- 26 Ocak 2007
- 2.082
- 2
- 40
-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #1.981
canım benım tebrik ederim çok sevindimsağlıkla al kucağına bebişini sende hamişler kervanına girdin darısı başımıza tatlım
günaydın kızlar gününüz güzel ve aydnlık olsun ben çok hastayım pazar günü acile gittik bir sürü ilaç verdi dr. yaaaa öksürmekten uyuyamıyorum çok kötü boğmaca gibi hiç nefes alamıyorum kuru öksürük dün gece ne kendin uyudum ne kocişi uyutttum dün mutfaktaaaa hüngür hüngürağladım sinirden uyuyamıyorum diye şuan 1 saat uyudum uyumadım öyle duruyorum eğer devam ederse polikinliğe girtcem acilde ağzını aç nefes al ver ölüyorum dr. gözünün önünde adam hiç 2 ilaç yazdı güle güle acil den nefret ediyorum
kızlar ne yapmam lazım bu öksürüğü kesmek için yardım edin zencefilli bal ıhlamur sıcak su ne yaptıysam fayda etmedi dr. da
sekrol şurup - sulcid antibiyotik 750 mg - birde ağrıkesici parol verdi adetim yakın olduğu için bunları verdi ama fayda etmedi
Aynen tatlım ya Hayırlısı olsun hakkımızda inşallah.
Emeklerine karşılık bulursun inşallah bu ay
canım benım tebrik ederim çok sevindimsağlıkla al kucağına bebişini sende hamişler kervanına girdin darısı başımıza tatlım
günaydın kızlar gününüz güzel ve aydnlık olsun ben çok hastayım pazar günü acile gittik bir sürü ilaç verdi dr. yaaaa öksürmekten uyuyamıyorum çok kötü boğmaca gibi hiç nefes alamıyorum kuru öksürük dün gece ne kendin uyudum ne kocişi uyutttum dün mutfaktaaaa hüngür hüngürağladım sinirden uyuyamıyorum diye şuan 1 saat uyudum uyumadım öyle duruyorum eğer devam ederse polikinliğe girtcem acilde ağzını aç nefes al ver ölüyorum dr. gözünün önünde adam hiç 2 ilaç yazdı güle güle acil den nefret ediyorum
kızlar ne yapmam lazım bu öksürüğü kesmek için yardım edin zencefilli bal ıhlamur sıcak su ne yaptıysam fayda etmedi dr. da
sekrol şurup - sulcid antibiyotik 750 mg - birde ağrıkesici parol verdi adetim yakın olduğu için bunları verdi ama fayda etmedi
ben ovulasyon testiyle gebelik çalışmaları yapıyordm.adetime 2 gün kala falan ovulasyon testim aynen yumurtlama zamanı gibi koyu çıkmıştı. adet günümden 1 gün sonra gebelik testi silik çıktı. hemeeen kan verdim bhcg 141 çıktı.
ovulasyon testinin gebeliği gösterdiği fikri bende tuttu yani.
Rabbim herkesin gönlündekini en kısa zamanda versin inşallah
canım yaa ben dun ovulasyon tetsı yaptım reglıme 4gun vardı dun ve kıpkırmızı cıktı
bugun sımdı tekrar yaptım regle 3 gun var bu sefer c kızarmadan t kızardı hemencık
t daha kırmızı meraklardayım yauu regl zmanı gelsede baksak teste çatlıcam valla
ama içimden bi ses bu ovu testınden gebelık sende tutmıcak ayseee dio püfff
bu arada hayırlı olsun canım darısı basımızaaa
Kızlar benim ayın3 ve 4ünde yani adetimin 12 ve 13. günü çizgiler diğerine yakın koyulukta çıktı ama ilk çizgi kadar koyu değildi.5-6-7 sinde çizgim silik çıktı. ben 3 ünde ve 5 inde çalışma yaptım sadece. bu kadar erken yumurtlayacağımı tahmin etmiyordum. gittikçe koyulaşır diye bekledim çizgi ama gittikçe silikleşti. sizce nasıl değerlendirmişim bu süreyi. bana umutsuz geliyorovulasyon hesaplayıcısıda 6-7 gibi günleri en yüksek olarak gösteriyordu ama test öle sölemedi. offf offff! nedir düşünceniz?
canım yaa ben dun ovulasyon tetsı yaptım reglıme 4gun vardı dun ve kıpkırmızı cıktı
bugun sımdı tekrar yaptım regle 3 gun var bu sefer c kızarmadan t kızardı hemencık
t daha kırmızı meraklardayım yauu regl zmanı gelsede baksak teste çatlıcam valla
ama içimden bi ses bu ovu testınden gebelık sende tutmıcak ayseee dio püfff
bu arada hayırlı olsun canım darısı basımızaaa
e o zaman sen de hamilesin
o helade geç yumurtlıyorum heralde bakalım.teste devam edicem sanmıyorum ama bakalımtesti yapmaya devam, bence yumurtlamadin daha...lh degerinde arada dalgalanmalar olur. ama gittikce koyulastigi zaman ov. yaklasiyor demek...
ben de de aynı şekilde çıkmıştı inşallah sende de tutar. ama gebelik testi için bekle 1-2 gün.çünkü ben yapmıştım negatf çıkmıştı çok üzüldüm
kızlar işte bunlar ovu zamanı yaptıgım testler
bunlarda regle 4 gün ve 3 gün kala yaptığım testler yani üstteki dün alttaki bugun
Resim yok!!! birdaha ekle tatlım
var canım ben goruyorum resımlerı :26:
Resim yok!!! birdaha ekle tatlım