ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

sorma altin zarrrrr
bizim burda testler pahali ole gidip zirt birt yapamiyoruz Allahtan iki tane almistim birini onumuzde ay kullanmak ve pozitifi hayirla gormek nasip olsun ins
uzulmedim hayilrisi bole ins Rabbim bizi bizden daha cok dusunuyor kurban olurum ben onaaaa:KK31::KK16:

canım moralin pozitif enerjin yüksek , hep böyle ol, hepimiz sağlıkla hamıle kalalım inşallah. Rabbim bizim bilmediklerimizi biliyor, hakımızda hayırlısını nasip etsin, hiçbirimizin boynunu bükük bırakmasın inşallah. öpüyorum.

kızlarrrr reglime tahmini 3 gün var.daha doğrusu ben ovulasyonda bu ay çift çizgi görmemiştim erken yumurtladığımı düşündüm .bu aralar temizliğe başladım hatta dün cam falan sildimbebek varsa yormiyim kendimi dedim sabah test yapayım evde bitane erken gebelik testim vardı 4 tanesini geçen ay harcamıştım.elimde kalan 1 taneyide yaptım veee hemen 2.çizgi çıktıııııı.inanamıyorum ama galiba hamileyimmmmm:18::18:

e hayırlı olsun, ne güzell süpriz olmuş sana darısı başımıza inşallah. kan tahlili yaptıracak mısın , değerlerini öğrenelim :):KK9:

süper canım yaaaaa
hemen doktora gir kesinleştir dış gebelik falan olmasın Allah korusun demekki düşünmediğin ay kalınıyor yoksa olmuyor bu iş yaaa

kızlarrrr reglime tahmini 3 gün var.daha doğrusu ben ovulasyonda bu ay çift çizgi görmemiştim erken yumurtladığımı düşündüm .bu aralar temizliğe başladım hatta dün cam falan sildimbebek varsa yormiyim kendimi dedim sabah test yapayım evde bitane erken gebelik testim vardı 4 tanesini geçen ay harcamıştım.elimde kalan 1 taneyide yaptım veee hemen 2.çizgi çıktıııııı.inanamıyorum ama galiba hamileyimmmmm:18::18:

Muhteşemmm bi haber buuu :KK52::KK52::KK52::KK52:
Tebrikler tatlım sağlıkla kucağına alırsın inşallahhh:KK19:

e hayırlı olsun, ne güzell süpriz olmuş sana darısı başımıza inşallah. kan tahlili yaptıracak mısın , değerlerini öğrenelim :):KK9:

amin canım aminnn..kan testi yaptırmayı düşünmüyorum.6 haftalıkken dra gidip muayene olucam.kan testleri 2 gün sonra tekrar edilcek falan sadece stres.eğer kanamam falan olmazsa gitmeyi düşünmüyorum canım.

süper canım yaaaaa
hemen doktora gir kesinleştir dış gebelik falan olmasın Allah korusun demekki düşünmediğin ay kalınıyor yoksa olmuyor bu iş yaaa

bu ay doğru düzgün ilişkiye bile girmedik 2 veya 3 kez.çift çizgiyide görmemiştim hiç umudum yoktu gerçekten.inşallah dış gebelik falan değğildir.ben hep pozitif düşünücem dua ediyorum bol bol.

Canımmm tebrik ederim, Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Allah isteyen herkese nasip etsin, bizlere de inşallah :)

Ne güzel canim tebrikler,hadi Insallah:nazar:

peki doktora ne zaman gidip kan vereceksin??

Kızlaaaarrr ben testte dün çift çizgiyi gördüm koyu koyu :)) bugün de ilişki oldu ve devam edicez. Allah'ım inşallah bu ay nasip eder, topik uğurlu gelir bana da, dualarım sizlerle, siz de dualarınızı eksik etmeyin nooluur :) Ayy çok heyecanlandım şimdi :)) Beni de tabloya ekleyin SAT 22 Nisan BAT 18 Mayıs.

Canımmm tebrik ederim, Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Allah isteyen herkese nasip etsin, bizlere de inşallah :)

amin amin aminnnn sizlere de en kısa zamanda nasip etsin.inşallah mutluluğum kısa sürmez.çok istiyodum bu bebeği.

Yahu arkadaslar galiba yüzde 90 inda umudu kestigi ay olmus.

ama düsünmemekte elde degil:KK43:

bana dedi kistin var olmaz bu sekilde cocuk ama ben hala umudumu yitirmedim herseye inat..sinirlerim sifir:KK43:

kızlaaaarrr ben testte dün çift çizgiyi gördüm koyu koyu :)) bugün de ilişki oldu ve devam edicez. Allah'ım inşallah bu ay nasip eder, topik uğurlu gelir bana da, dualarım sizlerle, siz de dualarınızı eksik etmeyin nooluur :) ayy çok heyecanlandım şimdi :)) beni de tabloya ekleyin sat 22 nisan bat 18 mayıs.

haydı hayırlısı canım yaa :) ben de bu ay ovulasyon tetsı kullandım

ınsallah gelmsıtır bebııss :)

ya kasıgımda az az batmalar var ama gebelık batmasımıdır şapamıom :)

emin olamıyorum böle agrı gibi değil ufak ttalı tatlı batışıyo regle son 6 gün :KK76:

yahu arkadaslar galiba yüzde 90 inda umudu kestigi ay olmus.

Ama düsünmemekte elde degil:KK43:

Bana dedi kistin var olmaz bu sekilde cocuk ama ben hala umudumu yitirmedim herseye inat..sinirlerim sifir:KK43:

hop hop hop bi dakıkaaa kist olunca bebek olmuyomuymuss

kisti yoketmenın imkanı yok mu var canım yaa lütfenn tabıı kı umudunnu yok etmee

topikte bı arkadas vardı kaç farklı dr mumkun değil hamıle kalamzsın

çocugun olmaz dedi de kız birden pat die hamile kalmıstı kocaman oldu bile çocugu :)

Ne güzel canim tebrikler,hadi Insallah:nazar:

peki doktora ne zaman gidip kan vereceksin??

canım bi aksilik olmadığı sürece bu ara doktora gitmeyi ve kan vermeyi düşünmüyorum.eğer kabetmezsem ve bebeğim benimle kalırsa 6.haftada gitmeyi düşünüyorum.ilk gebeliğimde de öyle olmuştu .kan testi sadece stres arttımı artcakmı falan.

Hcanım hayırlı olsunn sağlıkla kucagına al ınsallahh :) :) :)

yaaa darısı basıma ınsallah canım belirtin var mı hiçç

Son düzenleme:
Kızlaaaarrr ben testte dün çift çizgiyi gördüm koyu koyu :)) bugün de ilişki oldu ve devam edicez. Allah'ım inşallah bu ay nasip eder, topik uğurlu gelir bana da, dualarım sizlerle, siz de dualarınızı eksik etmeyin nooluur :) Ayy çok heyecanlandım şimdi :)) Beni de tabloya ekleyin SAT 22 Nisan BAT 18 Mayıs.

İnşallah bebeğine kavuşursun tatlımm :KK49:

Yahu arkadaslar galiba yüzde 90 inda umudu kestigi ay olmus.

ama düsünmemekte elde degil:KK43:

bana dedi kistin var olmaz bu sekilde cocuk ama ben hala umudumu yitirmedim herseye inat..sinirlerim sifir:KK43:

Canım kisti yok edemiyorlar mı, ayrıca kistle hamile kalanları çok okudum.
Elbette umudunu kaybetme.Hayırlısıyla bebeğine kavuşursun inşallah.:KK54:

Hcanım hayırlı olsunn sağlıkla kucagına al ınsallahh :) :) :)

yaaa darısı basıma ınsallah canım belirtin var mı hiçç

sağol canım Allah sanada nasip etsin ve sağlıkla kucağına al inşallahhh.
belirtim sadece göğüslerim hassaas ve sertleşti.pek bi belirti yok daha çok yeni bide inşallah benimle kalır.

hop hop hop bi dakıkaaa kist olunca bebek olmuyomuymuss

kisti yoketmenın imkanı yok mu var canım yaa lütfenn tabıı kı umudunnu yok etmee

topikte bı arkadas vardı kaç farklı dr mumkun değil hamıle kalamzsın

çocugun olmaz dedi de kız birden pat die hamile kalmıstı kocaman oldu bile çocugu :)

Canim geri zekali doktor iste bana pat diye böyle söyledi ve emin bi sekilde söyledi,tövbe tövbe yaa sanki Allahtan daha iyi bilecek tövbe tövbe

dedigin gibi yaaa buradada arkadaslar diyor hayir sacma doktorun dedigi,simdi baska bir doktora randevu aldim ayin 14 ne.

offfffffff ya manyak adam. dedi hamile kalsan bile cocuk düser.

X