ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

hoşgeldin canım benimde tüp bebek başarısızlığı kendi haline bıraktım ama bu hafta ovaliyas testi yapacağım ama çok pahalı diyorlar ne kadar bi fikrin var mı

ben gittigidiyordan aldım 18 adet vardı içinde 20 tl ödedim pahalı olanı tükürükle yapılan sanırım benim kullandıklarım idrarla yapılanlar ....bende kendi haline bıraktım herşeyi herşeyin hayırlısı diyorum....sen nerde yaptırdın ben özel ege tüp bebek merkezinde denedim...

bide hiç saatlerce yatıp ayaklarınızı kaldırmanıza gerek yok olucağı varsa bile oluyo mesela annem bana hamile kalmadan önce hamileliği istemiyomuş babam annemin isteği dışında boşalmış içine annemde hemen kalkmış bitmiş banyo yapmış yıkamış hamile kalmamak için ondan sonra adeti geçmiş ahanda işte ben burdayım

şişli memorialde yaptırdım üç başarısız

iki aşılama bitkilerde cabası şimdide soğan suyu kullandım ikincisine başlayacağım hayırlısı

valla tatlım gözler benım üzerimde olmasın bu ay hiç ümitli değilim kendimi hiç hamile kalmışım gibi hissetmiyorum çok kötü grip olmuşum sürekli öksürüyorum boğulacakmışım gibi bademcikler şişmiş ya hiç birsey anlamıyorum bitanem :2:
bebeğim senınde inş. bu ay olur kuzucum ayaklarını sıcak tut amanda meleğimin sancısı varmış kıyamam sana ben scak şeyler iç ilaç alma ama pekmez varsa 1 fincan kadar kaynat iç hemen ağrın geçer bebeğim
kuzucum ben twetter bugün üye oldum ayyy senı gördüm ya süper oldu ama ben daha onu kullanmayı pek bilmiyorum ama öğrencem birsürü resim yükleyeceğim minnoşum benım

amin canımsın darısı inş senin gurbetgüzelinin ve burdaki herkesin başına.yaptıracam inş ikili taramayı.rabbim bu duyguyu isteyen herkese ama herkese yaşatsın.dilerim seninde gurbetgüzelininde bebişi göbüşinizdedir.

sağol kuzucum güzel dileklerin için tüm diledikjlerin ve dileklerin senınle olsun umarım rabbım hepimizi bebekle nurlandırır annen duygusu tatdırır

haklısın gerçekten hakkımızda hayırlısı artık :))

Kuzucum benim bi kaç arkadaşım var gripten hamileliği anlamadılar.Bakarsın öyle olur.
Ama kendine dikkat etmeye devam kuzucumm.Hayırlısıyla bebişlenmişsindir inşallah.

Ekledin seni tweeterden kuzucum @chichomm olarak, hatta mesajda attım :)

Kızlar ovulasyon testi yapmaya başladım pazartesiden itibaren. dün çok silikti bugün fotodaki gibi. 13.günümdeyim bugün çok koyu değil silik. sizce durum nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…