arkadaşım,bende senin gibi düşünüp aralıkta başladım,o gecen 4 5 aya yanıyordum,keşke deneseydim,hemen olmuyormuş diye.Suanda 6 ay hala yok bişey,ama ben önce adet günümü esaplamadan başldım işe,yani hangi gün adet olacağım diye resmen hesap yapardım,şimdiyse kesinlikle takvime bakmıyorum,sadece ovulasyonumu takip ediyorum.Ayrıca ha 6 ayda olmu ha 1 senede,sonuçta inşalallh olur bebek,ama özgür geçirdiğin bu vakitlerin kıymetini bil dedim kendime,o karnına düşer düşmez hep ama hep sorumluluk olacak üstünde,artık hiç tek başına düşünemeyeceksin.yasın kac bilmem ama eger gencsen kafaya takma tadını cıkar hayatın.Benimde etrafımdakılerın bebegı oldu hep,yada hamile kaldılar suanda en yakın arkadaslarım falan,ben o yüzden stres yapıyormusum meger,sonra düşündüm nolacak dedim ya,8.ayda olsa nolacak,beebği olanlar keşke erteleseydik diyor zaman zaman,tadını cıkarın bugunlerın dıyor,boşver arkadaşım,kafaya takarsak hiiç olmayacak bu iş,yazda geldi tatıle cık gez toz.Kesin hamile kalırsın:)inşallah kalırız yani..