ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

canım tekrar tebrik ederim, çok güzel bir hikaye bu gözlerim dolu dolu okudum...
Allah sizi bir ömür ayırmasın inş.

her işte bir hayır vardır ne doğru bir lafmış, sonu güzel bitmiş, ne mutlu...

ben onun ağzını burnunu totosunu yerim maşallah süpanallah
allahım nazarlardan korusun sızı hikayenı önce blogundan okudum kuzucum o güzel yazmışsın hiç sıkılmadım her detayı yazmışsın ıyıkı bu dr. bulmuşsun doğum koçu olayı süper bende kesınlıkle düşünüyorum cok yardımcı oluyorlar sen cok şanslısın bıtanem herşeyın tıkırında gıttı maşallah artık çekirdek aile oldunuz ayyy afra babasına nasıl benzıyo :) bu arada senın es geçemiyeceğim muhteşem gözüküyorsun annelık sana cok yakıştı meleğim prensesımı ve senı kocaman öptüm kuzucum
ben cok ıyıyım sağol evet üzücü olaylar yaşadık ama suan daha ıyıyız sağol meleğim bızde çalışmalar tam gaz devam ediyor

Dün akşam hiç beklemezken birdeeen amann kop koyu iki çizgi gördüm. Tabi boş geçirmek olmaz:) Sabah 6 da evden çıkmadan hemeeen bi çalışma
Bir de az biraz silkeleme yaptık
Bu gün de eğer koyu olursa bu akşam mı acaba yarın sabah ya da akşam mı çalışmalıyız?

slm....hadi bakalım hayırlı olur inşallahh da yüzün güler...

bende 2,5 yıllık evliyim 1,5 yıldır istiyoruz ama olmuyor.. çünkü pcos var bende.. eşimdede sperm sayısında biraz azlk ve hareketlerde sıkıntı ikimizde tırt çıktk yani:) tedavi ilaçla dediler sonra da olmazsa aşılama dediler ama hırs ettim tedavi ile istemiyorum......
adet günlerim hiç ama hiç belli değil ama çok ilgin son 4 aydır günlerim arasında 2 3 gün oynuyor.. buna istinaden hemen bugün bi ovülasyon testi aldım :) core adlı. inşallah bişeyler olur bendede bu ayy ...

bu marka hakkında bilginiz var mı ? ya da bizim gibi olupda bebeği olan...

belfü cok tatlı afra bebek allah uzun ömürler versin.darısı başımıza inşallah.resimlere bayıldım

Cok ama cok guzel kizin varrrrr
Gozumuz aydim gamzesine bayildim kuzum yaa
Mucizeye sahit olmak isteyen afraya baksinn
Bu ara sende supersin 41 kere
Ikinizide optttttt

canım markayı duydum ama nasıl olduğunu bilmiyorum. Bende internetten aldım çok daha ucuza geliyor... Hayırlısıyla sende alırsın inşallah bebişini kucağına:)

belfücüğüm allah analı babalı sağlıklı uzun ömürlü olsun inşallah.
çok güzel ifade etmişsin.herşeyde bir hayır vardır eski doktorunla sorun yaşamamış olsaydın bu doktorla karşılaşmasaydın keşke bana yakın olsaydı kesin bende giderdim :))
ama o doğum kocuna bayıldım hayırlısıyla hamile kalınca detaylarını isterim artık senden.
bebişi mis kokuluyu öp bizler için.
darısı başımıza inşallah.

ovülasyon testinde en koyu çizgiyi yakalayıp bu günde ilişkiye girip hamile kalan varmı

bakalım ben bu ay ovülasyon testinde çift çizgiyi yakalayıp değerlendirdim.. bakalım ne olacak.. hemen hemen adetime 10 günüm var..senin adet tarihine ne kadar kaldı? muhakakk haberleşelim...:)

Testte koyu olan günün sabahını ve hafif silikleşmeye başladığı geceyi değerlendirdik. Çok çalıştık
Bakalımmm şafak 13. Hayırlı sonuçlar gelir inşalllah

Bugun tr saati ile 14.15 de goz amaliytaina giriyorum
Dualarinizi eksik etmeyin bir hafta pc yasak cepten iki daka girer haber ederim canlarim kendinize iyi bakin
Bu arada gelen giden yok strestende gecikebilir bakalim hayirlisi

Ege'm canım benim hatirliyorumseni :) masallah size de az kalmış kavuşmaya .guzel dileklerin icin teşekkürler
Senin de hikayeni bekliyoruz bizi unutma

Belfü hayırlısıyla büyüt bebişini inşallah. Allah uzun ömür sağlık, sıhhat versin bebişede sizede:)

Sağol tatlım darısı sana inşallah

canım tekrar tebrik ederim, çok güzel bir hikaye bu gözlerim dolu dolu okudum...
Allah sizi bir ömür ayırmasın inş.

her işte bir hayır vardır ne doğru bir lafmış, sonu güzel bitmiş, ne mutlu...

Sağol iklemim :) guzel kavuşmalarınız olsun miniginle

Kuzum canımın ici nasılsın , çalısmalar tam gaz desene :) allahım yüzümüze baksın kuzum sevindirsin bizi inşallah
Babasının kopyası hatun :) guzel benzetmişim
Sende hersey daha da tikirinda bol şansla gitsin kuzum , mucizen seni bulsun
Bizde seni kocaman öptük teyzesi

belfü cok tatlı afra bebek allah uzun ömürler versin.darısı başımıza inşallah.resimlere bayıldım

Darısı sana hayatım :) guzel kavuşmalarınız olsun

Cok ama cok guzel kizin varrrrr
Gozumuz aydim gamzesine bayildim kuzum yaa
Mucizeye sahit olmak isteyen afraya baksinn
Bu ara sende supersin 41 kere
Ikinizide optttttt

Gurbetim sağol kuzum.
Darısı sana inşallah tatlım
Bizde seni öptük teyzesi

Cerolumm canım benim cok teşekkürler
Seninde guzel haberlerini alırız en hizlisindan inşallah kuzum.
Detayları veririm tatlım sen iste yeterli
Bizde seni öptük teyzesi

Testte koyu olan günün sabahını ve hafif silikleşmeye başladığı geceyi değerlendirdik. Çok çalıştık
Bakalımmm şafak 13. Hayırlı sonuçlar gelir inşalllah

Hadi hayırlısı

Dualarinizi eksik etmeyin bir hafta pc yasak cepten iki daka girer haber ederim canlarim kendinize iyi bakin

Gurbetim dualarim seninle haberlerini bekliyoruz.

canım benim hayırlısıyla çıkıcan mis gibi görcen :))))
şimdiden geçmiş olsun.optüm kocaman

Slm kızlar bende bu topic den faydalanabileceğimi düşünüyorum ... dün ilk kez ovulasyon testi yaptım 3-4 dak. bekledim çift çizgi çıktı ama sanırım ilk çizgiden daha koyu olması gerekiyomuş silik değildi ama ilki kadar koyuda değildi yani gebelik testi olsaydı ben kesin hamileyim derdim...Ve sanırım ovulasyon akıntısına benzer akıntımda oldu ben dün bu saatlere yakın yapmıştım geceyi malesef değerlendiremedim =( Bugün bir kez daha yapıyım diyorum fakat soda ve tür kahvesi tükettim çok sıvı tüketmiş oluyomuyum ? Ayrıca çok sıkıştım şuan su filan da içmedim dünkü saatimde yapıyım diye testi sizce doğrumu yapıyorum yoksa ben kaçırdım mı bu ayı yardımcı olurmusunz lütfen

Kızlar 9 şubatta regl oldum en son.Bugunde kahverengi gibi azıcık akıntı geldi sanırum yumurtladım.Sonra da test yaptım hemen çizgi kontrol çizgisine yakın koyuluktaydı.Tamamen aynı olmayabilir diye düşündüm çünkü su falan içmiştim denilen kurallara uymadım yani.Neyseee ama işin kötü yanı eşim yanımda değil.En erken yarın akşama çalışma yaparız.Şimdi bu ay benim yumurtam boşa mı gittiiiDünden önceki akşam olmuştu en son çalışmamızda off offf...

Allah büyük =) belli olmaz yumurta 36 saat kalabiliyo sperm de 72 ozaman buluşmuş yada buluşmaları an meselesi olabilir Nasipse pozitif çıkması yumurta oluşacağı anlamında oluyomuş yani 36 canlı kalsa yarın akşam geç değil yani

Canım işte en son 48 saat falan önce ilişki oldu.Ben teste göre demiyorum zaten çatladı diye sadece.Akıntıda olunca azıcık kahverenginde ondan dedim yumurtladım diye.Bende yumurta 24 saat yaşayabiliyor spermde 48-72 saat diye biliyorum.İnşallah 48 den daha az dğeildir.Belkide bugun denk gelirler birbirlerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…