- 21 Temmuz 2009
- 13.736
- 37
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #1.541
bakarsın olmuştur ayşecimm
Allah gönlüne göre versin
amin canım cümlemizin inşallah :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bakarsın olmuştur ayşecimm
Allah gönlüne göre versin
bat ne zaman canım
1 mayis Allahim hayirla yolaa bebegimi
Korkularim cok ya bir daha kaybdersem
Allahim korktuklarimizdan emin eylesin
1 mayis allahim hayirla yolaa bebegimi
korkularim cok ya bir daha kaybdersem
allahim korktuklarimizdan emin eylesin
günaydınnn topiğimizin güzel anne adayları
Zaman geçiyor ve geri sayım başlıyor.
Suayım da nasıldır acaba özledim valla püff
inşallah cnm :) valla ovulasyon testlerini dikkatli kullandığın sürece gerçekten işe yarıyor.ben inanamamıştım.inşallah bu ay da yakalarım da bi dahaki aya hepimiz hamiş oluruz.
cnm merak etme pozitif mutlaka çıkacaktır emin ol yani.ama silik olmasın 2.çizginin daha damlatırken kopkoyu olması gerek.eğer hiç çıkmazsa ya kaçırdık yada bu ay yumoş yok demektir.yada çok geç yumurtlicaz.ben kürtaj olduğum için bilemedim şimdi ne zaman olur die.adetim 40 gün sonra geldi.o da 4 gün sürdü.5.günden yapmaya başladım.bugün 13.gün testimin.çift çizgi hepsiiiii ama silikleşiyor.ilkinden tecrübem olduğu için dikkate almıyorum.bende sanki bişe çıkmicak umutlanma gibi birşeyler hissediyorum ama hayırlısı.adetim de belli değil.inşallah testlerim yeter.kızlar herşeyin hayırlısı olsun hepimiz için.inanın sağlıklı olsun da ne zaman olursa olsun.içinizi ferah tutun.ovulasyon testleri bir mucize.bu ay olmazsa öbür aya kesin hamiş kalıcaz.inanın bana.
günaydın canım
azkalmış 1 mayısa hadi hayırlı haberlerle gelsin inşallah 1 mayıs
Sen yinede içini ferah tut canım
bol bol dua et
rabbim gönlüne göre verir inşallah bu ay
dualarım seninle canım...
cnm inşallah bebişin gelmiştir.aslında adet gününe göre başlamak saçma
geliyor bana.adet biter bitmez başlamak gerek testlere.çünkü ne zaman
yumurtlayacağımız belli olmuyor maalesef.ilişkide rahatlık çok
önemli.birde hergün 2 de yapıyodum testi.pozitif çıktığı günün ertesi
günü 6 gibi ilişki olmuştu.ama ne yattım ne de ayaklarımı diktim saatlerce.eşinin
hemen çıkmaması gerekiyor.en azından 1 dk filan.ben sonra bi kaç saniye
ayaklarımı kaldırdım ve kalktım.o kadar.ama yıkanmadım hemen.olursa olur
olmazsa da olmasın dedim.o kadar rahattım ki.bide çoook istememe rağmen.ordan belliymiş
heralde tutacağı :)))))
sende hiç takma kafana.kist yoktur inşallah.ama içimden bi ses tuttu diyor.inşşaallaahhhh
cnm sen adet biter bitmez basla yada akintinlarin ne zaman cogalmaya baslar o zamn basla ben mesela 3 sefer yaptim hep 15. cift cizgi gordum o nedenle hep 15. gunde baslarimSelam en güzel anne adayları :) benim bugün adetimin son günü, 28 günde bir oluyorum. Ovulasyon testinde 11. gün başlamam gerektiği yazıyor ama bi çoğunuz adetiniz biter bitmez testi yapmaya başladığınızı yazmışsınız. Kafam karıştı, ben yarın başlayayım mı?? yoksa 11. günü mü bekleyeyim?? yardımcı olursanız çok sevinirim
iyi akşamlar gelecegin güzel anneleri nasılsınız bakalım benim bata10 gün kaldı acaba tuttumu ya tutmuşsa nasıl belirtiler olur off hiç bi belirti yok gene olmadı galiba
Günaydınn kızlar ,
Bugün oldukça halsizim.Benim kırmızılar geldi gelecek ne yazık ki bu ayda tüm çabaları sıfırladık.
Ateş basıyor ve birden üşüyorum.Kasıklarım şiddetli ağrıyor sanırım iğne sebebiyle bu ay ki sancılarım daha şiddetli olacak.
Benim dışımda bol güzel haberler alalım inşallah
günaydın kızlar
valla işimizi şansa bırakamayız.adet bittiği günün ertesi günü yapmaya başlayın.benim o ay 2-3 kez ilişkim olmuştu ama
yumurtlamaya yakın değil çok önce.birde sadece yumurtlama günümde ilişki oldu.ne yaklaştığında ne de bitiminde.
kızlar eğer ki tutarsa karında resmen şişlik oluyo.yani sertlik.karnımı içime doğru çekmeye çalışıyodum ama bir sertlik oluyodu.içimde birşey olduğunu hemen anladım.
birde acayip diş ağrım olmuştu.okuyodum öyle geçiyodu.
sabah çok erken kalkıyodum.
şimdilik aklıma gelenler.
cnm bnm yaa dur gelsinbakalim gebelikle adet ayni belirtiler cnm