ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

Bugun tr saati ile 14.15 de goz amaliytaina giriyorum
Dualarinizi eksik etmeyin bir hafta pc yasak cepten iki daka girer haber ederim canlarim kendinize iyi bakin
Bu arada gelen giden yok strestende gecikebilir bakalim hayirlisi

canım çok geçmiş olsun.. en kısa zamanda sağlığına kavuşman dileğiyle..

kızlar en son adet tarihim 24 ocaktı kürtaj olmuştum adet düzenimi çok bilmiyorum ama eskiden 30 31 günde bir olurdum ovülasyon testi kullandım ve 8 şubat yani adetin 16, günü çift çizgiyi gördüm çalışmalar oldu bugün tam 29, günüm test yaptım şu 3,5 tl olanlardan bu akşam negatif çıktı yarın sabah tekrar yapayım diyorum birde hamile kalamadığım her ay ben adetimden 5 6 gün önce ilişki esnasında olan lekelenmeden adetimin geleceğini anlarım lekelenmede olmadı hiç bu ay adetim gelecek gibide değil sizce ne durumdayım umutlanmayayımmıı?

gurbet geçmiş olsun cnm ....bunuda atlattın şükür

gurbetcim çok çok geçmiş olsun

oohh maşallah canım tekrar geçmiş olsun.kurtuldun bitti işte.

CnlArim cok cok sagolun evt amaliyat oldum iyiki hamile degilim adette oldum birsuru ilac ictim ve bir ay ulac kullancam ondan sonra sag gozumden amaliyat olcam bu gidisle nisani bulur olsun hauelisi olsun
Okada net goruyormumki cok sukur kormusum be kizlar amaliyattan sonra anladim bunu :)

slm arkadaşlar ben ovulasyon testi almak istiyorum bilgisi olanlar fikir verebilirmi tükürükle yapılan testlerden kullananınız varmı o testler aylıkmı sürekli kullanım içinmi

merhaba arkadaslar.. ben biraz sabırsızım sanırım adetime takribi 4-5 gün var kan tahlili yaptırdım sonuçları öğleden sonra alacam.. sizce çıkma ihtimali varmı gebelik varsa? yanılma payı varmıdır. yani şimdi yok çıkarsa adetim geçtikten sonra çıkma ihtimali olurmu? çok heyecanlıyım...sabah aç karnına ve ilk idrarımla ucuz yollu satılan gebelik testlerinden yaptım sadece tek çizgi vardı..yani sonuç negatifti..((18:

slm arkadaşlar ben ovulasyon testi almak istiyorum bilgisi olanlar fikir verebilirmi tükürükle yapılan testlerden kullananınız varmı o testler aylıkmı sürekli kullanım içinmi

merhaba arkadasım.. ben aylık ovü. testini kullananlardanım. internet sitelerinden birinden aldım. fiyatıda uygundu. 26 tanesi bide 2 gebelik testi 26-27 lira civarındaydı. markası surelab'dı. memnun kaldım ama hamile kalıp kalmadığı bilmiyorum. :) yani iki çizgiyi 14-15-16.günlerde yakalamıştım. tükürükle olan daha iyiymiş yani sürekli kullanabiliyormuşsun. ama mikroskop camlarını sürekli değiştirmek gerekirmi yada nerden bulunur bunu bilmiyorum eğer hamile kalamadıysam muhakkak bende alıp bi tane denemek istiyorum.. yine babystart ovü tetsi diye ararsan buulabilrsin.kolay gelsin canım..

arkadaşım allah nazarlardan korusun inş.darısı tüm bebiş isteyenlere

Merhaba kızlar
1 senedir korunmuyoruz bu ay ovulasyon testini denedim, daha önceleri duymuştum ama ben zaten anlıyorum yumurtlama zamanımı diye alma geregi duymamıstım meğer yanılmışım çünkü erken yumurtladım ve test sayesinde ögrendim :)
Sat 1 şubat ve adetime 5 gün kala test yaptım ve silik çizgi çıktı, sonra tekrar denedim yine silik cizgi cıktı, belirtiler de var ovulasyon testi sayesinde hamile kalmış olabilirim :)))

Persembe cuma lekelenme oldu dahabirsey yok halbuki carsamba testte negatif cikmisti
Yarin test yapicam eger negatifse kist var demektir dua edin bana cnlar

Persembe cuma lekelenme oldu dahabirsey yok halbuki carsamba testte negatif cikmisti
Yarin test yapicam eger negatifse kist var demektir dua edin bana cnlar

Erken olduğu için çıkmamıştır belki, inşallah pozitifi görürsün, ayrıca hemen kiste yorma bende de öyle olmuştu daha önce doktor olabiliyor nedensizce demişti.

hakkında hayırlısı olsun gurbetçim.inşallah kist falan değildir.

CNm insAllah degildir
Kist oldugunerden anlasilir kizlar

Gecen sene bnde olmustu iki trarfli adet olamadim sokulmedi leke geldi ve iliski esnasinda cok agrim oldu kasiklarda bir ay bekledim adetle atilmasini cunku buyuk degildi kucuktu cnm insAllah ole degildir yarin bakicam insAllah yarin ola hayir ola

gurbetcim çok geçmiş olsun ameliyatın.
kist olduğundan eminsen doktora git mutlaka küçükse dediğin gibi adetle sökülüyor ama farklıyla Allah korusun başka şeyler çıkarmasın...
bende çok vardı kist her ay olurdu doktor adetle atılır diyordu ama çok ağrılı oluyor gerçekten.

Ben geldimm

Veeeeeeeeee silikte olsa bizimki yola cikti sanirim
Gec dollenme ihtimali yuksek ciplak gozle goruluyor pozitif cizgi
Allah korktuklarimizdan emin eYlesin
Endise sevinc huzun bir arada 29. Gun cikmadi testte
34. Gun cikti insAllah hayirla saglicakla gelir
Hic bir belirti olmadi gozume odaklandim baska birseyi takmadim kafaya
Sadece ayaklarim dondu sanirdinki kara yatirdin oleydi
Rabbim yuzumuzu guldursun insAllah

gurbet çok sevindim harika..inşallah sağlıklı bi şekilde gelir bebişin..oy daha minnacık aman dikkat et kendine bundan sonra..bide suaydan güzel haberler alalım oh oh oh

gurbet çok sevindim harika..inşallah sağlıklı bi şekilde gelir bebişin..oy daha minnacık aman dikkat et kendine bundan sonra..bide suaydan güzel haberler alalım oh oh oh

Suayimda cok bekledi insAllah oda kavusur minigine
Sagol dua edin bana cnm yaa hic dr a bile gidmek istemiyorum

kızlar ne var ne yok topik sankı boşalmış gibi

gurbetcim canım benım tebrık ederim sağlıkla gelsin meleğim
darısı başımıza test yaptırdın mı nedır durum haberlerını beklıyorz canım benım

canım benım güzel dilekrlerin için sağol inş. bızde o güzel müjdeyı verebilriz hayırlsı inş. sen nasılsın bebiş nasıl

Suayimda cok bekledi insAllah oda kavusur minigine
Sagol dua edin bana cnm yaa hic dr a bile gidmek istemiyorum

canım benım cok teşekkür ederim evet bızde artık güzel sürprizler beklıyoruz ama kısmet ne dıyelım canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…