ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

canlarim kaderdaslarim insAllah hemencik sizde kalin hayirlisiyla Allahim bekletmesin insAllah cokcok sagolun

too_serioustebrik ederim cnm bnm ekim annelerindeyim su anda belki kasimda olabilir devam etsinde sorunsuz insAllah cnm yaa

bugun kan testi yaptırdım, dayanamadım adetim yarın normalde ve 170 cıktı test sonucu nasıl sizce kızlarrr :)
gurbetguzeli sen kanda baktırdın mı canım?

Bugun goz dru ile konusucam bakalim surec nasil ilerleyecek
Ayaklarim usudu ve usuyor idrar zoru var cnm

ewet bencede diger gozunde vardi dimi belkide erteler.
bizde bu ay ilk kez denedik dua et arkadasim 1haftaya belli olur herhalde.
ya sadece idrar belirtin mi var .gogusler falan akintin falan yok muydu ogrenmeden once.

sağol cnm heber verdiğin için bende 1-2 damla katıyorum zeytinyağı ama portakal suyunu bilmiyordum onada biraz su ekleyim .

cnm 3 haftadır eşime her akşam havuç suyu içiriyorum bakalım bir faydası olacakmı merak ediyorum.

inş. fatmacım ıkımızde hemen hamiş kalırız beraber ılerlerız bu yolda

Bugun goz dru ile konusucam bakalim surec nasil ilerleyecek
Ayaklarim usudu ve usuyor idrar zoru var cnm

gurbetcim belfü de senı tebrık ediyor o bılıyosun bebişinden dolayı gıremıyor nete ben onun yerıne iletiyorum

bugun kan testi yaptırdım, dayanamadım adetim yarın normalde ve 170 cıktı test sonucu nasıl sizce kızlarrr :)
gurbetguzeli sen kanda baktırdın mı canım?
Cnm senin degerin guzel hamilesin iste
Ben baktirmadm kanda haftaya bakalim
Yarin testi yeniliycem claerblue aldim
ewet bencede diger gozunde vardi dimi belkide erteler.
bizde bu ay ilk kez denedik dua et arkadasim 1haftaya belli olur herhalde.
ya sadece idrar belirtin mi var .gogusler falan akintin falan yok muydu ogrenmeden once.

cnm valla belki vardi ben gozume odaklandim bilemiyorum yani sik sik idrar ve usume gecen hafta cok usudum amaliyata girerken hatta noluyo dedi kadin
Gozumun kesik yeri sismis onun disinda iyi dedi
Hamileyim dedm o zaman dedi engel degil amaliyat fakat bildirelim klinike ona gore tedbir alsinlar dedi

gurbetcim yaptırdın mı kan testi? seni bekliyoruz merakla :)

suay senin bat nezaman? ses verin kızlar çok boş kalmış burası

gurbetcim yaptırdın mı kan testi? seni bekliyoruz merakla :)

suay senin bat nezaman? ses verin kızlar çok boş kalmış burası

BUNUDA PAZARTESI YAPTIM 25 SUBAT
canm ikinci testi PERSEMBE 28 SUBAT yaptim cok sukur bu testtte 5 haftaliga isaret ediyor

Eklentiler

• $test.jpg
    16,7 KB · Görüntüleme: 49
Son düzenleme:
pazartesi 14 de randevum var insAllahgelismelerden haberdar ederim dua edin bana canlar

gurbetcim bu sefer herşey güzel olacak cnm inanaıyorum buna .suaydanda hayırlı haber gelecek inşallah.ben hala yumurtalmadım akıntı yok bugün 14.günüm

kızlar iyi akşamlar. Birşey sorucam sizce ovülasyon testi negatif çıksa ama parmakta uzayan akıntı gelirse ne olur? hangisine inanmak lazım sizce?

gurbetcim bu sefer herşey güzel olacak cnm inanaıyorum buna .suaydanda hayırlı haber gelecek inşallah.ben hala yumurtalmadım akıntı yok bugün 14.günüm
Cnm insAllaH kizina kardes gelecek stres yapma gulu
Olacak insAllah
kızlar iyi akşamlar. Birşey sorucam sizce ovülasyon testi negatif çıksa ama parmakta uzayan akıntı gelirse ne olur? hangisine inanmak lazım sizce?

Cnm yumurtlayacaksibdir negatif ciksa bile siz calismaya devam edin

aynı şüphe birkere bendede olmuştu akıntı geldikten sonraki 2 gün koyu çizgi çıkmıştı akıntının olduğu gün değilde.

kıslar herkese merhaba ,

dun ıtıbarı ıle ovulasyon testıne basladımm bende İNŞALLAH tuturum bu konuda deneyımlı arkadsalr bana fıkır verırse cok sevınırım yanı renk cızgısı tam olarak aynı mı olamalı pozıtıf olması ıcın

evet cnm ya aynı koyulukta olacak yada daha koyuda olabiliyor.silik çıkıyorsa daha yumurtlamıyorsun

Canlar nasilsiniz umarim herkes iyidir bugun randevum var du edin insAllah
Hayirli haberle geleyim insAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…