- 12 Nisan 2012
- 342
- 40
-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #6.761
kızlar moralım cok bozuk dün adanakı halam vefat ettı bır haftadır yoğun bakımdaydı beyın kanaması geçirdi dün akşam vefat ettı cok moralım bozuk üzügünüm
inş.canım benım herşeyın hayırlııs olsun hakkımızda ınan ben önce sağlık istiyorum geç olsun sağlıklı olsun ama tabı cabuk olmasını ısterım bakalım bu ay ne olacak
canım inş senınde olur üzme kendını hepimiz burda onu ıstıyoruz zaten
gurbetcım rabbım sağlıkla geçirsin ınş. korkma inş. arka arkaya hamiş kalırız
iklemcim canım senınde günün az kaldı nasıl gidiyor hazırlıklar cok şükür evet geçikmeden geldı cok şükür
kızlar bu test benim kafamı karıştırdı. dün T C'ye çok yakındı. ondan önceki gün ise T C'den biraz silikti. bugün ise T C'den daha da silik. C de önceki günlere göre daha silik çıktı bugün. Ne demek şimdi bu:44:
merhaba bayanlar bri sorum var cevaplarsanız sevinirim. ben de ovu testine başladım reglimin 9-10-11-12 günleri yaptım 11 ve 12 günleri koyu çıktı bugunde yapıcam silikleştimi bilmiyorum. böyle bikaç gün üst üste koyu olması ne anlama gelıyor. biliyormusunuz.
Gulum bnm basiniz sagolsun inna lillahi ve inna ileyhi raciuyn Allah sabir versin cnm bnm
cnm allah rahmet eylesin...mekanı cennet olsun...
kızlarr merhaba sizinle bişi paylaşmak istiyorum cevap verirseniz sevinirim...
batlarım benim çok düzenliydi her ayın 27 si idi ama kasımdan beri düzensiz gidiyorum eylülden beri deniyoruz çocuk yapmayı stresten midir nedir bilmiyorum normalde sabitti..
kasım 24
aralık 26
ocak 30
en son batım..
şimdi ben hangi gün başlamalıyım teste dün 14.günümdü ve ben dün ovulasyon testi yaptım tek çizgi çıktı..şimdi normalde ben planlamıştım 12 - 14 - 16 -18 şubat ilişkim olacaktı.. benim koca duramadı dünde oldu.. ben bugunde ilişkiye gireyim ve ovulasyon testini yapayım mı yoksa yarını mı bekleyeyim ??
akıl verin nolur...
kızlar size bişey sormak istiyorum ben 15, ve 16, günde çift çizgiyi gördüm 14,15,16,17 19 günler ilişki oldu sonra bıraktım ilişkiyi devam etmelimiydim sizce kafam karıştı( yardım edin
cnm hergün aynı saatte test yapmaya devam et bir sorun yoksa koyulaşacaktır.belki geç yumurtluyorsun.benimde çok düzenli olmasına rağman 15.-17.21.günlerde yumurtladığım olmuştu geçmiş aylarda.
bilen birisi yokmu
bilen birisi yokmu
kızlar moralım cok bozuk dün adanakı halam vefat ettı bır haftadır yoğun bakımdaydı beyın kanaması geçirdi dün akşam vefat ettı cok moralım bozuk üzügünüm
inş.canım benım herşeyın hayırlııs olsun hakkımızda ınan ben önce sağlık istiyorum geç olsun sağlıklı olsun ama tabı cabuk olmasını ısterım bakalım bu ay ne olacak
canım inş senınde olur üzme kendını hepimiz burda onu ıstıyoruz zaten
gurbetcım rabbım sağlıkla geçirsin ınş. korkma inş. arka arkaya hamiş kalırız
iklemcim canım senınde günün az kaldı nasıl gidiyor hazırlıklar cok şükür evet geçikmeden geldı cok şükür
bence durma yola devam ne olacağını bilemeyizz gün aşırı yapabilirsin daha kaliteli oluyo spremler ozaman
cnm bence devam et bir kaçgün daha çift çizgiyi gördükten 24-36 saat sonra çatlıyor diye biliyorum birde testin sikleşmeye başladıysa ve sende kuruysan akıntı yoksa yumurtlama olmuş bitmiştir.inaşşah tutar herkesin ki çalışmalar boşa gitmez.
kızlar yardımcı olun ltf.sizce hangi gün ilişki doğru.