ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

mrb bayanlar ovulasyon testi yapmaya başladım 28 günde bir adet döngüm ben dün başladım test yapmaya ve dün ikinci çizgi hiç çıkmadı bugünse çok silik bir şekilde çıktı sizce çalışmalara başlamalımıyım ovulasyon kullananlar yardım bekliyorum

inşallah canım :KK19:
peki sen yumurtan çatladıktan sonra ovu testi yaptınmı ilk günlerde hep çift çizgimi çıkıyordu..

canım hamile kaldığım ay kullanmadım test zaten son 1 tane kalmıştı o ay kullanmadım.gebelik testi için kullandım son kalanı.

canım peki ovulasyon sonrası tek çizgi gördünmü hiç ve neden 7-8 gün sonra öqrendin çıkmadımı başlarda..

Bu sorunun yanıtını bende çok merak ediyorum

canım ovulasyon gerçekleştiği sıralarda ilişki olduğu zaman döllenme yumurtalıkta gerçekleşir.döllenmiş yumurta rahme aşağı yukarı 1 hafta sonra,yumurtalıktan gelir.bu yumurta rahme tutunduğu zaman kanda bhcg yükselmeye başlar.bu da tahmini adet dönemi öncesi 4-5 gün önceye tekabül eder.
bu zamanlarda kan testinde bile bhcg gebelik değeri,düşük çıkar.48 saatte 2 ye katlar değer.

bu yüzden ovulasyondan 10 gün sonra gebelik testi yaparız.

bir önceki yazımda da belirtmiştim,adet öncesi 4.gün de ovu testiyle 30 sn de 2 çizgi kopkoyu olmuştu.
ertesi gün gebelik testi yaptığımda hayalet çizgi belirmişti.adetten 3 gün önce.
2 gün sonra tekrar yaptım çizgi biraz daha koyuydu.
48 satte kandaki bhcg değeri arttıkça,gebelik testi de daha iyi sonuç vermişti.
sonra kesinleştirmek için kandaki değerine baktırmıştım.

dediğim gibi stres yapma,Allah istediği zaman gelir yavrun.
oldu mu,tutundu mu,şöyle mi böyle mi diye yorma kafanı .o konuyu hiç düşünme.sadece bu ay için değil,sonrası içinde.

mrb bayanlar ovulasyon testi yapmaya başladım 28 günde bir adet döngüm ben dün başladım test yapmaya ve dün ikinci çizgi hiç çıkmadı bugünse çok silik bir şekilde çıktı sizce çalışmalara başlamalımıyım ovulasyon kullananlar yardım bekliyorum

teste başladığın günü yazmamışsın ama adet bittikte nhemen sonra başlar ve hergün aynı saatte yaparsan testi günden güne daha iyi yorumlarsın.

dün yok bugün de silikse birkaç güne 2 çizgi de kopkoyu olacak ve sonrasında yumurtlama olacak demektir.

gün aşırı değil her gün çalışın derim yumurtlama aralığında.

unutma ovu testinde 2 çizgiyi de kopkoyu gördükten sonra yumurtlaman gerçekleşecek ama bence bekleme o günleri değerlendir :KK34: şimdiden.

akıntı takibi yaparak da yumurtladığın zamanı anlayabilirsin.

bir de stres yapma ,Allah a güven dua et.bol şans.

teste başladığın günü yazmamışsın ama adet bittikte nhemen sonra başlar ve hergün aynı saatte yaparsan testi günden güne daha iyi yorumlarsın.

dün yok bugün de silikse birkaç güne 2 çizgi de kopkoyu olacak ve sonrasında yumurtlama olacak demektir.

gün aşırı değil her gün çalışın derim yumurtlama aralığında.

unutma ovu testinde 2 çizgiyi de kopkoyu gördükten sonra yumurtlaman gerçekleşecek ama bence bekleme o günleri değerlendir :KK34: şimdiden.

akıntı takibi yaparak da yumurtladığın zamanı anlayabilirsin.

bir de stres yapma ,Allah a güven dua et.bol şans.

adetimin 11. günü başladım yapmaya testi bugünde yapıcam bakalım bu nasıl çıkıcak teşekkürler cevap için hayırlı doğumlar sanada
bu 5. ayımız korunmayı bırakalı bu ayda ilk defa ovulasyon yapıyorum inşallah olur bu sefer Allahım aratmasın kimseye .

gurbetçim gözün aydın cnm bak şimdi tam kasım annesi oldun :21::21::21:
insAllah senin beben de gelcek ya sabir guzelimm sagolasinnn
canım peki ovulasyon sonrası tek çizgi gördünmü hiç ve neden 7-8 gün sonra öqrendin çıkmadımı başlarda..

cnm bnm 27. gun adet olmam gerkirken olmadim 29. test negatif cikti
30.31. gun pembe leke geldi adet oldum sandim iki gun hic birsey gelmedi bende test yaptim pozitif cikti

insAllah senin beben de gelcek ya sabir guzelimm sagolasinnn

cnm bnm 27. gun adet olmam gerkirken olmadim 29. test negatif cikti
30.31. gun pembe leke geldi adet oldum sandim iki gun hic birsey gelmedi bende test yaptim pozitif cikti

canım 29.gün normal testmi yaptın yoksa ovu. testiylemi öqrenmeye çalıştın? benim merak ettiqim şu; 3 gün önce yumurtam çatladı ve eqer hamişsem ovu testi hep çift çizgimi çıkıyor adet olana kadar yani tek çizgi çıkarsa bebiş yokmu demek bunu anlamaya çalışıyorum..

canım 29.gün normal testmi yaptın yoksa ovu. testiylemi öqrenmeye çalıştın? benim merak ettiqim şu; 3 gün önce yumurtam çatladı ve eqer hamişsem ovu testi hep çift çizgimi çıkıyor adet olana kadar yani tek çizgi çıkarsa bebiş yokmu demek bunu anlamaya çalışıyorum..

ovu testi ile denemdim hamisligini bununla ögreneneler var elbet
normal gebelik tesi ile yaptim cnm
ama hani yapsanda negatif ciksa diyemeyiz sen hamile degilsin kisiye göre degisir dedim ya en guzelim adeti beklemek

arkadaşlar ben 33-34 günde adet oluyorum. dün yani 17. günde yaptım ve bugün 2si de aynı 2. çizgi biraz silik ama belirgin. bi fark göremedim 2 gün arasında?

kızlar hepinize tünaydın bende şimdi dr. hgeldim herşey cok ıyı dedi bır kaçtane ufak kıst var ama adetle atılır dedi yumurtalar rahım duvarın cok ıyı dedi bugün klomene başlattı adetın 5 günü bugün artı folikasit bırde hamiş olmazsam kıst olmasın dıye vede bebek tutunsun dıye duphaston verdı onuda adetın 15 günü başlıyacağım inş. bu ay bızımde yüzümüz güler aspirine devam dedi dr. iğneyede hamile kalır kalmaz başlıyacağız bakalım herşeyin hayırlısı artık :KK34:

Suayim fatmam yumurta takibi en guzeli canlar cat ignesi ilede catlama kolaylasir
Bu ay da insAllah sizin ayiniz olur cnlar

inş. gurbetcım senınde cok cok tebrık ederim dualrını eksık etme bızım ıcınde :KK54:

Canım benim ilk hamileliğimde adetimden bi haftayı geçikten sonra çıkmışı. Çok erken yapmışsın testini.:KK34: Umarım güzel haberini alırız.

canım malesef adet oldum ama sağlık olsun yarın yumurta takibi yaptıracağım :KK34:[/QUOTE]

Suaycığım üzülme her işte bi hayır vardır. İnşallah bu ay gerçekten senin ayın olur.
Bu arada neden kimse yok bu konuda herkes nerde:KK43: benim ateşim kac derece bilmiyorum ama hararetim var şu ara derecemide oğlum aldı nereye sakladı bulamıyorum[/QUOTE]

canım benım cok teşekkür ederim ama ınsan ıster ıstemez üzülüyor ınş. bu ay mutlu eder benı inş. sende güzel haberler verırsın bıze :KK34:

günaydın herkese :KK16:

umarım güzel bir hafta olur hepimiz için.

haftasonu kontrole gittim ve nihayet bebeğimin cinsiyetini öğrendim.:nazar:bir oğlumuz olacak :nazar:

Allah isteyen herkese tez vakitte yaşatsın bu duyguyu inşallah.

canım benım tebrık ederim sağlıkla gelsın oğluşun zaten erkekler bıraz geç gösteriyor kendını hadı hayırlsı bakalım :nazar:

fatmacım ınan bu ay cok ümitlendim ama kısmet değilmiş inş. doktora gidip takıp yaptırmak ıyı olacak sende yaptır canım benım

Suaycım olsun bidaki aya olur inşallah hiç sıkma canını...cok kafaya takmamak gerekiyor gercekten...benim en olmaz dediğim anda oldu .herşeyin hayırlısı olsun en kısa zamanda gelir inşallah bebişin:KK49::KK49::KK49::KK49:[/QUOTE]

hayatcım canım benım ınş. hayırlsı olsun bakalım bu ay neler olacak kısmet canım rabbım ne zaman hayırlı kılıyorsa o zaman olsun sen nasılsın bebiş nasıl bakalım sıkıntıların yoktur ınş.

RABBIME NE KADAR SUKR ETSEM AZDIR....
Bebsimizin kesesini gördük 5 haftalik dedi dr zaten gec dollenme
Sata gore 7 haftalik olmasi lazimdi
Fakat gec dollenmeden dolayi 5 haftalik
iiki hafta sonra yine gidicem insAllah Allahim hepimizi sevindirsin insAllah

ayyy canım benım gurbetcım elımızı sıkı tutup fatmayla sana arkadaş olmaya çabalıyacağız :KK9:

darısı başımıza inş. cok sevındım :KK54:

RABBIME NE KADAR SUKR ETSEM AZDIR....
Bebsimizin kesesini gördük 5 haftalik dedi dr zaten gec dollenme
Sata gore 7 haftalik olmasi lazimdi
Fakat gec dollenmeden dolayi 5 haftalik
iiki hafta sonra yine gidicem insAllah Allahim hepimizi sevindirsin insAllah

gurbet cok sevindim.inşallah kalp atışınıda duyarsın bidaki randevuya.:KK52::KK52::KK52: allahım isteyen herkese nasip eder inşallah

kızlar hepinize tünaydın bende şimdi dr. hgeldim herşey cok ıyı dedi bır kaçtane ufak kıst var ama adetle atılır dedi yumurtalar rahım duvarın cok ıyı dedi bugün klomene başlattı adetın 5 günü bugün artı folikasit bırde hamiş olmazsam kıst olmasın dıye vede bebek tutunsun dıye duphaston verdı onuda adetın 15 günü başlıyacağım inş. bu ay bızımde yüzümüz güler aspirine devam dedi dr. iğneyede hamile kalır kalmaz başlıyacağız bakalım herşeyin hayırlısı artık :KK34:

Suaycım olsun bidaki aya olur inşallah hiç sıkma canını...cok kafaya takmamak gerekiyor gercekten...benim en olmaz dediğim anda oldu .herşeyin hayırlısı olsun en kısa zamanda gelir inşallah bebişin:KK49::KK49::KK49::KK49:

hayatcım canım benım ınş. hayırlsı olsun bakalım bu ay neler olacak kısmet canım rabbım ne zaman hayırlı kılıyorsa o zaman olsun sen nasılsın bebiş nasıl bakalım sıkıntıların yoktur ınş. :[/QUOTE]

suaycım benim sıkıntıları sorma etrafımda hamileler var o kadar rahat geciriyolarki..ben yürümekte bile zorlanıyorum.sanırım kalçamda sorun var .hayırlısı olsun bebiş rahat etsinde:KK49::KK49::KK49:

canım benım tebrık ederim sağlıkla gelsın oğluşun zaten erkekler bıraz geç gösteriyor kendını hadı hayırlsı bakalım :nazar::

sağol canım benim.

hiç üzülme adet oldun diye,inan ki aklıma her geldiğinde senin için hayırlı olan evladı versin rabbim diye dua ediyorum.
hayırlı haberlerini alacağız kısa zamanda inşallah.

arkadaşlar ben 33-34 günde adet oluyorum. dün yani 17. günde yaptım ve bugün 2si de aynı 2. çizgi biraz silik ama belirgin. bi fark göremedim 2 gün arasında?

keşke daha erken başlasaydın teste. benim de 34-35 günde oluyordum adetim biter bitmez başladım. 16.gün çift çizgi görmüştüm.
şimdi seninki geçmiş de olabilir yarın yumç olacak da olabilir. her ihitmale karşı birkaç günü iyi değerlendirin derim.

canım doktro kontrolünde olman çok güzel. moralini hep iyi tut emi :)

inş. bu ay gelecek bebikin.

hayatcım canım benım ınş. hayırlsı olsun bakalım bu ay neler olacak kısmet canım rabbım ne zaman hayırlı kılıyorsa o zaman olsun sen nasılsın bebiş nasıl bakalım sıkıntıların yoktur ınş. :

suaycım benim sıkıntıları sorma etrafımda hamileler var o kadar rahat geciriyolarki..ben yürümekte bile zorlanıyorum.sanırım kalçamda sorun var .hayırlısı olsun bebiş rahat etsinde:KK49::KK49::KK49:[/QUOTE]
hayatcım ıhmal etme kendını bol bol uzanıp dınlen akşamları inş. ıyı olursun canım benım bebek yüdükçe baskı oluyor sanırım ama sen hamiş kaldığından berı bu şikayetın var dr. sor nedıyor

sağol canım benim.

hiç üzülme adet oldun diye,inan ki aklıma her geldiğinde senin için hayırlı olan evladı versin rabbim diye dua ediyorum.
hayırlı haberlerini alacağız kısa zamanda inşallah.

canım benım güzel dileklerin için teşekkür ederim ınanın bende hep ediyorum rabbım sızınle olsun bu arada kızlar belfü cok ıyı afracıkla uğraşıyor mesaj bıle yazmaya fırsat bulamıyor gaz şikayetlerı var afracığın

adetimin 11. günü başladım yapmaya testi bugünde yapıcam bakalım bu nasıl çıkıcak teşekkürler cevap için hayırlı doğumlar sanada
bu 5. ayımız korunmayı bırakalı bu ayda ilk defa ovulasyon yapıyorum inşallah olur bu sefer Allahım aratmasın kimseye .

amin canım rabbim aratmasın,isteyen herkese nasip etsin inşallah.

teşekkür ederim iyi niyetin için.

ben de hiç olmaz dediğim bir ay da hamile kaldım.gerçekten kafanın rahat olması çok önemli.

inşallahkısa zamanda alırız hayırlı haberlerini.

canım doktro kontrolünde olman çok güzel. moralini hep iyi tut emi :)

inş. bu ay gelecek bebikin.

canım benım cok teşekkür ederim iklemcım bende zaten üzmüyorum kendımı inş. bu ay yüzümüz güler sen nasılsın güzel annecik yiğenim nasıl :KK54:

:118: :119::118: :119::118: :119::118: :119: oh oh 700 sayfaya gelmişiz maşallah :nazar::nazar::nazar:
:118: :119::118: :119: inş. 1000 sayfaya gelmeden hamiş kalırız :KK16:

X