ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

Tatlımm çok geçmişş olsunn Tatlım yarına randevu alıp doktora gitsene tekrar.İyice halsiz kalmışsın zaten,işten izin alman mümkün değil mi, git eve

canım cok gecmıs olsun neden öle oldu yaa :26:

bende amelıyattan sorna anestezıden öle bi öksüğrüğe yakalanmsıtım gecmeıdydı bi türlü

zamanla azaldı canım yanı ne dıım bılemedım....alerji falan oalbılrı mı bahar aylarındayız yaa

ben ovulasyon testiyle gebelik çalışmaları yapıyordm.adetime 2 gün kala falan ovulasyon testim aynen yumurtlama zamanı gibi koyu çıkmıştı. adet günümden 1 gün sonra gebelik testi silik çıktı. hemeeen kan verdim bhcg 141 çıktı.

ovulasyon testinin gebeliği gösterdiği fikri bende tuttu yani.

Rabbim herkesin gönlündekini en kısa zamanda versin inşallah

Kızlar benim ayın3 ve 4ünde yani adetimin 12 ve 13. günü çizgiler diğerine yakın koyulukta çıktı ama ilk çizgi kadar koyu değildi.5-6-7 sinde çizgim silik çıktı. ben 3 ünde ve 5 inde çalışma yaptım sadece. bu kadar erken yumurtlayacağımı tahmin etmiyordum. gittikçe koyulaşır diye bekledim çizgi ama gittikçe silikleşti. sizce nasıl değerlendirmişim bu süreyi. bana umutsuz geliyor ovulasyon hesaplayıcısıda 6-7 gibi günleri en yüksek olarak gösteriyordu ama test öle sölemedi. offf offff! nedir düşünceniz?

Kızlar benim ayın3 ve 4ünde yani adetimin 12 ve 13. günü çizgiler diğerine yakın koyulukta çıktı ama ilk çizgi kadar koyu değildi.5-6-7 sinde çizgim silik çıktı. ben 3 ünde ve 5 inde çalışma yaptım sadece. bu kadar erken yumurtlayacağımı tahmin etmiyordum. gittikçe koyulaşır diye bekledim çizgi ama gittikçe silikleşti. sizce nasıl değerlendirmişim bu süreyi. bana umutsuz geliyor ovulasyon hesaplayıcısıda 6-7 gibi günleri en yüksek olarak gösteriyordu ama test öle sölemedi. offf offff! nedir düşünceniz?

canım yaa ben dun ovulasyon tetsı yaptım reglıme 4gun vardı dun ve kıpkırmızı cıktı

bugun sımdı tekrar yaptım regle 3 gun var bu sefer c kızarmadan t kızardı hemencık

t daha kırmızı meraklardayım yauu regl zmanı gelsede baksak teste çatlıcam valla

ama içimden bi ses bu ovu testınden gebelık sende tutmıcak ayseee dio püfff

bu arada hayırlı olsun canım darısı basımızaaa

e o zaman sen de hamilesin

testi yapmaya devam, bence yumurtlamadin daha...lh degerinde arada dalgalanmalar olur. ama gittikce koyulastigi zaman ov. yaklasiyor demek...

ben de de aynı şekilde çıkmıştı inşallah sende de tutar. ama gebelik testi için bekle 1-2 gün.çünkü ben yapmıştım negatf çıkmıştı çok üzüldüm

kızlar bir de bişey dıcem ben tum testlerımı ıncelıorm benım yum zamanımda bu kadarartmadı lh

yanı çizgi o kadar koyu kı bakyorum yum zamanlarımda kadar koyu değil çizgilerr

du ,hatta resım eklıyımm

ben de de aynı şekilde çıkmıştı inşallah sende de tutar. ama gebelik testi için bekle 1-2 gün.çünkü ben yapmıştım negatf çıkmıştı çok üzüldüm

canım ınsallah hayırlsıı olsun yaaa :18:

kızlar işte bunlar ovu zamanı yaptıgım testler

bunlarda regle 4 gün ve 3 gün kala yaptığım testler yani üstteki dün alttaki bugun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…