-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #7.001
canım benım cok teşekkür ederim iklemcım bende zaten üzmüyorum kendımı inş. bu ay yüzümüz güler sen nasılsın güzel annecik yiğenim nasıl
amin canım rabbim aratmasın,isteyen herkese nasip etsin inşallah.
teşekkür ederim iyi niyetin için.
ben de hiç olmaz dediğim bir ay da hamile kaldım.gerçekten kafanın rahat olması çok önemli.
inşallahkısa zamanda alırız hayırlı haberlerini.
Allah dilemedikce olmaz be gulum o isteyecek ve olacakKızlar peki ikinizde de sorun yok diyelim. Ve ovülasyon da çift çizgiyi görüp değerlendirdik. Gene de olmayabilir di mi
Eki Görüntüle 656572 Eki Görüntüle 656571
kızlar yorumlarmısınız ilki 9. gün yapıldı en koyusu 8 mart ama c çizgisi kadar koyu değildi giderek silikleşiyor normalde 26 günde regl oluyorum geçen ay 25. gün oldum bu ay yumurtlamadımmı acaba bu arada bende pko var
iyim canım ben de 2 haftaya kadar rapor alıcam işleri toparlıyorum.
izne çıkınca da evdeki işlere girişicem, daha doğru dürüst toparlayamadım.
c.tesi kontolüm var bakalım yaklaşık doğum tarihi verir heralde, haber veririm size de
Allah dilemedikce olmaz be gulum o isteyecek ve olacak
cnm pek belirgin degil ama insAllah bebegin yola cikarrrrr
suayimmm kuzum hadi hayirlisi bu ay iyi performans bekliyorum sendennnn guzelim
günaydın kızlar ben ovulasyon testimde çift çizgiyi görmüştüm hatta daha koyuydu resmi tekrar ekleyeceğim bişey sormak istiyorum ben ateşimi düzenli ölçmedim ama adet zamanı ölçtüğümde 36,3 idi. son üçgündürde ölçüyorum 21. günümde 36.6 22.günümde 36.7 ve bugün yani 23.günümde 37.1 çıktı bata 7-8 gün var sizce nasıl?Eki Görüntüle 658121
Allah dilemedikce olmaz be gulum o isteyecek ve olacak
cnm pek belirgin degil ama insAllah bebegin yola cikarrrrr
suayimmm kuzum hadi hayirlisi bu ay iyi performans bekliyorum sendennnn guzelim
Ya keşke ateşimi de ölçseydim onu hiç takip etmedim. Ama adete iki gün kala bende kahverengi akıntı başladı normalde adet günü sabah kahverengi gelirdi. İlk defa bu sefer iki gün önce geldi.
canım nasıl gidiyor hamilelik napıyorsun bakalım.
kızlar ya ben bu ay ovulasyon test yapmaya basladım. unutmuşum teste 2.cizgi ilkinden koyu mu olması gerekiyordu yoksa aynıda olsa oluyormuydu.
birde koyu çıktıktanm snra ne zaman catlıyordu ne zaman ilişki olacaktı 18 saat snramıydı
cnm hamileysem 37 oluyor bnm degilsem 36günaydın kızlar ben ovulasyon testimde çift çizgiyi görmüştüm hatta daha koyuydu resmi tekrar ekleyeceğim bişey sormak istiyorum ben ateşimi düzenli ölçmedim ama adet zamanı ölçtüğümde 36,3 idi. son üçgündürde ölçüyorum 21. günümde 36.6 22.günümde 36.7 ve bugün yani 23.günümde 37.1 çıktı bata 7-8 gün var sizce nasıl?Eki Görüntüle 658121
canım benım güzel haberlerini beklıyoruziklenmcim eve geçince herşeyını şipşak yaparsın annende gelır yardımı sen dert etme canım benım
inş. canım hayırlsı olsun sen nasılsın bebişi görmeye gittin mi
canım benım ateş hakkında fazla bılgım yok ama sanırım önce yükselıyor bırden düşüyor düştügü gün ilşki oluyormuş bırde ertesı gün
Canım ikiside aynı renkse pozitif demek oluyor benim bigün ikisi aynı renkti sonraki gün test çizgim daha koyuydu sonra silikleşti 2 gün sürdü yani o koyu çizgi çıkınca 24-36 saat içinde yumurta çatlıyomuş
33-34 günde bir adet oluyorum diye 17. gün test yaptım silik çıktı. ben artar diye beklerken bugün tamamen kayboldu. demek ki uxzun bir adet döngüm olmasına rağmen 14. gün falan yumurtluyorum. olabilir mi böyle bişey yoksa test mi dandik?
33-34 günde bir adet oluyorum diye 17. gün test yaptım silik çıktı. ben artar diye beklerken bugün tamamen kayboldu. demek ki uxzun bir adet döngüm olmasına rağmen 14. gün falan yumurtluyorum. olabilir mi böyle bişey yoksa test mi dandik?
arkadaşlar merhaba uzun suredir yazıları takip ediyorum. gerçekten belirsiz beklemek çok zor. ben bir şeyi merak ediyorum. en son adetim 1 martta oldu. adetime son iki gün kala ovülasyon testi yaptım ıkısı de pozitif çıktı. daha sonra adet oldum adetim bitti 6 martta bi daha ovülasyon testi yaptım yine pozitif çıktı ertesi gün bi daha yaptı yine pozitif çıktı. ben de yumurtlama dönemi diye başka yapmadım. ayın 10 da bi daha yaptım tekrar pozitif daha sonrasında 5 test daha yaptım hep pozitif. bazı yazılarda arkadaşların bu şekilde hamileliklerini öğrendiğini okudum ne kadar doğru bilemiyorum bu arada gebelik testide yaptım o negatif. adetim 27 martta şaşkınlık belirsilik ve merak zor.