- 24 Ocak 2012
- 178
- 0
-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #1.861
sorma altin zarrrrr
bizim burda testler pahali ole gidip zirt birt yapamiyoruz Allahtan iki tane almistim birini onumuzde ay kullanmak ve pozitifi hayirla gormek nasip olsun ins
uzulmedim hayilrisi bole ins Rabbim bizi bizden daha cok dusunuyor kurban olurum ben onaaaa
kızlarrrr reglime tahmini 3 gün var.daha doğrusu ben ovulasyonda bu ay çift çizgi görmemiştim erken yumurtladığımı düşündüm .bu aralar temizliğe başladım hatta dün cam falan sildimbebek varsa yormiyim kendimi dedim sabah test yapayım evde bitane erken gebelik testim vardı 4 tanesini geçen ay harcamıştım.elimde kalan 1 taneyide yaptım veee hemen 2.çizgi çıktıııııı.inanamıyorum ama galiba hamileyimmmmm:18::18:
kızlarrrr reglime tahmini 3 gün var.daha doğrusu ben ovulasyonda bu ay çift çizgi görmemiştim erken yumurtladığımı düşündüm .bu aralar temizliğe başladım hatta dün cam falan sildimbebek varsa yormiyim kendimi dedim sabah test yapayım evde bitane erken gebelik testim vardı 4 tanesini geçen ay harcamıştım.elimde kalan 1 taneyide yaptım veee hemen 2.çizgi çıktıııııı.inanamıyorum ama galiba hamileyimmmmm:18::18:
e hayırlı olsun, ne güzell süpriz olmuş sana darısı başımıza inşallah. kan tahlili yaptıracak mısın , değerlerini öğrenelim :)
gittigidiyor da ovaliyasyon testi almak için ila kayıtmı olmak lazım
süper canım yaaaaa
hemen doktora gir kesinleştir dış gebelik falan olmasın Allah korusun demekki düşünmediğin ay kalınıyor yoksa olmuyor bu iş yaaa
Muhteşemmm bi haber buuu
Tebrikler tatlım sağlıkla kucağına alırsın inşallahhh
Canımmm tebrik ederim, Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Allah isteyen herkese nasip etsin, bizlere de inşallah :)
kızlaaaarrr ben testte dün çift çizgiyi gördüm koyu koyu :)) bugün de ilişki oldu ve devam edicez. Allah'ım inşallah bu ay nasip eder, topik uğurlu gelir bana da, dualarım sizlerle, siz de dualarınızı eksik etmeyin nooluur :) ayy çok heyecanlandım şimdi :)) beni de tabloya ekleyin sat 22 nisan bat 18 mayıs.
yahu arkadaslar galiba yüzde 90 inda umudu kestigi ay olmus.
Ama düsünmemekte elde degil
Bana dedi kistin var olmaz bu sekilde cocuk ama ben hala umudumu yitirmedim herseye inat..sinirlerim sifir
Ne güzel canim tebrikler,hadi Insallah
peki doktora ne zaman gidip kan vereceksin??
Kızlaaaarrr ben testte dün çift çizgiyi gördüm koyu koyu :)) bugün de ilişki oldu ve devam edicez. Allah'ım inşallah bu ay nasip eder, topik uğurlu gelir bana da, dualarım sizlerle, siz de dualarınızı eksik etmeyin nooluur :) Ayy çok heyecanlandım şimdi :)) Beni de tabloya ekleyin SAT 22 Nisan BAT 18 Mayıs.
Yahu arkadaslar galiba yüzde 90 inda umudu kestigi ay olmus.
ama düsünmemekte elde degil
bana dedi kistin var olmaz bu sekilde cocuk ama ben hala umudumu yitirmedim herseye inat..sinirlerim sifir
Hcanım hayırlı olsunn sağlıkla kucagına al ınsallahh :) :) :)
yaaa darısı basıma ınsallah canım belirtin var mı hiçç
hop hop hop bi dakıkaaa kist olunca bebek olmuyomuymuss
kisti yoketmenın imkanı yok mu var canım yaa lütfenn tabıı kı umudunnu yok etmee
topikte bı arkadas vardı kaç farklı dr mumkun değil hamıle kalamzsın
çocugun olmaz dedi de kız birden pat die hamile kalmıstı kocaman oldu bile çocugu :)