ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

günaydın herkese :KK16:

umarım güzel bir hafta olur hepimiz için.

haftasonu kontrole gittim ve nihayet bebeğimin cinsiyetini öğrendim.:nazar:bir oğlumuz olacak :nazar:

Allah isteyen herkese tez vakitte yaşatsın bu duyguyu inşallah.

gözün aydın cnm senin oğlan edepli çıktı heralde baya geç göstermiş...

Kızlar yumurta takibi çok mu pahalı. Memorial 120 tl demişti. Ama her girişte mi yoksa toplam mı 120 tl onu bilmiyorum

yumruta takibi hiç yaptırmadım ama paralı olduğunu duyunca çok şaşırdım :KK53::KK53::KK53: zaten muayene ücreti veriyorsun sanırım para tutan ilaçları yada çatlatma iğnesi yoksa ekstra bir işlem olduğunu duymadım.
bilen biri varsa açıklık getirsin konuya....

günaydın herkese :KK16:

umarım güzel bir hafta olur hepimiz için.

haftasonu kontrole gittim ve nihayet bebeğimin cinsiyetini öğrendim.:nazar:bir oğlumuz olacak :nazar:

Allah isteyen herkese tez vakitte yaşatsın bu duyguyu inşallah.

Hadi bakalim hayirliSi olsun guzelim
Resmi varmi cekilmis

hayırlısı olsun suaycım ama seni h.sonu konuda görünce acabamı diye sevinmiştim.yaptır cnm takibini bu ay olmazsa bende gideceğim dr. bekleyelim demişti ama eşimde daha fazla beklemek istemiyor bende.

fatmacım ınan bu ay cok ümitlendim ama kısmet değilmiş inş. doktora gidip takıp yaptırmak ıyı olacak sende yaptır canım benım[/QUOTE]

Suaycım olsun bidaki aya olur inşallah hiç sıkma canını...cok kafaya takmamak gerekiyor gercekten...benim en olmaz dediğim anda oldu .herşeyin hayırlısı olsun en kısa zamanda gelir inşallah bebişin:KK49::KK49::KK49::KK49:

kızlar merhaba fatmacım nasılsın cnm bende 3 gundur ovulasyon testı yapıyorum bugun 11.gunum 28 gunde bir adet oluyorum galıba erken yumurtladım 2. cizgi cok netlestı hatta dıger cızgıden bıle daha net..

kızlar merhaba fatmacım nasılsın cnm bende 3 gundur ovulasyon testı yapıyorum bugun 11.gunum 28 gunde bir adet oluyorum galıba erken yumurtladım 2. cizgi cok netlestı hatta dıger cızgıden bıle daha net..

cnm genelde gün aşırı der drlar ama sen hergün dene bence .çift çizgi çıktıkdan 36 saate kadar çatlama oluyormuş cnm genelde 2 gün çıkr çift çizgi sonraki gün silikleşmeye başlar oda çatlama işleminin tamamlandığını gösteriyor bildiğim kadarıyla.

bende bu ay sadece 2 gün çalıştım nasıl tutacaksa bende bilmiyorum.

RABBIME NE KADAR SUKR ETSEM AZDIR....
Bebsimizin kesesini gördük 5 haftalik dedi dr zaten gec dollenme
Sata gore 7 haftalik olmasi lazimdi
Fakat gec dollenmeden dolayi 5 haftalik
iiki hafta sonra yine gidicem insAllah Allahim hepimizi sevindirsin insAllah

selam kızlarr:KK3:
bende bu ay ovülasyon testi kullandım bata 11 gün var..bişey sorucam eqer bebiş varsa ovülasyon testi hep çift çizgimi çıkıyor bata kadar öyle bişey duymuştum hamilelerden buna dikkat eden varmı :26:

bende bu ay ovülasyon testi kullandım bata 11 gün var..bişey sorucam eqer bebiş varsa ovülasyon testi hep çift çizgimi çıkıyor bata kadar öyle bişey duymuştum hamilelerden buna dikkat eden varmı :26:

cnm evet bata kadar bu sekilde pozitif gorenler var iliski uzerinden 10 gunu gectikten sonra test yaparsan hamissen cikar guzelim

gözün aydın canım
Allah tamamına erdirir inş.

Hadi bakalim hayirliSi olsun guzelim
Resmi varmi cekilmis

sağol canım inşallah.senin de güzel haberlerini aldık ya çok şükür.darısı suayla fatmanın başına inşallah.
canım foto var ama eşim yükletmiyor malesef ,ne olacaksa ...:KK19: ben de saygı duyuyorum:KK42:

canım hayırlı haberlerini alırız inşallah.

ben ilk gebelik testimi ovulasyon testiyle yapmıştım.bat ayın 7 si idi ben 3 ünde ovu testini yaptıgımda 30 sn bile olmadan 2 çizgi de belirmişti hemen.
tabi ümide kapılmayıp beklemiş ayın 8 inde kan testi yaptırmıştım ve sonuç pozitifti.çok şükür Allah 'ıma.
hayırlı haberlerini alırız senin de kısa zamanda.:KK34:

sağol canım inşallah.senin de güzel haberlerini aldık ya çok şükür.darısı suayla fatmanın başına inşallah.
canım foto var ama eşim yükletmiyor malesef ,ne olacaksa ...:KK19: ben de saygı duyuyorum:KK42:

ben ilk gebelik testimi ovulasyon testiyle yapmıştım.bat ayın 7 si idi ben 3 ünde ovu testini yaptıgımda 30 sn bile olmadan 2 çizgi de belirmişti hemen.
tabi ümide kapılmayıp beklemiş ayın 8 inde kan testi yaptırmıştım ve sonuç pozitifti.çok şükür Allah 'ıma.

benim yumurtam dün çatladı ve bu sabah ikinci çizgi hafifleşmeye başladı dememki bebiş yok o zaman :KK50:

benim yumurtam dün çatladı ve bu sabah ikinci çizgi hafifleşmeye başladı dememki bebiş yok o zaman :KK50:

daha birşey söylemek için çok erken.stres yapma kafanı dağıt ki bebek varsa tutunsun sana annesi.
benim olmaz dediğim bir ay da geldi bebeğim.
birçok kişinin de öyle.
stres yapmaman gerek bu konuda.saldım çayıra mevlam kayıra moduna gir bir an önce.
emeklerin boşa çıkmaz inş.

daha birşey söylemek için çok erken.stres yapma kafanı dağıt ki bebek varsa tutunsun sana annesi.
benim olmaz dediğim bir ay da geldi bebeğim.
birçok kişinin de öyle.
stres yapmaman gerek bu konuda.saldım çayıra mevlam kayıra moduna gir bir an önce.
emeklerin boşa çıkmaz inş.

inşallah canım :KK19:
peki sen yumurtan çatladıktan sonra ovu testi yaptınmı ilk günlerde hep çift çizgimi çıkıyordu..

Canım çoook sevindim. Allah kucağına sağ salim almayı nasip etsin inşallah. Kendine çok dikkat et:KK66:

gözün aydın canım
Allah tamamına erdirir inş.

Canım çoook sevindim. Allah kucağına sağ salim almayı nasip etsin inşallah. Kendine çok dikkat et:KK66:
canlarim sagolun insAllahhhhhh hepberaberrff

yani ovulasyon sonrası ovulasyon testinde tek çizgi çıkarsa kesin bebiş yokmudur :26:
Cnm ole denemez adeti beklemek en guzeli - adetten 7-8 gun sonra ogrendim bn hamisligi cok sukur

X