ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

Herkese selam bunu nerde kime sorabilirim bilemedim deneyimli anne ve anne adaylarına sorayım dedim,
ben 9 şubatta kürtaj oldum ölü bebek dolayısıyla, 7 haftalıktım ozaman
adetlerim normalde düzenlidir 28-30 günde bir adet olurdum öncesinde, doktorum 15 marata kadar adet olmam gerektiğini söyledi 25 şubatta yumurtladığımı düşündüm çünkü yumurta akı gibi akıntım olmuştu 2-3 gün boyunca, sonrasında p.tezi yani 4 martta hafif bir lekenme ve şimdi yine yumurta akı gibi bir akıntı, fakat dahada enteresanı dün geceki ilişkimizde malesef korunamadık kondom patlamıştı
şimdi korkum acaba bir ayda ikinci kez yumurtlamış olabilirmiyim diyorum hayır yumurtlamak sorun değilde daha korunma evresinde olmamız gerekti bu ay adet olmalıydım en azından.

sizlerde böyle kürtajdan sonraki ayda iki kez yumurtlayan veya normalde ayda iki kez yumurtlayan birileri varmı ?
birileri bir cevap verirse çok sevineceğim

Cnm bnm dusukten 14. Gun hala kanama devam ettigi halde yumurtlama oldu hatta dr herseye ragmen bak yumurtan var dedi
Ilk adeti beklmeden hamile kaln var oldukca saglikli bebeleri oldu yeterki saglikli olsun cnmmm endiselenme

Sagolun kizlar Allah sizlerede nasip etsin tamamina erdirsin nsAllah

kızlar bende bu ay ovulasyon testi yapmak istiyorum gitti gidiyorda vula diye marka var çok uyduruk mu

merhaba, ben hem laboquick hem vula kullandım, aynı zamanlarda da kullandım. laboquick ile hiç tam 2 çizgiye ulaşamadım, bu moralimi bozdu ama vulada görebildim 2 çizgiyi. sanırım vula daha hassas LH'a. benim bitti ovulasyon testlerim şimdi yeniden gittigidiyordan vula sipariş edeceğm.

Cnm bnm dusukten 14. Gun hala kanama devam ettigi halde yumurtlama oldu hatta dr herseye ragmen bak yumurtan var dedi
Ilk adeti beklmeden hamile kaln var oldukca saglikli bebeleri oldu yeterki saglikli olsun cnmmm endiselenme

çok teşekkürler, hayırlısı artık bakalım bekleyeceğim ovulasyon testi için eczaneye gittim birinde yoktu diğerindede 25 tlydi o kadar para yoktu üstümde almadan çıktım.
sende yeni gebesin sanırım allah hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah

Çok tebrik ederim Allah tamamına erdirsin. Bilirim o ümitlerin tükendiği anda hamilelik haberi almanın inanılmaz hissini. Benimde dr hamile değilsin dedi ilaç verdi. Kullanmadım ben. İçime doğdu sanırım. Bi hafta sonra 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim. Şimdide ikinci bebek için uğraşıyorum. Buda ovülasyon testlerim. İlk kez deniyorum emin olamadım. Normalde 30-31 gün sürüyor siklusum. Bu gün tam 14.günüm

hayırlı olsun canım .bebişin sıkı sıkı tutuncak merak etme...benimde ilk testte 200 cıkmıştı..sen kendine dikkat et artık.ilişkiyide keseyi görene kadar ertele derim...

KAlın çift çizgiyi gördükten sonra o günü ve sonraki günü değerlendirdikten sonra beklemekten başka çare yok mu sizce kızlar

sagol cnm calismaya basla derim bennnn iki cizgide koyu

hayırlı olsun canım .bebişin sıkı sıkı tutuncak merak etme...benimde ilk testte 200 cıkmıştı..sen kendine dikkat et artık.ilişkiyide keseyi görene kadar ertele derim...

zaten esiminde gonbegi dusmu amaliyat oloacak gozumden olucam amaliyat 19 martta bu aralar epey ara verdik iliskiye

selam kızlarrrrrr.suay nerdesin testmi yapcaktın sen sanki öle hatırlıyom haberlerini bekliyoruz

bende suayı bekliyordum hayat sbahtan beri kaç kere baktım girmedi.yapıcam diyordu test ama haber yok işleri yoğun heralde

gözün aydın canım
bir süre dikkat et kendine artık
sağlıkla büyüsün inş.

Sanırım dün yumurtladım di mi? Test çizgisinden daha koyu rengi yakaladım.

Super calismalri hizlandiirin cnm iliskiden sonra kalkma yat esine iliski oncesi turk kahvesi icir spermler hizlansin
Ozel bolgesini soguk suyla yikasin ki canli kalsin spermler kolay gelsin

Sağol canım, zaten her akşam bol meyve, fındık fıstık yediriyorum Senin hamilelik nasıl gidiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…