyondan gebelık şoluyomu dıye

çoğu kısı hamılelıgnı ovulasyon testınden öğrenmıs aba bı kısmı da regl olmus peşinden

yanı bılmıyorum perşembe sabahı gebelık tetsı yapcam bakalım ne cıkıcak :)

hakkımızda hayırlısı olsun ınsallahh :) Allah sağlıkla versın hepimize

canım benım tebrik ederim çok sevindim sağlıkla al kucağına bebişini sende hamişler kervanına girdin darısı başımıza tatlım

günaydın kızlar gününüz güzel ve aydnlık olsun ben çok hastayım pazar günü acile gittik bir sürü ilaç verdi dr. yaaaa öksürmekten uyuyamıyorum çok kötü boğmaca gibi hiç nefes alamıyorum kuru öksürük dün gece ne kendin uyudum ne kocişi uyutttum dün mutfaktaaaa hüngür hüngür ağladım sinirden uyuyamıyorum diye şuan 1 saat uyudum uyumadım öyle duruyorum eğer devam ederse polikinliğe girtcem acilde ağzını aç nefes al ver ölüyorum dr. gözünün önünde adam hiç 2 ilaç yazdı güle güle acil den nefret ediyorum
kızlar ne yapmam lazım bu öksürüğü kesmek için yardım edin zencefilli bal ıhlamur sıcak su ne yaptıysam fayda etmedi dr. da
sekrol şurup - sulcid antibiyotik 750 mg - birde ağrıkesici parol verdi adetim yakın olduğu için bunları verdi ama fayda etmedi

Son düzenleme:

Aynen tatlım ya Hayırlısı olsun hakkımızda inşallah.
Emeklerine karşılık bulursun inşallah bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…