ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

Sağol canım, zaten her akşam bol meyve, fındık fıstık yediriyorum Senin hamilelik nasıl gidiyor?

Ayak usumesi yorgun,uk uyku disinda henuz birsey yok sali tahmini 4-5 haftalik olur bakalim insAllah kese gorunur

Sabahlari ac karna bir kasik pekmez limonlu sicak suyla onu iciyorum
findik badem ceviz yiyorum folik asid aliyorum sabah aksam bol dinlenmeye calisiyorum
Sali yi iple cekiyorum insAllah hersey guzel olsun doya doya yasayayim bu mutlulugu herkesle insAllah

Suayim nerdsn kuzum yaaaa meraktayim inan

Amin inşallah, hakkımızda hayırlısı ben de bugün tekrar test yapım çizgi silikleşmeye başlamış.Dün tam koyu iken ve önceki gün ilişki oldu. Bu gecede olması gerekiyor sanırım di miEki Görüntüle 651337 en alttaki bugünkü testim

bugünde olsun cnm yumoşları riske atma inşallah bebiş haberini verirsin 2 hafta sonra

Merhaba, arkadaşlar ben de bu ay ovulasyon testiyle hamile kalmaya çalışan adaylardanım. pazartesi ve salı günü koyu çift çizgiyi gördüm. 2 gece ilişki oldu. Çarşamba şehirdışındaydım ara oldu. En son da dün gece ilişki yaşandı. Bugün adetimin 15. günü. İnşallah bu ay başarılı oluruz. 6 aydır deniyorum. 2,5 yıllık evliyim 27 yaşındayım. şimdilik benden bu kadar gelişmeleri sizinle de paylaşacağım. Bir de dünden beri kasıklarımda ve belimde ağrı var. İnşallah inşallah iyi bi şeydir diyorum.

bugünde olsun cnm yumoşları riske atma inşallah bebiş haberini verirsin 2 hafta sonra

Ay inşallah canım ya yaklaşık 2,5 yaşında bi oğlum var ona kardeş istiyorum. Bu korunmadan geçen ilk ayım, bakalım ovülasyon testinide ilk kez deniyorum. Allahım isteyen herkese kısmet etsin.

Ay inşallah canım ya yaklaşık 2,5 yaşında bi oğlum var ona kardeş istiyorum. Bu korunmadan geçen ilk ayım, bakalım ovülasyon testinide ilk kez deniyorum. Allahım isteyen herkese kısmet etsin.

benimde 4 yaşında kızım var bebeklerede acayip meraklı hep kardeşi olsun istiyor.benim 10.ayım ilk 3 ay kullandım ovulasyon testi olmayınca bıraktım bu ay tutmazsa yine alacağım ama ...

tenedos inşallah tutmuştur cnm o bel ağrısı bendede var ama bebişdenmi bilmiyorum inşallah sebebi odur.

İnşallah bu ay hepimize uğurlu gelir

[
kızlar kusura bakmayın dün bilgisayarda sorun vardı nete giremedim aslında giriliyordu ama kadınlar kulübüne girilmiyordu kızlar ben test yaptım tek çizgi cıktı daha adete 2 gün vardı eczane gidip sordum adetin geçmeden test yapman olmaz dedi bugün adet olmam lazım olmazsam pazar testi tekrarlıyacağım bakalım kısmet hayırlısı olsun inş.
QUOTE=hayat365;29208493]selam kızlarrrrrr.suay nerdesin testmi yapcaktın sen sanki öle hatırlıyom haberlerini bekliyoruz[/QUOTE]

bende suayı bekliyordum hayat sbahtan beri kaç kere baktım girmedi.yapıcam diyordu test ama haber yok işleri yoğun heralde

herkese merhaba kızlar

suay dan haber yok heralde ben de merak ediyorum inş. mutlu haberle gelir.

hayatcım fatmacım ve iklem iyiki varsınız benı merak edip yazmışsınız sağol kızlar sizi merakta bıraktığım içinde kusura bakmayın

Merhaba arkadaslarrrr INSALLAH iyisnizdirr

Burayi google isvicredeki yumurta büyütme ilacinin adini aradigimda buldum.

Size birsey sorucam lütfen acil cevap bekliyorumm. dokdorum yurt disindaymis sekreteride ilacin adini bilmiyormus. bende yumurta büyütme ilacini kullanmiyali cok zamana oldu

adini unuttum. isvicredeki yumurta ilaclarin hangisi daha iyi bana isim yaazarmisiniz. ben bitranesinin ismini bile bimiyorumm. bugün adetimin 2. günü hangi gün baslarsam daha iyi olur.

3. günümü 5 günümü. 3 defa tüp 4 defa asilama denedim tutmadi. büyük tedavileri kaldiricak gücüm yokk. cevabiniz icin simdiden cok tesekkür ederim.

hayatcım fatmacım ve iklem iyiki varsınız benı merak edip yazmışsınız sağol kızlar sizi merakta bıraktığım içinde kusura bakmayın [/QUOTE]

Canım benim ilk hamileliğimde adetimden bi haftayı geçikten sonra çıkmışı. Çok erken yapmışsın testini. Umarım güzel haberini alırız.

Seninle hemen hemen aynı günleri bekliyoruz benim gelmeyesice BAT ım 16 sında

kızlar ben de ovulasyon testiyle hamile kaldımm hem de ilk ayda :)) 1 senedir olmayınca bir de böyle deneyeyim dedim ve oldu.. buarada yumurtlama tarihim tahminimden daha erkenmiş adetin 12. günü yumurtladım sanırım , çünkü tam da bugunde koyu kırmızı çizgiyi gördüm t cizgisi bariz c den daha koyuydu kızlar ve yumurtlama sonrası şeffaf akıntı oldu ve bir daha da o akıntı kesilmedi, inşallah sizlerin de kesilmez hiç kullandıgım testin markası fortel idi. herkese sağlıklı gebelikler

Son düzenleme:

Çooook tebrik ederim, Allahım kucağına almayıda nasib eder inşallah

canım adetim 3 günü klomen kullanıyorsun 15 duphaston dıye bir ilaç var ona başlıyorsun duphastonda bebeğin tutunmasını sağlıyor olmazsada kıst olmasını engelliyor sabah akşam içeceksın rabbım yardımcın olsun

hayatcım fatmacım ve iklem iyiki varsınız benı merak edip yazmışsınız sağol kızlar sizi merakta bıraktığım içinde kusura bakmayın

Canım benim ilk hamileliğimde adetimden bi haftayı geçikten sonra çıkmışı. Çok erken yapmışsın testini. Umarım güzel haberini alırız.[/QUOTE]

canım malesef adet oldum ama sağlık olsun yarın yumurta takibi yaptıracağım

canım malesef adet oldum ama sağlık olsun yarın yumurta takibi yaptıracağım [/QUOTE]

hayırlısı olsun suaycım ama seni h.sonu konuda görünce acabamı diye sevinmiştim.yaptır cnm takibini bu ay olmazsa bende gideceğim dr. bekleyelim demişti ama eşimde daha fazla beklemek istemiyor bende.

canım malesef adet oldum ama sağlık olsun yarın yumurta takibi yaptıracağım

hayırlısı olsun suaycım ama seni h.sonu konuda görünce acabamı diye sevinmiştim.yaptır cnm takibini bu ay olmazsa bende gideceğim dr. bekleyelim demişti ama eşimde daha fazla beklemek istemiyor bende.[/QUOTE]

fatmacım ınan bu ay cok ümitlendim ama kısmet değilmiş inş. doktora gidip takıp yaptırmak ıyı olacak sende yaptır canım benım

Suayim fatmam yumurta takibi en guzeli canlar cat ignesi ilede catlama kolaylasir
Bu ay da insAllah sizin ayiniz olur cnlar

Kızlar yumurta takibi çok mu pahalı. Memorial 120 tl demişti. Ama her girişte mi yoksa toplam mı 120 tl onu bilmiyorum

Canım benim ilk hamileliğimde adetimden bi haftayı geçikten sonra çıkmışı. Çok erken yapmışsın testini. Umarım güzel haberini alırız.[/QUOTE]

canım malesef adet oldum ama sağlık olsun yarın yumurta takibi yaptıracağım [/QUOTE]

Suaycığım üzülme her işte bi hayır vardır. İnşallah bu ay gerçekten senin ayın olur.
Bu arada neden kimse yok bu konuda herkes nerde benim ateşim kac derece bilmiyorum ama hararetim var şu ara derecemide oğlum aldı nereye sakladı bulamıyorum

günaydın herkese

umarım güzel bir hafta olur hepimiz için.

haftasonu kontrole gittim ve nihayet bebeğimin cinsiyetini öğrendim.bir oğlumuz olacak

Allah isteyen herkese tez vakitte yaşatsın bu duyguyu inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…