ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

canım o zaman biraz dikkat et kendine sen hamilesin bu kesin ve net :KK34: ama biraz dikkat etmekte senın elinde tutunması bırazda sana bağlı temizliği bıak şimdi kesin netleşsin adetin geçsin ondan sonra yavaş yavaş kendini yormadan yap:KK20::KK20: yada kadın tut bende yaptım bak temizlik şimdi hastalıktan ölüyorum kemiklerim kırılıyor öksürmekten cam silince rüzgar vrdu terli terli :2::2:
bu haldede işe geldim malesef ama tövbe birdaha cam silmeye kadım tutcam benım çok fazla camım var sil sil bitmiyor :2:

ay inş. bende habire tuvaLETE GİDİP BAKIYORUM NIYE AKINTIM YOK DİYE :KK9:
sağol canım benım :KK54::KK54:
üşütme dikkat et kendine wc belkı üşütmüşsündür ayaklarından :KK20:

tatlım şimdi soğan kürüne başlama adet ol ondan sonra başlama günü var kürün verdiği şekilde yapmazsan fayda etmiyormuş :KK20::KK34:

Canim gecen hafta cuma oldum adet...bitiminden sonra 7. gün baslanmiyormuydu?

kızlar ben kaçıyorum kendinize iyi bakın 2 gün yokum p.tesi görüşürüz allaha emanet olun :KK16::KK54:

belfücüm bitanem senıde kocaman öpüyorum canımıniçi :KK19::KK54::KK54::KK54:

tabi tatlım benım kısmet bu işler rabbım ol dedikten :18: sonra gerisi boş hayırlısı inş. bitanem sen neler yapıyosun ağrıların geçtimi kuzucum :KK16::KK54: :KK19:

ayyyy inanmıyorum :KK49: :nazar: tatlım tebrik ederim :KK16::KK16: hayırlısıyla ve sağlıkla kucağına al :nazar::emir_bebek: bende temizlik çok yaptım cam sildim perde yıkadım o yüzden ümidim kırıldı ama sen bana bıraz ümit verdim :18: benım batada son 6 gün kaldı adetin kaçgün geçti canım :KK28:

benimde son 6 gün haftaya perşembe ikimizinde aynı gün batlar ayyyyy :KK52::KK52: hadi hayırlısı olsun hakkımıza benımde kasığımda ara ara batmalar var ama bi sağ bi sol :KK28:

hayırlısı olsun canım yaa.....coook sevindirici :)))) böyle haberler almak !!!! allah devamını nasip etsin insallah !!

simdi ben normal o paketten 12-13 tanesi kullandim ama simdi onumuzdeki bir hafta kulanmayacagim ama ama ovulasyondan sonra 8. gunden itibaren gunde ikiser ikiser kullanir ve bitiririm:KK53:

canim orasi bir cesit topik, ne zaman girsen birileri online oluyor. gebelik tablosu falan var, ismini ve son adet tarihini eklettiriyosun, diger arkadaslarla birlikte heyecanli bekleyis oluyo, regl'i yaklasanlar daha cok online gorunuyo tabi heyecan oldugu icin:)

ovulasyonun 12. gun oldugunu nasil cikardin, reglden 14 gun geriye mi gittin, herkesde farklidir ama. adete iki gun kala iliski ile gebe kalanlar var...
sisikinlik ve gaz icin ben bol su iciyorum ama surekli ise bi doktora gorun istersen...

Şöyle ki, ovülasyon testi 10. ve 11. günler pozitifti, 12. gün negatif...Testten sonraki 24-36 aralığında ovülasyon gercekleşiyor yazıyor
yani ya 11. gün ya 12. gün çatladı yumurta diye düşüdüm...Zaten 26. günde de regl geldine göre 12. gündü diye düşündüm....Ama buay hergün yapayım diyorum ovülasyon testi, 7. günden itibaren ne dersiniz?

o zaman ben yarin basliyorum sogan kürüneeeee:KK52:

gazamiz mubarek ola.

yaa ben iki üc tane sogan koymayi düsünüyorum suya, olmamiii:KK53:

kızlar günaydınnn

regle son 5 gün

erken yumurtlamama güvenerek bellki çıkar die

bu sabah ılk ıdrarla test yaptım dayanamayıp

silikcene bi çizgi çıktı :18: meraklardayım

kızlar 2 gündür ovulasyon testimde silik çizgi vardı hatta dünkü bir önceki günden az daha koyu idi ama bugün yaptığımda çift çizgi çıkmadı silik dahi çıkmadı neden? anlayamadım bir türlü yani yumurtlayamıyor muyum ben acaba?:KK43: ay nnolur yardım edin benim gibi aynı sorunu yaşaygan oldumu?

kızlar 2 gündür ovulasyon testimde silik çizgi vardı hatta dünkü bir önceki günden az daha koyu idi ama bugün yaptığımda çift çizgi çıkmadı silik dahi çıkmadı neden? anlayamadım bir türlü yani yumurtlayamıyor muyum ben acaba?:KK43: ay nnolur yardım edin benim gibi aynı sorunu yaşaygan oldumu?

Cnm sen denemeye devam et gun asiri bu ay bir defa oldu iliski oda tutmadi
Bu caliscam cok takip etmiycem yumurtlamayi:KK43:

Arkadaşlar nolur yardım edin, moralim çok bozuk ! Eşim de şehirdısında...Tek başıma bu düşüncelerle kafayı yicem, yine düşünüyorum yine moralim bozuluyor, neden olmuyor benim bebegim diye....bu düşünnceden kendimi alamıyorum....Aslında inanıyorum olacak rabbim istediginde ama yine de korkuyorum..
Suan reglyim 3. günü....Bitince yine başlıcam hesaplara, hangi günler, hergün mü, gün aşırı mı diye....Buna bile karar veremiyorum...Aslında kendi haline bırakmak gerek biliyorum ama bir türlü beceremiyorum...Keske planlı hamilelik yapmasaydık da, hic korunmadan spontan yaşasaydık diyorum...Dahası bebek düsünmeye başlayalı ağustostu, biz ocakta başladık çalışmaya o arada gecen 5-6 aya acıyorum resmen ! keske o arada korunmasaydık diye...Hemen olacak sandım tabi, ondan hesap kitap yapmıştık, doğumun gelecegi ayı...ah ah ! şimdi ne haldeyim :KK43:((
ne yapıcam ben kızlar, yıkılmalar.com resmen halim..

Kızlaaaaaaaaaar :) dün ilişki oldu sabah ve dünden beri kasıklarımda ve belimde inanılmaz ağrı var bu ne anlama geliyor? Ovulasyon olduğunu mu gösteriyor yoksa başka birşey mi? İçimde tarif edemediğim bir mutluluk var, inşallah hamişimdir :KK49:

Kızlaaaaaaaaaar :) dün ilişki oldu sabah ve dünden beri kasıklarımda ve belimde inanılmaz ağrı var bu ne anlama geliyor? Ovulasyon olduğunu mu gösteriyor yoksa başka birşey mi? İçimde tarif edemediğim bir mutluluk var, inşallah hamişimdir :KK49:

yumusrtladigin anlamina geliyor...hafif gaz sancisi gibi...

inşallah canım hamişsindir....Ovülasyon olduğunda bu tür belirtiler oluyor bildiğim kadarıyla, belki de döllenmiştir yumurtan...Kaçıncı gündesin siklusun?

Arkadaşlar nolur yardım edin, moralim çok bozuk ! Eşim de şehirdısında...Tek başıma bu düşüncelerle kafayı yicem, yine düşünüyorum yine moralim bozuluyor, neden olmuyor benim bebegim diye....bu düşünnceden kendimi alamıyorum....Aslında inanıyorum olacak rabbim istediginde ama yine de korkuyorum..
Suan reglyim 3. günü....Bitince yine başlıcam hesaplara, hangi günler, hergün mü, gün aşırı mı diye....Buna bile karar veremiyorum...Aslında kendi haline bırakmak gerek biliyorum ama bir türlü beceremiyorum...Keske planlı hamilelik yapmasaydık da, hic korunmadan spontan yaşasaydık diyorum...Dahası bebek düsünmeye başlayalı ağustostu, biz ocakta başladık çalışmaya o arada gecen 5-6 aya acıyorum resmen ! keske o arada korunmasaydık diye...Hemen olacak sandım tabi, ondan hesap kitap yapmıştık, doğumun gelecegi ayı...ah ah ! şimdi ne haldeyim :KK43:((
ne yapıcam ben kızlar, yıkılmalar.com resmen halim..
bu hesap kitaba hic gerek yok aslinda...reglden 5-6 gun sonra gun asiri iliski olsun yeter. spermler vajinada 3-4 gun yasiyor, mutlaka yumurtlama gununu yakalarsin kendiliginden.

X