- 1 Kasım 2012
- 78
- 0
-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #6.881
canlarim kaderdaslarim insAllah hemencik sizde kalin hayirlisiyla Allahim bekletmesin insAllah cokcok sagolun
too_serioustebrik ederim cnm bnm ekim annelerindeyim su anda belki kasimda olabilir devam etsinde sorunsuz insAllah cnm yaa
bugun kan testi yaptırdım, dayanamadım adetim yarın normalde ve 170 cıktı test sonucu nasıl sizce kızlarrr :)
gurbetguzeli sen kanda baktırdın mı canım?
Bugun goz dru ile konusucam bakalim surec nasil ilerleyecek
Ayaklarim usudu ve usuyor idrar zoru var cnm
selam herkese,
gurbetçim gözün aydın ,inşallah hayırla kucağına alırsın.Allah büyük.
darısı isteyen diğer arkadaşların başına,gerisi çorap söküğü gibi gelir inşallah
fatmacım hayırlı haberlerle gelirsin inşallah.
yanlız havuç suyunu sıktığında içine 1-2 damla sıvı yağ eklemezsen hiç bir faydasını görmezsin,su gibi süzülür atılır vücuttan.havuçtaki vitamin yağda çözünen vitamin o yüzden bir miktar yağ eklemen gerekiyor.
aynı şekilde portakal suyundaki c vitamini suda çözünen vitamin ona da az bir su ekleyip tüketirsen faydasını daha hızlı görürsün.
diyetisyen vermişti bana bu bilgiyi.
ben de seni haberdar edeyim istedim,ne de olsa paylaşılmayan bilgi ölü bilgidir.
cnm 3 haftadır eşime her akşam havuç suyu içiriyorum bakalım bir faydası olacakmı merak ediyorum.
Bugun goz dru ile konusucam bakalim surec nasil ilerleyecek
Ayaklarim usudu ve usuyor idrar zoru var cnm
Cnm senin degerin guzel hamilesin istebugun kan testi yaptırdım, dayanamadım adetim yarın normalde ve 170 cıktı test sonucu nasıl sizce kızlarrr :)
gurbetguzeli sen kanda baktırdın mı canım?
ewet bencede diger gozunde vardi dimi belkide erteler.
bizde bu ay ilk kez denedik dua et arkadasim 1haftaya belli olur herhalde.
ya sadece idrar belirtin mi var .gogusler falan akintin falan yok muydu ogrenmeden once.
inş. fatmacım ıkımızde hemen hamiş kalırız beraber ılerlerız bu yolda
gurbetcim belfü de senı tebrık ediyor o bılıyosun bebişinden dolayı gıremıyor nete ben onun yerıne iletiyorum
gurbetcim yaptırdın mı kan testi? seni bekliyoruz merakla :)
suay senin bat nezaman? ses verin kızlar çok boş kalmış burası
Cnm insAllaH kizina kardes gelecek stres yapma gulugurbetcim bu sefer herşey güzel olacak cnm inanaıyorum buna .suaydanda hayırlı haber gelecek inşallah.ben hala yumurtalmadım akıntı yok bugün 14.günüm
kızlar iyi akşamlar. Birşey sorucam sizce ovülasyon testi negatif çıksa ama parmakta uzayan akıntı gelirse ne olur? hangisine inanmak lazım sizce?
Cnm insAllaH kizina kardes gelecek stres yapma gulu
Olacak insAllah
Cnm yumurtlayacaksibdir negatif ciksa bile siz calismaya devam edin
kızlar iyi akşamlar. Birşey sorucam sizce ovülasyon testi negatif çıksa ama parmakta uzayan akıntı gelirse ne olur? hangisine inanmak lazım sizce?
canım benim ya ne kadar pozitifsin. Allah sağ sağlim bebişini kucağına almayı nasip etsin inşallah.
kıslar herkese merhaba ,
dun ıtıbarı ıle ovulasyon testıne basladımm bende İNŞALLAH tuturum bu konuda deneyımlı arkadsalr bana fıkır verırse cok sevınırım yanı renk cızgısı tam olarak aynı mı olamalı pozıtıf olması ıcın