-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #1.801
hoşgeldin canım benimde tüp bebek başarısızlığı kendi haline bıraktım ama bu hafta ovaliyas testi yapacağım ama çok pahalı diyorlar ne kadar bi fikrin var mı
Bebeğimm bende seni çokk ama çokk seviyorum.İyiyim gerçekten.Zaten çok sancım var.İşyerinde bile ayaklarımı uzatıp çalışıyorum.Şimdilik ağrılardan kurtulmak istiyorum sadece.
Gözler artık senin üzerinde sen mutlu edeceksin beni inşallah
En mantıklısı hemde hesapa kitaba takılıp streste yaşanmaz
bence ovulasyon testlerine hiç gerek yok adet bitiminden sonra hergün ilişkiye girin illa yumurtlama gününe denk gelir
gelmiyor işte tatlım
ben gittigidiyordan aldım 18 adet vardı içinde 20 tl ödedim pahalı olanı tükürükle yapılan sanırım benim kullandıklarım idrarla yapılanlar ....bende kendi haline bıraktım herşeyi herşeyin hayırlısı diyorum....sen nerde yaptırdın ben özel ege tüp bebek merkezinde denedim...
ben gittigidiyordan aldım 18 adet vardı içinde 20 tl ödedim pahalı olanı tükürükle yapılan sanırım benim kullandıklarım idrarla yapılanlar ....bende kendi haline bıraktım herşeyi herşeyin hayırlısı diyorum....sen nerde yaptırdın ben özel ege tüp bebek merkezinde denedim...
şişli memorialde yaptırdım üç başarısız[/QUO
banada sürekli memorial tavsiye ediliyor eşim bırakalım artık olmazsa olmaz diyor bu arada ben 36 yaşındayım 2 başarısız tüp bebek deneyimim daha doğrusu yumurta toplama sonrası iptali m var.ilkinde yumurta bulunamadı ikincisinde kaliteli değildi donör önerdi doktor hiç uğraşmadı hiçbir açıklamada yapmadı...başka doktorlarlada görüştüm yumurta üretimi varsa kalitelisi muhakkak vardır diyorlar donör olayı saçmalık dediler oysaki tedaviye başlamadan önce herşey çok güzeldi rapor bile çıkartmadık sebebsiz infertilite dediler sebebini yumurta toplamadan sonra öğrendik.memorialda son bir deneme istiyorum aslında ama bilmiyorum ya aklımda çok karışık...
banada sürekli memorial tavsiye ediliyor eşim bırakalım artık olmazsa olmaz diyor bu arada ben 36 yaşındayım 2 başarısız tüp bebek deneyimim daha doğrusu yumurta toplama sonrası iptali m var.ilkinde yumurta bulunamadı ikincisinde kaliteli değildi donör önerdi doktor hiç uğraşmadı hiçbir açıklamada yapmadı...başka doktorlarlada görüştüm yumurta üretimi varsa kalitelisi muhakkak vardır diyorlar donör olayı saçmalık dediler oysaki tedaviye başlamadan önce herşey çok güzeldi rapor bile çıkartmadık sebebsiz infertilite dediler sebebini yumurta toplamadan sonra öğrendik.memorialda son bir deneme istiyorum aslında ama bilmiyorum ya aklımda çok karışık...
biliyorum canım bende öyleydim kendi sağlıkçı olduğum halde çaresiz kaldım kafamda kalmasın diye yaptırdım şimdi ne maddi ne manevi gücüm kaldı allah hepimizin yardımcısı olsun . bitkilere devam :)))))
incie kürü yap nin yarıyor
Bebeğimm bende seni çokk ama çokk seviyorum.İyiyim gerçekten.Zaten çok sancım var.İşyerinde bile ayaklarımı uzatıp çalışıyorum.Şimdilik ağrılardan kurtulmak istiyorum sadece.
Gözler artık senin üzerinde sen mutlu edeceksin beni inşallah
En mantıklısı hemde hesapa kitaba takılıp streste yaşanmaz
biliyorum canım bende öyleydim kendi sağlıkçı olduğum halde çaresiz kaldım kafamda kalmasın diye yaptırdım şimdi ne maddi ne manevi gücüm kaldı allah hepimizin yardımcısı olsun . bitkilere devam :)))))
memorilı önerirmisin peki denemeye değermi?bu arada cevapların için teşekkür ederim yeni olunca biraz acemilik var tabi :))incir kürünüde dene derim ben şuan incir kürü içiyorum....hakkımızda hayırlısı umarım tekrar görüşür hamilelik haberlerimizi paylaşırız UMUT olmadan yaşanmıyor...
memorilı önerirmisin peki denemeye değermi?bu arada cevapların için teşekkür ederim yeni olunca biraz acemilik var tabi :))incir kürünüde dene derim ben şuan incir kürü içiyorum....hakkımızda hayırlısı umarım tekrar görüşür hamilelik haberlerimizi paylaşırız UMUT olmadan yaşanmıyor...
çok oldum farkındayım şimdi çıkmam lazım yeniden giriş yapınca bu konuya nasıl giriş yapıcam?
canım benım yerim ben onu
göbiş çıktımıhamiş anne tam kaç haftalık kesinlikle yaptır 2li tarama testi bebeğinin sağlıklı olup olmadığına bakacaklar rabbım sağlıkla kucağına versin canım
aklında kalmasın eğer durumun varsa dene derim ama yaşın 37 deme çünki daha zamanın var eşte çok önemli tabiki eşim spemleri ben iyidi fakat ben daha iyi olsun diye keçi boynuzu suyu yaptım tam üç ay onunda çok faydasını gördük benim son olarak üç yumurtaydı ikisi döllendi ve süperlerdi ama ben transfer olurken kendimi istemeden çok sıkıyorum sinir sistemi benim ondan tutmuyor
çok oldum farkındayım şimdi çıkmam lazım yeniden giriş yapınca bu konuya nasıl giriş yapıcam?
isimden buluşuruz bana özel mejaj gönder
amin canımsın darısı inş senin gurbetgüzelinin ve burdaki herkesin başına.yaptıracam inş ikili taramayı.rabbim bu duyguyu isteyen herkese ama herkese yaşatsın.dilerim seninde gurbetgüzelininde bebişi göbüşinizdedir.
bide hiç saatlerce yatıp ayaklarınızı kaldırmanıza gerek yok olucağı varsa bile oluyo mesela annem bana hamile kalmadan önce hamileliği istemiyomuş babam annemin isteği dışında boşalmış içine annemde hemen kalkmış bitmiş banyo yapmış yıkamış hamile kalmamak için ondan sonra adeti geçmiş ahanda işte ben burdayım
valla tatlım gözler benım üzerimde olmasın bu ay hiç ümitli değilim kendimi hiç hamile kalmışım gibi hissetmiyorum çok kötü grip olmuşum sürekli öksürüyorum boğulacakmışım gibi bademcikler şişmiş ya hiç birsey anlamıyorum bitanem :2:
bebeğim senınde inş. bu ay olur kuzucum ayaklarını sıcak tut amanda meleğimin sancısı varmış kıyamam sana ben scak şeyler iç ilaç alma ama pekmez varsa 1 fincan kadar kaynat iç hemen ağrın geçer bebeğim
kuzucum ben twetter bugün üye oldum ayyy senı gördüm ya süper oldu ama ben daha onu kullanmayı pek bilmiyorum ama öğrencem birsürü resim yükleyeceğim minnoşum benım
sağol kuzucum güzel dileklerin içintüm diledikjlerin ve dileklerin senınle olsun umarım rabbım hepimizi bebekle nurlandırır annen duygusu tatdırır
Kızlar ovulasyon testi yapmaya başladım pazartesiden itibaren. dün çok silikti bugün fotodaki gibi. 13.günümdeyim bugün çok koyu değil silik. sizce durum nedir?Eki Görüntüle 405819