ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

Ben kullanmaya karar verdim ovulasyon testini. Stres yapar mıyım diyordum ama her türlü aklına bebek geliyo zaten. Rabbim ol derse olur. Biz elimizden geleni yapalım da. Bereketli günleri değerlendirelim Nasipse olur.
Bugün adetten sonra kaçıncı günüm olduğunu bilmiyorum. Çünkü adetimin ne zaman başladığı belli değil. Ama bugün yapmaya başlıycam inşallah. Hayırlısı:)

Gulum bnm basiniz sagolsun inna lillahi ve inna ileyhi raciuyn Allah sabir versin cnm bnm

Cnm hosgeldin insAllah bebegin gelir bu ay[/QUOTE]

çok teşekkür ederim inşallah.. hergün test yapmaya devam..fotosunu çekiyorum hep.. ama 2-3 gündür sürekli yumurtluyorum sanırım..sürekli çift çizgi çıkıp duruyor.. her isteyen çiftin bebişiolur inş..allah hiç bi annenin kucağını boş bırakmasın..

bende kullanıyorum ovülasyon tetsini arkadasım senin testinin markası ne? benimkisi surelab.. bende 3 gündür aynı sorunu yaşıyorum.. ve bi anlam veremiyroum. bide kaçıncı gününde bu sorunalrı yaşıyosun?

merhaba bendede 8-9.günler koyu çıkmıştı ama sonraları silikleşti. 14-15-16.günleride koyulaştı. koyulaşınca acab yanlış mı yaptım deyip sabah akşam yapmaya başladım..ama yinede koyu çıktı..açıkçası herhalde sıvı tüketimine ve 4 saat idrar tutumuna dikkat edilmesi gerek...belki bende bunalra fazla dikkat etmedim. sende dikkat etmemiş olabilirsin..

Kızlar size bişey sormak istiyorum ben 15, ve 16, günde çift çizgiyi gördüm 14,15,16,17 19 günler ilişki oldu sonra bıraktım ilişkiyi devam etmelimiydim sizce kafam karıştı ( yardım edin

kızlarr merhaba sizinle bişi paylaşmak istiyorum cevap verirseniz sevinirim...

batlarım benim çok düzenliydi her ayın 27 si idi ama kasımdan beri düzensiz gidiyorum eylülden beri deniyoruz çocuk yapmayı stresten midir nedir bilmiyorum normalde sabitti..

kasım 24
aralık 26
ocak 30

en son batım..

şimdi ben hangi gün başlamalıyım teste dün 14.günümdü ve ben dün ovulasyon testi yaptım tek çizgi çıktı.. şimdi normalde ben planlamıştım 12 - 14 - 16 -18 şubat ilişkim olacaktı.. benim koca duramadı dünde oldu.. ben bugunde ilişkiye gireyim ve ovulasyon testini yapayım mı yoksa yarını mı bekleyeyim ??

akıl verin nolur...

cnm hergün aynı saatte test yapmaya devam et bir sorun yoksa koyulaşacaktır.belki geç yumurtluyorsun.benimde çok düzenli olmasına rağman 15.-17.21.günlerde yumurtladığım olmuştu geçmiş aylarda.

cnm hergün aynı saatte test yapmaya devam et bir sorun yoksa koyulaşacaktır.belki geç yumurtluyorsun.benimde çok düzenli olmasına rağman 15.-17.21.günlerde yumurtladığım olmuştu geçmiş aylarda.

hımmm piki bakalım ama bugun test yapmayı düşünmüyorum akıntı falanda gelmedi henüzz..

bilen birisi yokmu

cnm bence devam et bir kaçgün daha çift çizgiyi gördükten 24-36 saat sonra çatlıyor diye biliyorum birde testin sikleşmeye başladıysa ve sende kuruysan akıntı yoksa yumurtlama olmuş bitmiştir.inaşşah tutar herkesin ki çalışmalar boşa gitmez.

suaycım Allah rahmet eylesin,kalanlara sabır versin.

bence durma yola devam ne olacağını bilemeyizz gün aşırı yapabilirsin daha kaliteli oluyo spremler ozaman

Bende öyle düşündüm ama neyse konuşmuyorum eşimle şimdi gururumuda ayaklar altına alamam yanii :)))

testim positifken değerlendirdik silikleşincede değrlendirdik çatlamıştır diye Rabbim nasip eder inş canım ya :111::111:

koyulaştığı zamanı sonra silikleştiği günü değerlendirdik canım sonraki günüde değerlendirdik sonra bi daha bıraktım 2 gündürde olmuyo ilişki eşimlede konuşmuyorum inş tutmuştur şimdi hemen barışmam çünkü:))

kızlar yardımcı olun ltf.sizce hangi gün ilişki doğru.

Eklentiler

• $Fotoðraf0212.jpg
    61,2 KB · Görüntüleme: 56
Selam son ikisi oldukça koyu çizgi çıkmış
Tam günündesin gibi,iki gün bu kadar koyu çıkmasına şaşırdım ,benim tek gün koyu çizgi çıkmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…