ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

Cerolum belfum bn geldim iyi gecti
Amaliyat cok sukur yarin kOntrole gitcem
InsAllah yolundafir hersey sagolun var. Olun

kızlar nasılsınız bakalım uzun süredir giremiyorum ama aklım sızde ınanın bende çalışmalar devam bakalım bu ay bızı nasıl bır sürpriz beklıyor bugün adetin 13 günü

Ege'm canım benim hatirliyorumseni :) masallah size de az kalmış kavuşmaya .guzel dileklerin icin teşekkürler
Senin de hikayeni bekliyoruz bizi unutma

Sağol tatlım darısı sana inşallah

Sağol iklemim :) guzel kavuşmalarınız olsun miniginle

Kuzum canımın ici nasılsın , çalısmalar tam gaz desene :) allahım yüzümüze baksın kuzum sevindirsin bizi inşallah :KK19:
Babasının kopyası hatun :) guzel benzetmişim :KK9:
Sende hersey daha da tikirinda bol şansla gitsin kuzum , mucizen seni bulsun
Bizde seni kocaman öptük teyzesi :KK48::KK48:

Darısı sana hayatım :) guzel kavuşmalarınız olsun

Gurbetim sağol kuzum.
Darısı sana inşallah tatlım :KK19:
Bizde seni öptük teyzesi :KK48:

Cerolumm canım benim cok teşekkürler :KK19:
Seninde guzel haberlerini alırız en hizlisindan inşallah kuzum.
Detayları veririm tatlım sen iste yeterli
Bizde seni öptük teyzesi :KK48:

Hadi hayırlısı

Gurbetim dualarim seninle haberlerini bekliyoruz.

kuzucum benım çalışmalar devam ediyor rabbım hayırlısını versin inş. ya inanılmaz yoğunuz bu ay şirketden 2 kişi ayrıldım tüm işler bana kaldı :KK43: sen nasılsın prensesım nasıl öp benım yerıme kuzucuğumu

Cerolum belfum bn geldim iyi gecti
Amaliyat cok sukur yarin kOntrole gitcem
InsAllah yolundafir hersey sagolun var. Olun

gurbetcim canım benım geçmiş olsun allah acil şifalar versın kız acaba bebek olmasın hadı hayırlsı inş. güzel haberler beklıyorum

Slm kızlar bende bu topic den faydalanabileceğimi düşünüyorum ... dün ilk kez ovulasyon testi yaptım 3-4 dak. bekledim çift çizgi çıktı ama sanırım ilk çizgiden daha koyu olması gerekiyomuş silik değildi ama ilki kadar koyuda değildi yani gebelik testi olsaydı ben kesin hamileyim derdim...Ve sanırım ovulasyon akıntısına benzer akıntımda oldu ben dün bu saatlere yakın yapmıştım geceyi malesef değerlendiremedim =( Bugün bir kez daha yapıyım diyorum fakat soda ve tür kahvesi tükettim çok sıvı tüketmiş oluyomuyum ? Ayrıca çok sıkıştım şuan su filan da içmedim dünkü saatimde yapıyım diye testi sizce doğrumu yapıyorum yoksa ben kaçırdım mı bu ayı yardımcı olurmusunz lütfen :KK14:

Dün tam koyu değilse muhtemelen bugün koyu olur. Aynı saat olması iyidir fakat tam gerekli değil. Hatta ben bu ay saatleri takip ettim nerdeyse çatladı mı diye :KK52:
Bugün de yap testi az sıvı alarak. Am muhtemeln kaçırmamışsındır. Çünkü daha koyu olacakta, çatlayacakta zaman olur :KK34:

ya sen yardım et barii:) bu ovülasyon testi nerden alınıo

hehehe :KK9: tam bilgi sahibi değilim ama kullandım en azından ben eczaneden temin ettim 3-5 tl bişe 2li ve 5 li leri var ama gitti gidiyorda çoklu paketler var 50 lik 30 luk gibi en pahalısı bile 30tl oda çoklu alma ihtiyacı duyarsan ben bu ay becerememişsem eğer önümüzdeki ay çoklu paketlerden alıp hergün yapmayı düşünüyorum pozitifi görene kadar :KK34:

hehehe :KK9: tam bilgi sahibi değilim ama kullandım en azından ben eczaneden temin ettim 3-5 tl bişe 2li ve 5 li leri var ama gitti gidiyorda çoklu paketler var 50 lik 30 luk gibi en pahalısı bile 30tl oda çoklu alma ihtiyacı duyarsan ben bu ay becerememişsem eğer önümüzdeki ay çoklu paketlerden alıp hergün yapmayı düşünüyorum pozitifi görene kadar :KK34:

inş görürüz artıkkkk:)

kızlar bu ovülasyon testi işe yarıyor mu gerçekten ? bir de nerden aldınızzzz

cnm internet al daha uyguna geliyor gitgidiyordan bakarsın.eczaneden paahalıya gelir.çok olaması lazım çünkü.işe yarıyormu kısmına gelince senin yumurtladığını belli ediyor ona göre çalışıyorsun ama başka bir sıkıntın varsa o zaman çözüm değil.akıntıdanda takip edebilirsin yumurtladığını ....kolay gelsin sende dene bakalım tutacakmı

cnm internet al daha uyguna geliyor gitgidiyordan bakarsın.eczaneden paahalıya gelir.çok olaması lazım çünkü.işe yarıyormu kısmına gelince senin yumurtladığını belli ediyor ona göre çalışıyorsun ama başka bir sıkıntın varsa o zaman çözüm değil.akıntıdanda takip edebilirsin yumurtladığını ....kolay gelsin sende dene bakalım tutacakmı

çok teşekkürler yarın doktora gitcem bişe yoksa alırım bende bakalım burda paylaşırımm:)

Kizlarya kac topige yazdim cvb alamadim benim en son yumurtlama günü ayin 7 siydi yarin test yapmak istiyorum acaba erkenmi son adet tarihimde 25 ocak

Kizlarya kac topige yazdim cvb alamadim benim en son yumurtlama günü ayin 7 siydi yarin test yapmak istiyorum acaba erkenmi son adet tarihimde 25 ocak

beklenen adet tarihin ne cnm 25 ocakta olduysan enson 28 gün sürerse 23 şubattır heralde bugün ayın 20si belki çıkar ama bence biraz daha bekle negatifte çıkabilir.

beklenen adet tarihin ne cnm 25 ocakta olduysan enson 28 gün sürerse 23 şubattır heralde bugün ayın 20si belki çıkar ama bence biraz daha bekle negatifte çıkabilir.

Hic beklemeye sabrim kalmadi cnm , ne yemegi aklima gelse gögsüm mahvediyor cok sizliyo bende kendi kendimi yiyorum pskilojik diye 😪😪bide aldigim test 4 gün öncesi icin erken test ..

X