- 12 Temmuz 2011
- 1.824
- 3.942
-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #6.901
Canlar nasilsiniz umarim herkes iyidir bugun randevum var du edin insAllah
Hayirli haberle geleyim insAllah
gurbetcim yaptırdın mı kan testi? seni bekliyoruz merakla :)
suay senin bat nezaman? ses verin kızlar çok boş kalmış burası
Cnm selam sole sagolsun afrayi ve belfuyu opt
fatmacım bende 15-gün başladı akıntı merak etme canım benım bu arada bende stresle beklıyorum çarşamba test yapacağım :18:gurbetcim bu sefer herşey güzel olacak cnm inanaıyorum buna .suaydanda hayırlı haber gelecek inşallah.ben hala yumurtalmadım akıntı yok bugün 14.günüm
güzel haberlerini bekliyoruz cnm .bu sefer olcak inanıyorum ben.
günaydın bu arada .....suay nerelerdesin kuzum gelmedimi senin bat.....
canım benım bıtanem inan bu 1 aydır ruh gıbıyım şirketden bir sürü eleman cıkarttılar olan bana oldu bır iş bıtmeden bırı başlıyor benım bat perşembe günü yanı 14 mart bakalım neler:18: olacak haklısın cok boş kaldı şu işleri halledeyim ben toplarım topiği sen merak etme senın günlerde sayılı ayyy iklem koysana bır göbiş resmi görelim neler aldın neler yaptın herlkese fikir olur
gurbetcim hadı güzel haberler beklıyoruz canımdualarımız senınle
fatmacım bende 15-gün başladı akıntı merak etme canım benım bu arada bende stresle beklıyorum çarşamba test yapacağım :18:
canım şu işleri toparlayım burdayım ya kızlar bır boş bırakıyoruzz topiği herkes kaçıyorum
sonunda bugün yumurtladım17.günde
canım haftaya sendende iyi haberler alırız inş.
iş yoğunluğu çok fena canım bizim burası da öyle ama bana bulaşmıyorlar Allahtan, zaten 3-4 haftam kaldı :) sonra buraya dönmeyi de düşünmüyorum.
odası bir bitsin çekerim foto, paylaşırım sizinlede h.sonu temizlik var sonra yavaş yavaş yıkayıp yerleşecek herşey.
Eki Görüntüle 648168
bu da bizim kız :)
canım inş. bebeişin gelir ayyy heyecanla beklıyorum :18:gurbetcimden haber yokmu merak ettim
yesin teyzesi onu cok şeker olmuşsun maşallahgüzel annecık inş. bende güzel müjdeyı veririm canım iklem canım yapacağım bırsey olursa söyle özelden de yazarsın belfücümde kızıda cok ıyı afra prensesım büyüyo teyzelerı cok tatlı maşallah belfüm ondan gıremıyor sıteye malum annelık kolay değil hadı bakalım hakkına hayırlısı olsun ama ısten ayrılacağını söyleme en azından sigortan yatar toplu para alırsın evdeykende iş baaşvurularını yaparsın en güzel olanları değerlendirirsin canım
Simdi topikte dort bes sayfa geriye gidince okudum hamileymissin cok cok sevindim cok guzel bir hamilelik gevirirsin insallah hayirli ugurlu olsun rabbim tez zamanda kucagina almayi nasip etsin gurbetguzeli...bu arada anladigim kadariyla gozundende operasyon gecirmissisn tez zamanda iylesirsin...doktordan guzel haberlerle donersin umarim tekrar hayirli olsun))
güzel haberlerini bekliyoruz cnm .bu sefer olcak inanıyorum ben.
günaydın bu arada .....suay nerelerdesin kuzum gelmedimi senin bat.....
gurbetcim hadi güzel haberlerle gel bize bugün..heycanla bekliyorum
hepinizden Allah razi olsun kizlar beni dusunen birilerinin olmasi beni mutlu etti iyiki varsinizcanım benım bıtanem inan bu 1 aydır ruh gıbıyım şirketden bir sürü eleman cıkarttılar olan bana oldu bır iş bıtmeden bırı başlıyor benım bat perşembe günü yanı 14 mart bakalım neler:18: olacak haklısın cok boş kaldı şu işleri halledeyim ben toplarım topiği sen merak etme senın günlerde sayılı ayyy iklem koysana bır göbiş resmi görelim neler aldın neler yaptın herlkese fikir olur
gurbetcim hadı güzel haberler beklıyoruz canımdualarımız senınle
fatmacım bende 15-gün başladı akıntı merak etme canım benım bu arada bende stresle beklıyorum çarşamba test yapacağım :18:
canım şu işleri toparlayım burdayım ya kızlar bır boş bırakıyoruzz topiği herkes kaçıyorum
hepinizden Allah razi olsun kizlar beni dusunen birilerinin olmasi beni mutlu etti iyiki varsiniz
kizlar biliyosunuz dün drdaydim
rahim gebelige hazirlamis kendini
bebegin yatagi falan olusmus
kese yoktu henuz
gec döllenme olmus tahmini 3-4 haftalik
hersey guzel dedi insAllah
kan verdim bugun ogleden sonra alicam sonucu
Allahim herseke yasatsin bu duyguyu bizlerin de tamamina erdirir insAllah
zaten gebeligi adetm gectikten 7 gün sonra ögrendim adeti iki gun once yaptigim test negatifti
buda onayliyor gec döllenmeyi
iyi takibe alalim dedi dr seni dedi iki dusugumden dolayi takip altinda olucam bu sefer insAllah nasip olsun
suayim merakla sonucunu beliyorum cnmmm
bu arada bnm gebelik belirtilerinin biride cok usuyen ayaklarim agriyan midem
gurbetguzeli hayırlı uğurlu sağlıklı olsun inşallah bebeğin. Ben geç döllenmeyi anlamadım. Ne kadar geç olabilir ki? 3-4 haftalık tahmini diyorsun ya zaten adetten 7 gün sonra ortaya çıkmış. demekki hiç bir zaman ümidi kesmemek lazım. Allah aallah ya gerçekten çok şaşırdım.
cok sevindim gurbet inşallah keseyide görceksin kan sonucunu alınca hemen yaz..oh gelsin bebişler
saol canım, düşünüp yazman yeter. Allahım hepimize yaşatsın inş. bu güzel duyguyu belfüyü tahmin ediyorum ne kadar güzeldir şimdi mis gibi kokusu.
zaman azaldıkça heyecan başlıyo suay çok tuaf bi duygu gerçekten.
yok söylemicem zaten dönmeyeceğimi hatta sonra ücretsiz iznimide kullanıcam sonra da bakarım yavaş yavaş. ogünler o kadar uzak geliyor ki şimdi :)
hepinizden Allah razi olsun kizlar beni dusunen birilerinin olmasi beni mutlu etti iyiki varsiniz
kizlar biliyosunuz dün drdaydim
rahim gebelige hazirlamis kendini
bebegin yatagi falan olusmus
kese yoktu henuz
gec döllenme olmus tahmini 3-4 haftalik
hersey guzel dedi insAllah
kan verdim bugun ogleden sonra alicam sonucu
Allahim herseke yasatsin bu duyguyu bizlerin de tamamina erdirir insAllah
zaten gebeligi adetm gectikten 7 gün sonra ögrendim adeti iki gun once yaptigim test negatifti
buda onayliyor gec döllenmeyi
iyi takibe alalim dedi dr seni dedi iki dusugumden dolayi takip altinda olucam bu sefer insAllah nasip olsun
suayim merakla sonucunu beliyorum cnmmm
bu arada bnm gebelik belirtilerinin biride cok usuyen ayaklarim agriyan midem
Cnm adete bir hafta kalaraktan yumurtladim sanirim gec dollenme ona deniyo iste
Dusukten sonra 46 gnde oldum adet sonra 24-23-25-27 seklinde adet oldum duzensizdi yani
18 subatta adet olmam lazim di olmadim 20 subatta test yaptim negatif
Carsamba geceside leke geldi persembede geldi az sonra kesildi hafta sonu bekledim
Pazartesi 25 subatta ikinci cizgi silikti fakat net gozukuyodu
bekledim persembe 28 subatta claerblue dijital test aldim pozitifti
Aslinda bn tahmini 8. Haftada gitmek istedim drum dusuklerden sebeb erken cagirdi bu sekilde dra anlatinca
Gec yumurtlamissin dedi 3-4 haftalik tahmini dedi 6 haftalik degil o nedenle yerini gordu rahimde kese yok daha kan icin birazdan araarim bakalim kac
Beta hcg 155 cikti kizlar
yeni gebelik yani gec döllenme dr iyi dedi gec dollenmeyse yoksa tesrs giden birsey var dedi
Kanama yada agri olursa hastaneye git dedibyoksa zaten haftaya randevumuz var
Gec dollenme cunku tahmini adetten 7-8 gun sonra cikti pozitif
Hakkimizda hayirlisi insAllah bebegim siki siki tutunur bana
Beta hcg 155 cikti kizlar
yeni gebelik yani gec döllenme dr iyi dedi gec dollenmeyse yoksa tesrs giden birsey var dedi
Kanama yada agri olursa hastaneye git dedibyoksa zaten haftaya randevumuz var
Gec dollenme cunku tahmini adetten 7-8 gun sonra cikti pozitif
Hakkimizda hayirlisi insAllah bebegim siki siki tutunur bana
gurbetçim gözün aydın.
iklem çok kilo almamışsın sanırım sadece göbüşde bebiş var
suay sanırım ilk defa hafta içi test yapıcan hayırlı haberlerini bekliyoruz cnm sabah ilk işim nete bakmak olacak merakta bırakma bizi.gelsin bir kasım annesi daha