- 25 Şubat 2013
- 4.278
- 2
-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #6.981
canım peki ovulasyon sonrası tek çizgi gördünmü hiç ve neden 7-8 gün sonra öqrendin çıkmadımı başlarda..
inşallah canım
peki sen yumurtan çatladıktan sonra ovu testi yaptınmı ilk günlerde hep çift çizgimi çıkıyordu..
canım peki ovulasyon sonrası tek çizgi gördünmü hiç ve neden 7-8 gün sonra öqrendin çıkmadımı başlarda..
Bu sorunun yanıtını bende çok merak ediyorum
mrb bayanlar ovulasyon testi yapmaya başladım 28 günde bir adet döngüm ben dün başladım test yapmaya ve dün ikinci çizgi hiç çıkmadı bugünse çok silik bir şekilde çıktı sizce çalışmalara başlamalımıyım ovulasyon kullananlar yardım bekliyorum
teste başladığın günü yazmamışsın ama adet bittikte nhemen sonra başlar ve hergün aynı saatte yaparsan testi günden güne daha iyi yorumlarsın.
dün yok bugün de silikse birkaç güne 2 çizgi de kopkoyu olacak ve sonrasında yumurtlama olacak demektir.
gün aşırı değil her gün çalışın derim yumurtlama aralığında.
unutma ovu testinde 2 çizgiyi de kopkoyu gördükten sonra yumurtlaman gerçekleşecek ama bence bekleme o günleri değerlendirşimdiden.
akıntı takibi yaparak da yumurtladığın zamanı anlayabilirsin.
bir de stres yapma ,Allah a güven dua et.bol şans.
insAllah senin beben de gelcek ya sabir guzelimm sagolasinnngurbetçim gözün aydın cnm bak şimdi tam kasım annesi oldun
insAllah senin beben de gelcek ya sabir guzelimm sagolasinnn
cnm bnm 27. gun adet olmam gerkirken olmadim 29. test negatif cikti
30.31. gun pembe leke geldi adet oldum sandim iki gun hic birsey gelmedi bende test yaptim pozitif cikti
canım 29.gün normal testmi yaptın yoksa ovu. testiylemi öqrenmeye çalıştın? benim merak ettiqim şu; 3 gün önce yumurtam çatladı ve eqer hamişsem ovu testi hep çift çizgimi çıkıyor adet olana kadar yani tek çizgi çıkarsa bebiş yokmu demek bunu anlamaya çalışıyorum..
Suayim fatmam yumurta takibi en guzeli canlar cat ignesi ilede catlama kolaylasir
Bu ay da insAllah sizin ayiniz olur cnlar
Canım benim ilk hamileliğimde adetimden bi haftayı geçikten sonra çıkmışı. Çok erken yapmışsın testini.Umarım güzel haberini alırız.
günaydın herkese
umarım güzel bir hafta olur hepimiz için.
haftasonu kontrole gittim ve nihayet bebeğimin cinsiyetini öğrendim.bir oğlumuz olacak
Allah isteyen herkese tez vakitte yaşatsın bu duyguyu inşallah.
fatmacım ınan bu ay cok ümitlendim ama kısmet değilmiş inş. doktora gidip takıp yaptırmak ıyı olacak sende yaptır canım benım
RABBIME NE KADAR SUKR ETSEM AZDIR....
Bebsimizin kesesini gördük 5 haftalik dedi dr zaten gec dollenme
Sata gore 7 haftalik olmasi lazimdi
Fakat gec dollenmeden dolayi 5 haftalik
iiki hafta sonra yine gidicem insAllah Allahim hepimizi sevindirsin insAllah
RABBIME NE KADAR SUKR ETSEM AZDIR....
Bebsimizin kesesini gördük 5 haftalik dedi dr zaten gec dollenme
Sata gore 7 haftalik olmasi lazimdi
Fakat gec dollenmeden dolayi 5 haftalik
iiki hafta sonra yine gidicem insAllah Allahim hepimizi sevindirsin insAllah
kızlar hepinize tünaydın bende şimdi dr. hgeldim herşey cok ıyı dedi bır kaçtane ufak kıst var ama adetle atılır dedi yumurtalar rahım duvarın cok ıyı dedi bugün klomene başlattı adetın 5 günü bugün artı folikasit bırde hamiş olmazsam kıst olmasın dıye vede bebek tutunsun dıye duphaston verdı onuda adetın 15 günü başlıyacağım inş. bu ay bızımde yüzümüz güler aspirine devam dedi dr. iğneyede hamile kalır kalmaz başlıyacağız bakalım herşeyin hayırlısı artık
Suaycım olsun bidaki aya olur inşallah hiç sıkma canını...cok kafaya takmamak gerekiyor gercekten...benim en olmaz dediğim anda oldu .herşeyin hayırlısı olsun en kısa zamanda gelir inşallah bebişin
canım benım tebrık ederim sağlıkla gelsın oğluşun zaten erkekler bıraz geç gösteriyor kendını hadı hayırlsı bakalım:
arkadaşlar ben 33-34 günde adet oluyorum. dün yani 17. günde yaptım ve bugün 2si de aynı 2. çizgi biraz silik ama belirgin. bi fark göremedim 2 gün arasında?
kızlar hepinize tünaydın bende şimdi dr. hgeldim herşey cok ıyı dedi bır kaçtane ufak kıst var ama adetle atılır dedi yumurtalar rahım duvarın cok ıyı dedi bugün klomene başlattı adetın 5 günü bugün artı folikasit bırde hamiş olmazsam kıst olmasın dıye vede bebek tutunsun dıye duphaston verdı onuda adetın 15 günü başlıyacağım inş. bu ay bızımde yüzümüz güler aspirine devam dedi dr. iğneyede hamile kalır kalmaz başlıyacağız bakalım herşeyin hayırlısı artık
hayatcım canım benım ınş. hayırlsı olsun bakalım bu ay neler olacak kısmet canım rabbım ne zaman hayırlı kılıyorsa o zaman olsun sen nasılsın bebiş nasıl bakalım sıkıntıların yoktur ınş. :
sağol canım benim.
hiç üzülme adet oldun diye,inan ki aklıma her geldiğinde senin için hayırlı olan evladı versin rabbim diye dua ediyorum.
hayırlı haberlerini alacağız kısa zamanda inşallah.
adetimin 11. günü başladım yapmaya testi bugünde yapıcam bakalım bu nasıl çıkıcak teşekkürler cevap için hayırlı doğumlar sanada
bu 5. ayımız korunmayı bırakalı bu ayda ilk defa ovulasyon yapıyorum inşallah olur bu sefer Allahım aratmasın kimseye .
canım doktro kontrolünde olman çok güzel. moralini hep iyi tut emi :)
inş. bu ay gelecek bebikin.