ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

eczaneden ovalasyon testi diyemi alıyoruz
evet cnm oyvu tetsi de versinler fakat pahali oluyor gittigidiyordan alsan daha uygun arastir cnm
günaydın güzel anne adayları nasılsınız bakalım :KK1: suay geldinmi canım hoşgeldin nasıl geçti tatil ayy inşallahh bebişle gelmişsindir :KK49::KK49::KK49:
sanada guynadin guzelim bnmmm
Günaydınnn güzel hatunlar.
Gününüz güzel geçsin.
Benim kırmızılar geldi.Bu son takip yaptığım aydı, bundan sonra uğraşmayacağım.

Bol hamişli günler :KK52: Gurbetgüzelimm merakla seni bekliyorum.

Emoşumm günaydınn:KK54:

cnm bnm adet olmadim ben pazartesi koyu cizgi gormek icin bekliycem insallahh henuz erken 13. gun adetim hic gecikmezdi
hani kafayada takmadim illa olacak diye geldigi zamn gelsin dedim bakalim ya beklemdeyim 3 gun gecti adetin uzerinden

yapmadim gormemis gibi cizelgede yaptim umudluyum yaaa pazartesi yapicam ins

cnm ben goremedim birsey:KK50:

ben de göremedim.adetime iki gün vardı dün.ovulasyon testim aynı yumurtlama günü gibi kopkoyu çıkmıştı. gebelik testi yaptım bu çıkmıştı. ama bu sabah ilk idrarla yaptım sanki silik çizgi çıktı. ya da ben görmek istediğimi görüyorum :KK43:

yaptım sabah testi.bana çoook çoook çoook silik 2.çizgi var.bilemedim :S

canım bence hamilesin.
inşallah 1-2 gün içinde daha koyu çizgi görürsün.
mutluluğun ikiye katlanır.
ama ben de kızımda çok silik bir çizgi görmüştüm hatta hemen çıkmadı yarım saat sonra çıktı.

evet cnm oyvu tetsi de versinler fakat pahali oluyor gittigidiyordan alsan daha uygun arastir cnm

cnm bnm adet olmadim ben pazartesi koyu cizgi gormek icin bekliycem insallahh henuz erken 13. gun adetim hic gecikmezdi
hani kafayada takmadim illa olacak diye geldigi zamn gelsin dedim bakalim ya beklemdeyim 3 gun gecti adetin uzerinden

Süper gidiyorsunn, hayırlısıyla pazartesi güzel haberlerini alacağız inşallah tatlımm :KK52::KK54::KK54::KK54:
Mutluluk kaynağımız ol tatlımm

ben de göremedim.adetime iki gün vardı dün.ovulasyon testim aynı yumurtlama günü gibi kopkoyu çıkmıştı. gebelik testi yaptım bu çıkmıştı. ama bu sabah ilk idrarla yaptım sanki silik çizgi çıktı. ya da ben görmek istediğimi görüyorum :KK43:

canım resmini koysana bakalım.
hamile haberi duyunca heyecanlanıyorum hep

ayy haydı hayırlısı canımmm :KK52:

cnm sana bekle derim gec dollenme olabilir iliski uzerinden kac gun gecti cnm onu hesap edelim biz bnm 13 gun gecti ve adetimin uzerinden 3 gun gecti hala adette olmadim en kesin artik pazartesi cnm yapicam
Süper gidiyorsunn, hayırlısıyla pazartesi güzel haberlerini alacağız inşallah tatlımm :KK52::KK54::KK54::KK54:
Mutluluk kaynağımız ol tatlımm
hep beraber ins guzelim yaaaa
Canim hamilesin,hayirli ugurlu olsun,saglicakla kucagina versin Allah:nazar:

Seninde kistin vardi degil mi?

o mu engeldi gebelige?

benimde var ya...ve dermoid kisti olabilirmis...:KK43:

ins oleyimidir cnmmmm bnm 3 aylik korunmadan sonra kistler yokoldu herhangi bir ilac kullanmadim sogan kuru adacayi ictim cnmmm dr agittim gitmis dedi o gun baktiginda yumurtan var dedi adete hazirlaniyor dedi 22 mm sanirim bende degrlendirdim ins hamisimdir hayirliyla olurda bebegimi kucagima alrim

yumurtlama günlerimi hesaplayarak buldum. ogünlerde sürekli ovulasyon testi yapıyorum ama ilk çizgi koyu,ikinci çizgi silik bir şekilde çıkııyor hep...testin üzerinde göstermiş öyle çıkarsa negatiftir diye.ama burda bazı arkadaşların da öyle çıkmış foto koymuşlar hatta ve hamile olduklarını söylemişler. sizce benim testim neden öyle çıkıyordur? adetime daha çok var

merhabalar kızlar.dr kontrolumu oldum.çok şükür herşey yolunda.gönülçelenim 3cm olmuş.ellerini kollarını sallamaya başlamış bile.düşük riskimiz falanda kalmamaış.3 ayı bitirirsek dahada rahatlayacaz dedi dr.2 hafta sonrasına randevu verdi ense kalınlığına bakacakmış.bide iki test hakkında konuşacaz yaptırmayı düşünürseniz iyi olur dedi.allahıma hamdolsun.darısı burdaki bütün arkadaşlarıma inş.

günaydın güzel anne adayları nasılsınız bakalım :KK1: suay geldinmi canım hoşgeldin nasıl geçti tatil ayy inşallahh bebişle gelmişsindir :KK49::KK49::KK49:

evet kuzum geldim hoşbulduk :KK16: kavuştuk sonunda tatil fena değildi kv yanındaydım :KK9:

Günaydınnn güzel hatunlar.
Gününüz güzel geçsin.
Benim kırmızılar geldi.Bu son takip yaptığım aydı, bundan sonra uğraşmayacağım.

Bol hamişli günler :KK52: Gurbetgüzelimm merakla seni bekliyorum.

Emoşumm günaydınn:KK54:

meleğim benım kuzum inan şuan şoktayım ya nasıl olur :KK14::KK14: of ya of bu ne anlamıyorum ki adet ol adeti bekle ol bekle valla tak etti canıma üzülmedim diyosun ama ben inanmoıyorum kuzucum senı çok seviyorum bende önceden ateş ölç ovülasyon testi yap kür yap hepsini bıraktım bu ay hiç birşey yapmadım dr. dedikleri hariç rabbım hayırlısını versin :KK16::KK54: bu ay inş. nasip eder allahım bitanem benım :KK54:
işler sabah yoğundu biraz geç girdim kusura bakma oldumu

henuz erken cnmmm bekle derim senle ayniyizzz

ayyyyyyy:KK52::KK52::KK52::KK52:
kız sen %100 hamilesin :KK49::KK49::KK49::KK49: şişko olacaksın :KK9::KK9:
:nazar:hayırlısıyla müjdeyi ve :emir_bebek: bebişini kucağına al topiğimize şans uğur getirsin inş. sonra topik açarız ne güzel olur ama tebrikler canım benım :KK54:

merhabalar kızlar.dr kontrolumu oldum.çok şükür herşey yolunda.gönülçelenim 3cm olmuş.ellerini kollarını sallamaya başlamış bile.düşük riskimiz falanda kalmamaış.3 ayı bitirirsek dahada rahatlayacaz dedi dr.2 hafta sonrasına randevu verdi ense kalınlığına bakacakmış.bide iki test hakkında konuşacaz yaptırmayı düşünürseniz iyi olur dedi.allahıma hamdolsun.darısı burdaki bütün arkadaşlarıma inş.

canım benım yerim ben onu :nazar::nazar::nazar:
göbiş çıktımı :KK49: hamiş anne tam kaç haftalık kesinlikle yaptır 2li tarama testi bebeğinin sağlıklı olup olmadığına bakacaklar rabbım sağlıkla kucağına versin canım :KK54:

slm.arkadaşlar ben yeniyim kulübte ama ovaliasyon testini kullanıyorum adetimiden sonraki 10 cu günde başlıyorum yapmaya önce silik çıkıyor 13 cü gün ikiside aynı koyulukta iki çizgi oluşuyor henüz hamile kalamadım ama sanırım bu yumurtladığım anlamına geliyor..aslında çok uzun bir hikayem var 2 başarısız tüp bebek deneyimim ve ben en başa döndüm yumurtlama günü hesabı yapıyorum allahtan ümit kesilmez ...çift çizgi olması yumurtlama olduğu anlamında onu görmek bile bir umut aslında....

cinsiyeti ne peki minnosun?

kızım olucak cnm hayırlsııylaa.

eczaneden ovalasyon testi diyemi alıyoruz

ben netten aldım cnmm gıttı gıdıyordan kampanyalıydı . eczaneden almak ayıp geldı :))
benim adetim 4 gün sürüyor en fazla ondan sonra 15 gün boyunca yapacağım sanırım

adetın bıttıgı gunden ıtıbaren hergun yapıcaksın yapmadan once sıvı tuketme.. sabahkı ılk ıdrarın olsun

evet kuzum geldim hoşbulduk :KK16: kavuştuk sonunda tatil fena değildi kv yanındaydım :KK9:

meleğim benım kuzum inan şuan şoktayım ya nasıl olur :KK14::KK14: of ya of bu ne anlamıyorum ki adet ol adeti bekle ol bekle valla tak etti canıma üzülmedim diyosun ama ben inanmoıyorum kuzucum senı çok seviyorum bende önceden ateş ölç ovülasyon testi yap kür yap hepsini bıraktım bu ay hiç birşey yapmadım dr. dedikleri hariç rabbım hayırlısını versin :KK16::KK54: bu ay inş. nasip eder allahım bitanem benım :KK54:
işler sabah yoğundu biraz geç girdim kusura bakma oldumu

ayyyyyyy:KK52::KK52::KK52::KK52:
kız sen %100 hamilesin :KK49::KK49::KK49::KK49: şişko olacaksın :KK9::KK9:
:nazar:hayırlısıyla müjdeyi ve :emir_bebek: bebişini kucağına al topiğimize şans uğur getirsin inş. sonra topik açarız ne güzel olur ama tebrikler canım benım :KK54:

Bebeğimm bende seni çokk ama çokk seviyorum.İyiyim gerçekten.Zaten çok sancım var.İşyerinde bile ayaklarımı uzatıp çalışıyorum.Şimdilik ağrılardan kurtulmak istiyorum sadece.

Gözler artık senin üzerinde sen mutlu edeceksin beni inşallah:KK54::KK54::KK54::KK54:

bence ovulasyon testlerine hiç gerek yok adet bitiminden sonra hergün ilişkiye girin illa yumurtlama gününe denk gelir :KK9: :KK9:

En mantıklısı hemde hesapa kitaba takılıp streste yaşanmaz:KK19:

slm.arkadaşlar ben yeniyim kulübte ama ovaliasyon testini kullanıyorum adetimiden sonraki 10 cu günde başlıyorum yapmaya önce silik çıkıyor 13 cü gün ikiside aynı koyulukta iki çizgi oluşuyor henüz hamile kalamadım ama sanırım bu yumurtladığım anlamına geliyor..aslında çok uzun bir hikayem var 2 başarısız tüp bebek deneyimim ve ben en başa döndüm yumurtlama günü hesabı yapıyorum allahtan ümit kesilmez ...çift çizgi olması yumurtlama olduğu anlamında onu görmek bile bir umut aslında....

hoşgeldin canım benimde tüp bebek başarısızlığı kendi haline bıraktım ama bu hafta ovaliyas testi yapacağım ama çok pahalı diyorlar ne kadar bi fikrin var mı

X