ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

Kuzum test yaptirmadm bugun ogrendim gebelik testi ile karmakarisik bir durumdayim sonumuzu hayir etsin mevlam

canım sendende alıcaz yakın zamanda güzel haberleri bak görürsün.ben aynı kalça ağrılarıyla uğraşıyorum 10 kilo almışım doktor kızdı..

Kuzum test yaptirmadm bugun ogrendim gebelik testi ile karmakarisik bir durumdayim sonumuzu hayir etsin mevlam

sağlıkla kucağına al yavrunu canım benım rabbım gönlüne göre versin

canım sendende alıcaz yakın zamanda güzel haberleri bak görürsün.ben aynı kalça ağrılarıyla uğraşıyorum 10 kilo almışım doktor kızdı..
canım benım oh oh kız baya kılo almışsın dıkkat et canım benım sonraları cok sıkıntı yaşarsın

GurbetGuzeli tebrikler çok sevindimm içini ferah tut demiştim :)) İnşallah sağlıklı bir hamilelik gecirip yine sağlıkla bebişine kavuşursun.
Kızlar bu arada ben de hamileyim sanırım 2 gün önce silik çıkmıştı bugun yine yaptım ve daha belirgin çizgi hamile gibi hissediyorum bi de resimlerini koymayı beceremedim

gurbet gözün aydın cnm ayağını sürüde kasım annelerine bizde gelelim.senden sonra suaydan sonrada benden gelsin haber bizdaha çalışmaya bile başlamadık ama kasımı sonundan yakalarım.

yyyy canım super bir haber bu çok sevindim hiç beklemezken harika ya
allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.darısı başımıza inşallah.ee şimdi bizler için dua et olur mu arkadaşım çok sevindim.

gurbet gözün aydın cnm ayağını sürüde kasım annelerine bizde gelelim.senden sonra suaydan sonrada benden gelsin haber bizdaha çalışmaya bile başlamadık ama kasımı sonundan yakalarım.

sağlıkla kucağına al yavrunu canım benım rabbım gönlüne göre versin

canım benım oh oh kız baya kılo almışsın dıkkat et canım benım sonraları cok sıkıntı yaşarsın

canlarim kaderdaslarim insAllah hemencik sizde kalin hayirlisiyla Allahim bekletmesin insAllah cokcok sagolun

too_serioustebrik ederim cnm bnm ekim annelerindeyim su anda belki kasimda olabilir devam etsinde sorunsuz insAllah cnm yaa

hayırlı olsun canım
bak o kadar hastalığın üstüne ilaç gibi gelmiştir.

Allah kucağına almayı nasip etsin, test yaptırınca da haber ver bize.
gözün aydın olsun...

hayırlı olsun canım
bak o kadar hastalığın üstüne ilaç gibi gelmiştir.

Allah kucağına almayı nasip etsin, test yaptırınca da haber ver bize.
gözün aydın olsun...

cnmsin sagolasin insAllah sag salim kucagima alayim tek dilegim bu herksle beraber olmayanlara nasip etsin guzel Allahim

kızlar günaydın gurbetcım bızede dua et inş. meleğim sonuna kadar senınle olur rabbım senı ve meleğini korusun bol bol dınlen

inş. canım bızde kasım annelerınde oluruz hayırlsı olsun tabıkı bız bol bol çalıştık 13-14-16-18 günler çalıştık dün akşam 18 gündü bakalım kısmet artık sendende güzel haberler beklıyorum

cnm 3 haftadır eşime her akşam havuç suyu içiriyorum bakalım bir faydası olacakmı merak ediyorum.

günaydın arkadaşlar clearblue digital ovülasyon testi aldım kullanan varmı gülen yüz çıkıyomuşya sonra hemenmi ilişki oluyoo yardımcı olursanız sevinirim

selam herkese,

gurbetçim gözün aydın ,inşallah hayırla kucağına alırsın.Allah büyük.

darısı isteyen diğer arkadaşların başına,gerisi çorap söküğü gibi gelir inşallah

cnm 3 haftadır eşime her akşam havuç suyu içiriyorum bakalım bir faydası olacakmı merak ediyorum.

fatmacım hayırlı haberlerle gelirsin inşallah.

yanlız havuç suyunu sıktığında içine 1-2 damla sıvı yağ eklemezsen hiç bir faydasını görmezsin,su gibi süzülür atılır vücuttan.havuçtaki vitamin yağda çözünen vitamin o yüzden bir miktar yağ eklemen gerekiyor.

aynı şekilde portakal suyundaki c vitamini suda çözünen vitamin ona da az bir su ekleyip tüketirsen faydasını daha hızlı görürsün.

diyetisyen vermişti bana bu bilgiyi.

ben de seni haberdar edeyim istedim,ne de olsa paylaşılmayan bilgi ölü bilgidir.

günaydın arkadaşlar clearblue digital ovülasyon testi aldım kullanan varmı gülen yüz çıkıyomuşya sonra hemenmi ilişki oluyoo yardımcı olursanız sevinirim

Cnm hadi hayirlisi gulen yuz ciktan sonra 24-36 icinde catlar yumurta o zaman iliski cnm gerci biz gun asiridiyoruz insAllah hmn gelir

Sagol bitanem sende saglicakla kurtul insAllah

canlarim kaderdaslarim insAllah hemencik sizde kalin hayirlisiyla Allahim bekletmesin insAllah cokcok sagolun

too_serioustebrik ederim cnm bnm ekim annelerindeyim su anda belki kasimda olabilir devam etsinde sorunsuz insAllah cnm yaa

canım kan testi yaptırdın mı gittin mi gormeye bebişini.
eee anlatsana ne belirtilerin vardı regli zamanına kadar

Cnm hadi hayirlisi gulen yuz ciktan sonra 24-36 icinde catlar yumurta o zaman iliski cnm gerci biz gun asiridiyoruz insAllah hmn gelir

İnş geçen ayda takip ettim labaguik ile ama kısmet değilmiş olmadı inş bu ay olur canım çok sağol

sende sağlıklı bi hamilelik geçirirsin inş sağlıklı bi şeikilde bebeğini kucağına alırsın dualarında bizleride unutma :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…