- 31 Ocak 2012
- 2.955
- 109
-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #1.881
Gözlerimiz sende o zamannn.Mutlu et bizi fıstığımm
kızlarrrr reglime tahmini 3 gün var.daha doğrusu ben ovulasyonda bu ay çift çizgi görmemiştim erken yumurtladığımı düşündüm .bu aralar temizliğe başladım hatta dün cam falan sildimbebek varsa yormiyim kendimi dedim sabah test yapayım evde bitane erken gebelik testim vardı 4 tanesini geçen ay harcamıştım.elimde kalan 1 taneyide yaptım veee hemen 2.çizgi çıktıııııı.inanamıyorum ama galiba hamileyimmmmm:18::18:
haydı hayırlısı canım yaa :) ben de bu ay ovulasyon tetsı kullandım
ınsallah gelmsıtır bebııss :)
ya kasıgımda az az batmalar var ama gebelık batmasımıdır şapamıom :)
emin olamıyorum böle agrı gibi değil ufak ttalı tatlı batışıyo regle son 6 gün
haydı hayırlısı canım yaa :) ben de bu ay ovulasyon tetsı kullandım
ınsallah gelmsıtır bebııss :)
ya kasıgımda az az batmalar var ama gebelık batmasımıdır şapamıom :)
emin olamıyorum böle agrı gibi değil ufak ttalı tatlı batışıyo regle son 6 gün
İnşallah bebeğine kavuşursun tatlımm
Canım kisti yok edemiyorlar mı, ayrıca kistle hamile kalanları çok okudum.
Elbette umudunu kaybetme.Hayırlısıyla bebeğine kavuşursun inşallah.
sağol canım Allah sanada nasip etsin ve sağlıkla kucağına al inşallahhh.
belirtim sadece göğüslerim hassaas ve sertleşti.pek bi belirti yok daha çok yeni bide inşallah benimle kalır.
t
benimde son 6 gün haftaya perşembe ikimizinde aynı gün batlar ayyyyyhadi hayırlısı olsun hakkımıza benımde kasığımda ara ara batmalar var ama bi sağ bi sol
Canim geri zekali doktor iste bana pat diye böyle söyledi ve emin bi sekilde söyledi,tövbe tövbe yaa sanki Allahtan daha iyi bilecek tövbe tövbe
dedigin gibi yaaa buradada arkadaslar diyor hayir sacma doktorun dedigi,simdi baska bir doktora randevu aldim ayin 14 ne.
offfffffff ya manyak adam. dedi hamile kalsan bile cocuk düser.
Canim bilmiyorum yaa
daha kistin ne tür oldugu bile tam belli degil
dedi dermoid kisti olabilir,ve tahliler yapilacak ona göre söylenecek.ama daha tahliler bile tamamlanmadi,randevumu bekliyorum
fakat zaten ona gitmiyecegim tahlil sonuclariyla,baska bir doktora gidecegim.
ayyy güya birde kac yillik doktor,deli adam insan pat diye der mi olmaz böyle cocugun,sonrada diyo endiselenmeyin caresine bakacagiz tamam mi...
hihhhhhhhhhhhhh gicik
tabi tatlım benım kısmet bu işler rabbım ol dedikten :18: sonra gerisi boş hayırlısı inş. bitanem sen neler yapıyosun ağrıların geçtimi kuzucum
ayyyy inanmıyorumtatlım tebrik ederim hayırlısıyla ve sağlıkla kucağına al bende temizlik çok yaptım cam sildim perde yıkadım o yüzden ümidim kırıldı ama sen bana bıraz ümit verdim :18: benım batada son 6 gün kaldı adetin kaçgün geçti canım
benimde son 6 gün haftaya perşembe ikimizinde aynı gün batlar ayyyyyhadi hayırlısı olsun hakkımıza benımde kasığımda ara ara batmalar var ama bi sağ bi sol
Son 6 gün bişey kalmamışinşallah hamilesindir canım ama bu 6 gün kendine değişik bişeyler bul, oyalan düşünmemeye çalış yokksa hiç geçmez :) Allah'ım kucağını doldursun inşallah
Canim bilmiyorum yaa
daha kistin ne tür oldugu bile tam belli degil
dedi dermoid kisti olabilir,ve tahliler yapilacak ona göre söylenecek.ama daha tahliler bile tamamlanmadi,randevumu bekliyorum
fakat zaten ona gitmiyecegim tahlil sonuclariyla,baska bir doktora gidecegim.
ayyy güya birde kac yillik doktor,deli adam insan pat diye der mi olmaz böyle cocugun,sonrada diyo endiselenmeyin caresine bakacagiz tamam mi...
hihhhhhhhhhhhhh gicik
amın canım ınsallah ınsallahhhh :) anladım canım benımde göğüslerim hassas acıo yrurken baakalımm
ayyyy çok heyecanlıyımmm :) ben eğer perşembe gunune kadar regl olmaz ve regl belirtisi görmezsem
ağrı vss olmazsa yanı perşembe sabah test yapıp öle gelcem işee bakalım hakkımızda hayırlısı olsun canım
benımde vücudum cok sıcak yanı sıcak basmıyo ama elimi koyyorum uu kor gibi :)
yürürken göğslerim sızlıyo bi de dedıgın gibi kasıkalrım bi sğa bi sol accık batıo ağrımıyo öle işte
inşallah gelmsıtır bebısler yaaa
canım keısnlıkle baska bi doktora git olurmu öle şey yaa cidden gıcık oldum hee sakın ha umudunu kaybetme kıst ne kı
gecer gıder Allah aşkınaaa
canım benım gögüsler hiç ağrımıyor tek kötü şey hastayım grip olmuşum çok kötü vücudum kırılıyor resmen :2::2::2:
inş. hamişsindir tatlım
bende eğer perşembe olmazsam cuma test yaparım bende sabah ilk idrarla yap biraz tut bırak sonra tekrar yap ondan teste damlat eczanede bir arkadaşım var o söylemişti
yaaaa bide diyorlar ki akıntın olacakmış hamileysen eeeee benım akıntım kesildi yokkı
amın canım ınsallah ınsallahhhh :) anladım canım benımde göğüslerim hassas acıo yrurken baakalımm
ayyyy çok heyecanlıyımmm :) ben eğer perşembe gunune kadar regl olmaz ve regl belirtisi görmezsem
ağrı vss olmazsa yanı perşembe sabah test yapıp öle gelcem işee bakalım hakkımızda hayırlısı olsun canım
benımde vücudum cok sıcak yanı sıcak basmıyo ama elimi koyyorum uu kor gibi :)
yürürken göğslerim sızlıyo bi de dedıgın gibi kasıkalrım bi sğa bi sol accık batıo ağrımıyo öle işte
inşallah gelmsıtır bebısler yaaa
canım keısnlıkle baska bi doktora git olurmu öle şey yaa cidden gıcık oldum hee sakın ha umudunu kaybetme kıst ne kı
gecer gıder Allah aşkınaaa
tatlım ibrahim saraçoğlunun soğan kürü yapsana kist için çok faydalıymış çok arkadaş bunu deneyip kurtulmuş ksit olsada olmasada faydalıymış ayrıca kisti olanın çocuğu olur kesinlikle dr. saçmalamış
en kısa zamanda bebeğine kavuşursun inş.
Kuzucumm aynen hayırlısıyla inşallah olmuştur
İyiyim ben canım geçti sancılarım.
Reglim bitsin sadece hayıt tohumu ile karışmış çay içicem.Gün takibi felan yapmıcan.
Zaten 2 haziranda izne çıkıyorum.Bu ay olmasını beklemiyorum, tatil odaklıyım
ayyyy kuzum benım hadi bakalım hadi maşallah
oh oh tatilde dök kurtlarınızı koçişinle :82:
bende 14 haziranda memleketim urfaya gitcem bir aksilik olmazsa :18: çok özledim çok kocişle bol bol gezeceğiz harran hasankeyf tarihi yerler
kuzenler dört gözle bizi bekliyor 15 düğünümüz var:118::118:
ayyyy inanmıyorumtatlım tebrik ederim hayırlısıyla ve sağlıkla kucağına al bende temizlik çok yaptım cam sildim perde yıkadım o yüzden ümidim kırıldı ama sen bana bıraz ümit verdim :18: benım batada son 6 gün kaldı adetin kaçgün geçti canım
amin canım rabbim sanada nasipetsin.bende perde yıkadım cam sildim .ev sildim süpürdüm.daha bitmedi bugünde üst katı yatak odalarını yapcaktım.benim adetim geçmedi 3 gün var daha.erken gebelik testlerinden yaptım ..inşallah benimle kalırrr:18::18:
çok gecmıs olsun canım oo bahar vurdu dmeek iyileşrisin inşallah bi an öncee
canım o hamılelık akıntısı beklenen regl tarıhındne 1 hafta 10 gun sorna falan baslıyo
yanı bak ben 3 kere hamıel kaldım ucundede beklenen regl tarıhıme yakın akıntım keıslmıstı
evet canım zaten sabah ilk idrarla yapıcam zaten 4 gundur falan çok sık vc gıdıyorum
afedersın bı de mıkatrı çok fazla ödem atıyorum sanırım
sabah kalkıyorum koşa koşa gidiom vc napayım nası tutup bırkaıym pek annayamadım yau
kizlar Allah ne muradiniz varsa versin..
inanin burada bir iki iyi kelime duymak insan gercekten cok iyi geliyor.
inanin o kadar üzgünüm ki, son iki adetimde cok az geldi gercekten cok cok az geldi ve bu son serkinde kanama bittikten sonra lekelenme seklinde az geldi böyle kahverengi hafif kanla karisik.
sogan kürünü yaptim iki ay önce ama sadece 5-6 gün falan.
simdi benim son adet tarihim (tabi adet diyebilirsek) 27 nisandi diyorum ki yarin basliyayim sogan kürüne,
zarari olmaz zaten.
suan zaten sanki adet olacakmisim gibi belirtilerim var yani aliyacaginiz ben delirmiyimde kim delirsin
amin canım rabbim sanada nasipetsin.bende perde yıkadım cam sildim .ev sildim süpürdüm.daha bitmedi bugünde üst katı yatak odalarını yapcaktım.benim adetim geçmedi 3 gün var daha.erken gebelik testlerinden yaptım ..inşallah benimle kalırrr:18::18:
canım o hamılelık akıntısı beklenen regl tarıhındne 1 hafta 10 gun sorna falan baslıyo
yanı bak ben 3 kere hamıel kaldım ucundede beklenen regl tarıhıme yakın akıntım keıslmıstı
evet canım zaten sabah ilk idrarla yapıcam zaten 4 gundur falan çok sık vc gıdıyorum
sabah kalkıyorum koşa koşa gidiom vc napayım nası tutup bırkaıym pek annayamadım yau
inanin o kadar üzgünüm ki, son iki adetimde cok az geldi gercekten cok cok az geldi ve bu son serkinde kanama bittikten sonra lekelenme seklinde az geldi böyle kahverengi hafif kanla karisik.
simdi benim son adet tarihim (tabi adet diyebilirsek) 27 nisandi diyorum ki yarin basliyayim sogan kürüne,
zarari olmaz zaten.
suan zaten sanki adet olacakmisim gibi belirtilerim var yani aliyacaginiz ben delirmiyimde kim delirsin
Cnm yumurtlama bitmek uzere o zamanarkadaşlar tekrar soriyim belki gözden kaçmıştır bilen vardır. testte sürekli biri koyu diğeri silik çizgi olması ne anlama gelir
Cbn gecmis olsun gebelik olabir sende usutmusdun sanirimgünaydın balım benım nasılsın bakalım bidenem
ya kuzum işler geldimi üst üste geliyor metraj tablosu yapıyordeum teslim etmem lazımdı şimdi bitti kuzucum
çok hastayım çok :2::2::2: bademciklerim şişmiş öksürmekten nefes almıyorum kemiklerim kırılıyor resmenne yapacağım bılmıyorum ilaçda içemiyorum ama lanet öksürükte gitmiyor her öksürükte kasıklarım patlıyacakmış gibi oluyor bebek olsada bu öksürüğe tutunamaz zaten
gurbet güzelim canım hayırlısı olsun gerçekten kendimin olmuş gibi sevinmiştim ama hayırlısı olsun sen iyi olda bu ay çalışırsın çok şükür önümüzde günler var
Senin adina cok cok sevindim bitanem yaa eskilerden sen kalmistin sukurler olsun gozinaydinkızlarrrr reglime tahmini 3 gün var.daha doğrusu ben ovulasyonda bu ay çift çizgi görmemiştim erken yumurtladığımı düşündüm .bu aralar temizliğe başladım hatta dün cam falan sildimbebek varsa yormiyim kendimi dedim sabah test yapayım evde bitane erken gebelik testim vardı 4 tanesini geçen ay harcamıştım.elimde kalan 1 taneyide yaptım veee hemen 2.çizgi çıktıııııı.inanamıyorum ama galiba hamileyimmmmm:18::18:
canım benım gögüsler hiç ağrımıyor tek kötü şey hastayım grip olmuşum çok kötü vücudum kırılıyor resmen :2::2::2:
inş. hamişsindir tatlım
bende eğer perşembe olmazsam cuma test yaparım bende sabah ilk idrarla yap biraz tut bırak sonra tekrar yap ondan teste damlat eczanede bir arkadaşım var o söylemişti
yaaaa bide diyorlar ki akıntın olacakmış hamileysen eeeee benım akıntım kesildi yokkı
zarari olmaz zaten.
Cnm yumurtlama bitmek uzere o zaman
Cbn gecmis olsun gebelik olabir sende usutmusdun sanirim
Senin adina cok cok sevindim bitanem yaa eskilerden sen kalmistin sukurler olsun gozinaydin
% 70 hamile olabulun demefi demeee:))))))