- 26 Ocak 2007
- 2.082
- 2
- 40
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #1.981
canım benım tebrik ederim çok sevindim sağlıkla al kucağına bebişini sende hamişler kervanına girdin darısı başımıza tatlım
günaydın kızlar gününüz güzel ve aydnlık olsun ben çok hastayım pazar günü acile gittik bir sürü ilaç verdi dr. yaaaa öksürmekten uyuyamıyorum çok kötü boğmaca gibi hiç nefes alamıyorum kuru öksürük dün gece ne kendin uyudum ne kocişi uyutttum dün mutfaktaaaa hüngür hüngür ağladım sinirden uyuyamıyorum diye şuan 1 saat uyudum uyumadım öyle duruyorum eğer devam ederse polikinliğe girtcem acilde ağzını aç nefes al ver ölüyorum dr. gözünün önünde adam hiç 2 ilaç yazdı güle güle acil den nefret ediyorum
kızlar ne yapmam lazım bu öksürüğü kesmek için yardım edin zencefilli bal ıhlamur sıcak su ne yaptıysam fayda etmedi dr. da
sekrol şurup - sulcid antibiyotik 750 mg - birde ağrıkesici parol verdi adetim yakın olduğu için bunları verdi ama fayda etmedi
Tatlımm çok geçmişş olsunn Tatlım yarına randevu alıp doktora gitsene tekrar.İyice halsiz kalmışsın zaten,işten izin alman mümkün değil mi, git eve