- 22 Nisan 2012
- 70
- 0
-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #1.921
inşallah canım hamişsindir....Ovülasyon olduğunda bu tür belirtiler oluyor bildiğim kadarıyla, belki de döllenmiştir yumurtan...Kaçıncı gündesin siklusun?
Arkadaşlar nolur yardım edin, moralim çok bozuk ! Eşim de şehirdısında...Tek başıma bu düşüncelerle kafayı yicem, yine düşünüyorum yine moralim bozuluyor, neden olmuyor benim bebegim diye....bu düşünnceden kendimi alamıyorum....Aslında inanıyorum olacak rabbim istediginde ama yine de korkuyorum..
Suan reglyim 3. günü....Bitince yine başlıcam hesaplara, hangi günler, hergün mü, gün aşırı mı diye....Buna bile karar veremiyorum...Aslında kendi haline bırakmak gerek biliyorum ama bir türlü beceremiyorum...Keske planlı hamilelik yapmasaydık da, hic korunmadan spontan yaşasaydık diyorum...Dahası bebek düsünmeye başlayalı ağustostu, biz ocakta başladık çalışmaya o arada gecen 5-6 aya acıyorum resmen ! keske o arada korunmasaydık diye...Hemen olacak sandım tabi, ondan hesap kitap yapmıştık, doğumun gelecegi ayı...ah ah ! şimdi ne haldeyim((
ne yapıcam ben kızlar, yıkılmalar.com resmen halim..
Sen moralini yüksek tut canım, oluruna bırak! ben de bundan 7 ay önce doğumda bebeğimi kaybettim üstelik hiçbir sorun da yoktu ne olduğunu bile anlayamadık. Şimdi yeniden umutlandık. Allah'ım herşeyin en doğrusunu en güzelini bilir. senin de meleğin en güzel zamanda yüzünü güldürür inşallah. Önemli olan sensinmoralini bozma giyin süslen gez inan o zaman herşey kendiliğinden gelir. Kocaman bi gülümse şimdi :) Herşey bizim stresimizle alakalı. Allah'ım hepimizin göbişlerini bebişlerle doldursun inşallah
bugün 14.günüm canım. 28 günde 1 oluyorum
Çok teşekkür ederim canım inan mesajın çok iyi geldi bana...gülümsedim gerçekten de..
Doğru söylüyorsun aslında oluruna bırakmak, giyinip, süslenip gezmek, sağlığımıza eşimize, mutluluğumuza şükretmek gerek..
Senin adına çok üzüldüm doğumda bebeğini kaybetmene...Neden dedi doktorlar peki? Sebebi neymiş, doğum anı da çok önemli tabi ya..
Ama bak sen de demişssin, umudunu kaybetme, yine verir allahım en güzel zamanda, en uygun zamanda güldürür yüzünü...Herseyin hayırlısını dilemek lazım..
"Hayırlısıyla" sözcügünü tüm duaların, isteklerin başına eklemek lazım....Allahım hayırlıysa versin bebişlerimizi bize...Vardır bir bildiği..
9 ay herşey çok güzeldi canım. Ne mide bulantım oldu ne de canım bişey çekti. Karnım 7. aydan sonra büyüdü hatta insanlar hamile olduğuma bile inanmıyordu. gece suyum geldi, hastaneye gittik. Ertesi gün beni normal doğuma aldılar, gülerek oynayarak girdim ama içerde herşey öyle olmadı tabii. Bebeğim doğmadı bir türlü. Vakumla da denediler, yok olmadı. En son bilincim de gitmek üzereydi ki beni sezeryana aldılar. sonrasını hatırlamıyorum zaten. uyandığımda bebeğim yoktu yanımda. Doğduğunda ağlamamış, nefes alamıyor dediler ve göstermediler bana. Ertesi gün öldüğünü öğrendim. herşey insanın gözlerinin önünde yaşanınca dayanmak çok zor geliyor gerçekten. Doktorlar da anlamadı sebebini, otopsi sonuçları da hala gelmedi, bekliyoruz. Allah'ım o kadar vermiş ömrünü ne diyelim, elimizden dua etmekten başka bişey gelmez. İnşallah bir daha yaşamayız. Uzun süre kendime gelemedim. Ağlamadığım 1 dakikam olmadı ama şükürler olsun Rabbim sabrını veriyor. Gülüyorum yine, geziyorum ve umut doluyum. Sen de sakın üzülme. Her şeyin bir zamanı var. Allah'ım hayırlısıyla sağlıklı, hayırlı, uzuuuuuun ömürlü melekler versin hepimize. bu ay olmazsa bir sonraki ay, yeter ki hepimiz sağlılıklı olalım. Azıcık olsun gülümsetebildiysem seni ne mutlu bana :) İnş. güzel haberler veririz hep bundan sonra
Thesun naptin, regl geldi mi? merak ettim seni. eger regl olduysan ovulasyon ile gebelik testi olayi teorisini curutmus olacaksin:44:
:) umudunu kaybetme...zormuş çok yasadıkların ama takdir ettim seni, güçlüsün !
yine gelecek bebeğin bak görürsün...Yazdıklarını okuyunca, sabırsızlandığım için, üzüldüğüm için utandım kendimden...Neler neler yaşayabiliyor insan..
ben de sabırsızca davranıp, boşuna üzülüyorum...Allahım affet beni, sen herşeyin en iyisini bilir, zamanında verirsin herşeyi !
Allahın izniyle, hayırlısı ile kavuşalım bebeklerimize..
hadei goreyim seni gulum yaaa
yok canım gelmedi hala.ben yeniden yumurtlama dönemine girdiğimi düşünerek çalışmalara ağırlık verdim :) bıraktın test falan beklemedeyim
ama sen zaten daha once pozitif'i gormedin mi? oyle ayni periyotta bir ortada bir de sonda yumurtlama olmaz benim bildigim...ya 13-14 gun once yaptigin test yanlisti ya da kimyasal gebelik geciriyorsun yani hcg yuksek ama idrar da pozitif vermeyecek kadar dusuk...ilcede kadin dogum uzmani yok mu?
yok canım ya sağlık ocağı var sadece. ama forumda ayda 2 kere yumurtlayan arkadaşlar olduğunu söylediler ben de öyleyim demek ki dedim. test yanlış olamaz diğerinde 2 gün pozitif gösterdi tek test değil yani. bunda da üç gündür gösterdi. bugün yapmadım artık ama bıraktım kendi haline.
canim iki kere yumurtlanir ama ikinci yumurtlama ilkinden en gec 24 saat sonra gerceklesir...iki ayri ovulasyon donemi olmaz yani...bunu doktor soylemisti bana...test cubuklarina dayanarak iki kere yurmutladiklarini dusunmuslerdir...
ayy ne düşüneceğimi bilemedim yaaa
en son bi daha ne zaman yaptin gebelik testini?
dün sabah yapmıştım.ama elimde de fazla test kalmadı.az bekleyip yapayım diyorum
pazartesi sabahi bir daha yap madem. ha bide kac gun gecikmis oldu bugun itibari ile? daha dogrusu soyle, gecikmeyi bosver, soyle soriyim, ovulasyon testinde ilk pozitifi gordugun gunden beri kac gun gecti bugun ile birlikte?normalde 13-14 gun gectiyse idrarda cikmasi lazim ama dolllenme suresi gec olduysa hala sansin var..,
15 gün geçti bugün.normalde dün ya da bugün olması lazımdı en geç ama çok düzenli değil zaten bişey diyemiyorum o yüzden.ben de pazartesi yapayım bi test daha diyorum.ama dün sabah çok açık kahverengi 2 damla akıntım oldu.reglim geldi sandım ondan beri gelen giden yok