ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

merhaba kızlar

yeni katılan arkadaşlar olmuş, hayırlısı olsun herkes için.

ben de ovu. testleri ile hamile kalmıştım. ama int.ten testleri alırken biraz abartmışım , elimde 30 kadar kullanılmamış test var. isteyene kargo ile gönderebilrim.
almak isteyen varsa özel msj atabilir.

işyerimde son haftam, çekmecemi toparlıyordum, onlar kalmış orda :)

Allahım sağlıkla kavuşuruz inş. bebeklerimize. son zamanlar gerçekten zor geçiyor. hem heyecan, hem işlerin yetişme telaşı hem korku, hepsi bir arada...

arkadaşlar merhaba uzun suredir yazıları takip ediyorum. gerçekten belirsiz beklemek çok zor. ben bir şeyi merak ediyorum. en son adetim 1 martta oldu. adetime son iki gün kala ovülasyon testi yaptım ıkısı de pozitif çıktı. daha sonra adet oldum adetim bitti 6 martta bi daha ovülasyon testi yaptım yine pozitif çıktı ertesi gün bi daha yaptı yine pozitif çıktı. ben de yumurtlama dönemi diye başka yapmadım. ayın 10 da bi daha yaptım tekrar pozitif daha sonrasında 5 test daha yaptım hep pozitif. bazı yazılarda arkadaşların bu şekilde hamileliklerini öğrendiğini okudum ne kadar doğru bilemiyorum bu arada gebelik testide yaptım o negatif. adetim 27 martta şaşkınlık belirsilik ve merak zor.

testin içinde bulunan kullanım kulavuznda bazı ilaclar kullananlarda doğru sonuç vermiyor yazıyor bir bakarsın acaba ondan kaynaklanabılır mı başka bişey aklıma gelmedi.

$11.gün.jpg $12.gün.jpg $13.gün.jpg kızlar merhaba size 11-12-13gun testlerimi koyuyorum.2gundur ikiside aynı koyulukta .2.çizgi diğerinden koyu olmalı mı illaki yoksa bu koyuluk yeterli mi.
bugun 13.gunum hala akıntım gelmedi normalde 10.gun akıntım gelirdi.yumurtlama zamanı akıntı olması şart mi

testin içinde bulunan kullanım kulavuznda bazı ilaclar kullananlarda doğru sonuç vermiyor yazıyor bir bakarsın acaba ondan kaynaklanabılır mı başka bişey aklıma gelmedi.

her hangi bir ilaç kullanmadım şüphelendğim için hiç bir ilaç almadım

canlarim slm hepnize nasilsiniz ne var ne yokkkk
umarim hersey yolundadir
bizi sorarsaniz iyi baklaim simdilik
tek dusuncem belirti yokkk:KK50:
yorgunum evt cok kosturmaktan
uykuusuzum evet geceleri uyuyamiyorum
hamisliktenmi yoksa yorgunluktanmi mi bu belirtiler cözmüs degilim
bi idrar var sanki bosalamiyorsun öle bidee:KK17:

insAllah bu sefer olsun Allahimmmm:KK49:
herkesede nasip olsun insAllah

gurbetcim allahın izniyle sağlıkla gelecek yavrum hıç kafana takma kımınde belırtı olur kımınde olmaz sen kafanı rahat tutu haftaya herşey güzel olacak :KK54:

merhaba kızlar

yeni katılan arkadaşlar olmuş, hayırlısı olsun herkes için.

ben de ovu. testleri ile hamile kalmıştım. ama int.ten testleri alırken biraz abartmışım , elimde 30 kadar kullanılmamış test var. isteyene kargo ile gönderebilrim.
almak isteyen varsa özel msj atabilir.

işyerimde son haftam, çekmecemi toparlıyordum, onlar kalmış orda :)

Allahım sağlıkla kavuşuruz inş. bebeklerimize. son zamanlar gerçekten zor geçiyor. hem heyecan, hem işlerin yetişme telaşı hem korku, hepsi bir arada...

ayyyy :KK52::KK52: iklem ya sende gidiyosun haaa sıra sıra doğuruyorsunuz darısı başımıza inşallah bebebğin sağlıkla gelsın canım benım

Eki Görüntüle 660575 Eki Görüntüle 660576 Eki Görüntüle 660577 kızlar merhaba size 11-12-13gun testlerimi koyuyorum.2gundur ikiside aynı koyulukta .2.çizgi diğerinden koyu olmalı mı illaki yoksa bu koyuluk yeterli mi.
bugun 13.gunum hala akıntım gelmedi normalde 10.gun akıntım gelirdi.yumurtlama zamanı akıntı olması şart mi
cnm tsetler guzel gelmeyebilirde akinti bekle belki daha zamani var yumurtlamanin test devam et bakalim
gurbetcim allahın izniyle sağlıkla gelecek yavrum hıç kafana takma kımınde belırtı olur kımınde olmaz sen kafanı rahat tutu haftaya herşey güzel olacak :KK54:

ayyyy :KK52::KK52: iklem ya sende gidiyosun haaa sıra sıra doğuruyorsunuz darısı başımıza inşallah bebebğin sağlıkla gelsın canım benım

cnm insAllah bu ayda senin minigin gelsin insAlllah

canım bu ay da seninki yola çıkar inş. siz de gurbetguzeliyle arka arkaya doğurursunuz. ne güzel olur :KK16:

cnm tsetler guzel gelmeyebilirde akinti bekle belki daha zamani var yumurtlamanin test devam et bakalim

tamam canım sağol yarın bakalım nasıl çıkıcak test.ama hep akıntım gelirdi bu ay gelmeyince endişelendim

peki kuzum biz dun gece çalıştık şimdi ne zaman yapalım yarın aksammı bu aksam gene yapsak mı

Eki Görüntüle 660575 Eki Görüntüle 660576 Eki Görüntüle 660577 kızlar merhaba size 11-12-13gun testlerimi koyuyorum.2gundur ikiside aynı koyulukta .2.çizgi diğerinden koyu olmalı mı illaki yoksa bu koyuluk yeterli mi.

İşte bunu bende merak ediyorum. Bence uzayan akıntı çaylamayı gösteriyor, bu testlerde olgunlaşmayı

$13.gün.jpg $13.gun 18.00.jpg $14.gün.jpg

kızlar yorumlarınızı bekliyorum .ilk foto dun sabah ,ikinci foto dun aksam üzeri,son foto bugun sabah.
ilk 2 foto yanı dunkiler pozitif bugun ki son foto sankı silikleşmeye başlamış gibi görüyorum ama sizce.silikleşince yumurtlama oluyor dimi.

Eki Görüntüle 661848 Eki Görüntüle 661849 Eki Görüntüle 661850

kızlar yorumlarınızı bekliyorum .ilk foto dun sabah ,ikinci foto dun aksam üzeri,son foto bugun sabah.
ilk 2 foto yanı dunkiler pozitif bugun ki son foto sankı silikleşmeye başlamış gibi görüyorum ama sizce.silikleşince yumurtlama oluyor dimi.
Doktorların dediklerine ve testin içindeki kağıtttaki açıklamalara göre, testin pozitif göstermesinden 24-26 saat SONRA yumurtlama oluyor. Ben önceden "24-36 saat içinde hemen" gibi düşünürdüm, o saatler geçince de bırakırdım ilişkiyi. Jetonum yeni düştü!

En mantıklısı, pozitiften sonraki 1 hafta boyunca 48 saatte bir ilişkiye girip, tedbirli davranmak. O zaman kaçırmak imkansız zaten.

Bi de arkadaşlar.. Mutlaka iyi bir dijital derece alıp ateşinizi de ölçmeye başlayın. Çok netleşiyor o zaman ovülasyon dönemi.
Benim şimdi 2 ay oldu ölçmeye başlayalı. Her gün nok alıyorum aksatmadan. Geçen gün eşimle bu "vücut ısısı / test" grafiklerimize bakıyorduk, bi baktık her testten 4 gün sonra benim ateş çat diye fırlıyor. Demek ki o testlerin kağıtlarında yazan "24-36 saat" dedikleri süre bende 4 gün. Zaten her kadında farklı olabileceğini hep söylüyorlar.

Böylece anladık ki LH sıçramasından 4 gün sonra benim yumurtlamam. Şimdiden sonra daha net günlerde çalışma yapabileceğiz.
Siz de deneyin mutlaka.

Bir şey daha: "aman kaçırmayalım, tedbirli olalım" diye her gün ilişkiye girmeyin. doktorlar "iki günde bir" derken bir bildikleri olduğundan diyorlar. erkeğin spermlerine 24 saat yetmiyormuş dölleyecek güce gelmeleri için. tabi ki eşiniz her gün de boşalabilir belki, ama boşaldığı sıvının içinde sperm olmuyor o zaman. aman diyim dikkat.

Son düzenleyen: Moderatör:
canım bu ay da seninki yola çıkar inş. siz de gurbetguzeliyle arka arkaya doğurursunuz. ne güzel olur :KK16:

inş. canım benım bakalım bu ay klomen aspirin kulanıyoruz dr. gözetiminde çalışmalar başladı :KK17: bızım rabbım hayırlsını versin :KK16:
kızlar hemoroid oldum napcam:KK53::KK53::KK53::KK53:

canım ya belfüde aynı olmuştu dr. ilaç vermişti ona sende hemen dr. gidip öğren ialç verebılır geçmiş olsun

Bi de arkadaşlar.. Mutlaka iyi bir dijital derece alıp ateşinizi de ölçmeye başlayın. Çok netleşiyor o zaman ovülasyon dönemi.
Benim şimdi 2 ay oldu ölçmeye başlayalı. Her gün nok alıyorum aksatmadan. Geçen gün eşimle bu "vücut ısısı / test" grafiklerimize bakıyorduk, bi baktık her testten 4 gün sonra benim ateş çat diye fırlıyor. Demek ki o testlerin kağıtlarında yazan "24-36 saat" dedikleri süre bende 4 gün. Zaten her kadında farklı olabileceğini hep söylüyorlar.

Böylece anladık ki LH sıçramasından 4 gün sonra benim yumurtlamam. Şimdiden sonra daha net günlerde çalışma yapabileceğiz.
Siz de deneyin mutlaka.

Bir şey daha: "aman kaçırmayalım, tedbirli olalım" diye her gün ilişkiye girmeyin. doktorlar "iki günde bir" derken bir bildikleri olduğundan diyorlar. erkeğin spermlerine 24 saat yetmiyormuş dölleyecek güce gelmeleri için. tabi ki eşiniz her gün de boşalabilir belki, ama boşaldığı sıvının içinde sperm olmuyor o zaman. aman diyim dikkat.

AAAAAA Ay sen ne diyosunnnn. Benimki geçen ay belkide o yüzden olmadı. Çünkü geçen ay bi yerde o haftadan sonra adete kadar ilişkiye girmeyin bebeğin tutunmasını zorlaşıtırıyor falan demişti. Ama bak bu gerçekten çok mantıklı. Ateş ölçme yöntemini de duydum daha önce. Ama hiç yapmamıştım. 0.5 derece artış olunca ilişki gereçkiyordu di mi canım

merhaba kızlar bu ayda gelmedi bizim nazlı bebek.cuma dr.a gideceğim yumurta takibi istiyeceğim bu ay artık.

X