ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

kızlar yardımcı olun ltf.sizce hangi gün ilişki doğru.

merhaba gördüğüm kadarıyla 16. ve 17. gününde çift çizgiyi yakalamışsın.. bende bu şekilde tereddüte düşmüştüm doktora gidip danıştığımda 11. ve 18. günler arasında 2 günde bir ilişkiyi önerdi. ama biz hergün denedik. inş. doğru yapmışızdır. allah yardımcımız olsun canım..sen ne zamanlar yaptın? umarım 16. ve 17. günleri es geçmemişsindir.

merhaba
ben bu silik çizgilerin çıktığı günleride değerlendirdim.dün ve bugün en koyu çizgiydi.dünü değerlendirdim.fakat koyu çizgi olduğu günlermi yoksa sonraki günlermi yoksa önceki günlermi önemli bilemiyorum.herkes başka bişey söylüyor.kafam çok karıştı

Kızlar size bişey sormak istiyorum ben 15, ve 16, günde çift çizgiyi gördüm 14,15,16,17 19 günler ilişki oldu sonra bıraktım ilişkiyi devam etmelimiydim sizce kafam karıştı ( yardım edin
Tatlim bnm gun asiri deam et sen hangisinden tutacagi belli olmaz
kızlar yardımcı olun ltf.sizce hangi gün ilişki doğru.

17. Gun guzel cnm un asiri deavm et zaten pozifi gordukten 24-36 saat sonra yum catlar
Cogu arkadas hamile akldi bu yontemle guzelim

Bu arada esim cok kahve tuketiyor oda sanirim etkiler spermleri iki ay dir tik yok gec olsun guc olmasinAmin

evt haklısında çok gerildim ya mecbur olunca insana eziyet gibi ne bilim eşimlede rahat rahat kavga edemiyom küsersem olmuyo diye zaten dedim testlerimde negatife döndü artık bırakayım gerçi bugün 22 günüm testim hafif silik çizgi çıktı ama valla bilmiyorum hayırlısı olur inş

gurbet kafein çok iyi değil diye biliyorum sen eşine portakal havuç suyu sıkda onu içsin.

zaten spermler 3 gün boyunca yaşıyormuş, yumurtanın canlı kalma süreside 24 saat olduğuna göre sen koyu çıkan iki günüde değerlendir. allah nasip eder inş. zor iş bunlar.. insan bi kere bebek için heves edince ve bi kaç ay olmayınca panik yapıyor korkuyor..inşallah allahın yardımıyla bu ay hepimiz hamiş oluruz...aminnnnn...kocişlerede allah güç kuvvet versin:) onların işi zor:))

kızlar belfü doğum yaptı cumartesi kızımız oldu sezeryan yapıldı 11:55 12 arası doğdu bılginiz olsun darısı başımıza

ay gözümüz aydın sonunda geldi afra bebiş.inşallah cok zor olmamıştır.darısı başımıza inşallah

belfü canım tebrik ederim,
Allah analı-babalı sağlıkla büyütmey, nasip etsin. darısı inş. bizlerin başına

kendini toplayınca doğum hikayeni bekliyoruz canım.

anali babali buyutmek nasip olsun prensesimizi insAllah dari bekleyenlerin basina insAllah

iklem hayatim masAllah seninde az kaldi yaa dun gibi aramizla cok bir sey yoktu herkes sirasini yavas yavas devrecek ne guzel

Hepinize çok teşekkür ederim canlarım. anca fırsat buldum ve detaylıca döktürdüm hikayeden sıkılabilirsiniz :)
Darısı tüm bekleyenlere hemencecik başına inşallah:)

Suayım canım benim öncelikle bu ay çok bereketli olur ve güzel haber verirsin bizlere :) allah yüzümüze baksın kuzum.

Kötü haber almışsın Başın sağolsun kuzum ,Allah rahmet eylesin . Umarım şimdi daha iyisindir.Habersiz koyma beni.

canımm bebegin gelmiş gelmiş aframız oleyyyy darısı bizim başımıza artık nasıl oldu dogum çok zorlandınmı canım nasıl bi duygu ayy çok güzel dimi uykusuz geceler bebek nasıl uykusu falan çok soru sordum ama napim merak ediyorummm

Beklenen doğum tarihi : 06 Şubat
Gerçekleşen tarih : 09 Şubat
Kilo : 3485 Boy : 50
Doğum Şekli : Genel anestezi sezeryan

Merhabalar,
Büyük bekleyiş sona erdi Güzel meleğimle kavuştuk. Nerde başlasam dedim ve en başa sarıyorum.Her detayı çok şey anlatıyor, uzun bır yazı olacak şimdiden uyarıyorum.Okuyan herkese teşekkürler.
Hamileliğimin son haftasında yaşanmaması gereken bir olay yaşadım.Her merakla beklenen sona yaklaşılan , kontrol günü gibi o gece de kızımı görme heyecanıyla uyumadım.Hamileliğimin 39.haftası boyunca gitmiş olduğum hastaneye meğer son gidişimmiş. Medikal Park Göztepe – Opr.Dr.Gökmen İyigün doktorumdu.Kendisi çok talep gören ve işinde gerçekten iyi bir doktor.Yaklaşık 3son 3 aydır yaşadığımız bekleme sıkıntıları son raddeye gelmişti.28 ocak 10.40 da(38+5) olan randevumuza saatler 11.10u göstermesine rağmen girememiştik ve asistandan da biz sormadığımız sürece yanıt alamıyorduk. Ne zaman alınacağımızı sordum ve içerirdeki hastadan sonra olduğunu öğrendim.Halkla ilşkiler bölümüne gidip durumu ve rahatsızlığımı aktardım. 11.20 itibari ile nihayet odaya girebilmiştik.Yalnız büyük bir sıkıntı vardı ortada , Gökmen Bey emre ile ikimiz koltuğa oturur oturmaz derdimizin ne olduğunu sordu bize  afallayıp kaldık.Durumu anlatmak istesekte muayene boyunca bu konu sonlanmadı, gene de buna rağmen özür dileyerek çıktık.Kendisiyle bir derdimiz olmadığını işleyişten kaynaklanan bir şeyse müdahale edilebilmesi için şikayetimizi bildirdiğimizi anlatmak istesekte anlamadı. Beklenen gün çöpe gitmişti.Yaptığı hiçbir ölçüm yeterli gelmedi.Çünkü 10 gün öncesine göre kızım kilo almamış görünüyordu, bu da sorun var demekti.Hele 39.haftasında olan ve bebeğine kavuşmayı bekleyen , ondan iyi bir haber almak isteyen bir anne adayı için bu görüşme bir faciaydı.Tüm gün işyerinde ağlamamak için sıktım kendimi ama evdeydim artık 
Ertesi gün doktor konusunda ne yapacağımı bilmesem de en azından muayene olmak maksadıyla renkli ultrasonu bulunan bir hastane arayışına girdim. Eve yakın olması açısından Ataşehir Memorial ve Ataşehir Şifa seçeneklerim arasındaydı. Memorial da yer bulamadım , Şifa uygundu hemen gidebileceğim doktorları sordum.Erkek doktor tercihimdi.Doğuma daha elverişli ve duygularına bağlı davranmadıklarını biliyordum ve seçtim doktorumu Opr.Dr.Emrah Kol.
Emre duygularımı anlıyordu ama gene doktor değişikliğini istemiyordu.Bende bundan emin değildim.(38+6)Tek derdim kızımın gelişimi hakkında doğru bilgi almaktı.Hastaneye gittiğimizde asistanlar direk hastası olduğunu ve birazdan çıkacağını söylediler.Ve doktorumu gördüm , adam bizi ilk kez görmesine rağmen koridordan karşıladı, elimizi sıktı ve öptü bizi.İkimizde de bir şaşkınlık oluştu.Neden buradasınız hayırdır, sona gelmişsiniz, ne oldu dedi.Durumu anlattım ve tam ilgiye ihtiyacın olduğu dönemde bu iyi olmamış dedi.Gözlerimdeki endişeyi gördüğü için hemen ultrasona alındık ve detaylıca tek tek her şeyi ölçüp bilgi verdi.Nihayet rahatlamıştım.Bebeğin kilosu yaklaşık 3600+-200 durumundaydı ve kafası mesanenin üstünde çatıya yerleşmişti.Normal doğum için çok elverişli olduğumu ve çok rahat başaracağımı söyledi.Herhangi bir hastalığım olup olmadığını sordu.Migren ve mide rahatsızlıklarımı söylediğim de ikinci bir şok yaşadım.Migren sebebiyle Epidural almamın mümkün olmadığı , almam durumunda 3 hafta başımı kaldıramayacağımı söyledi.Bu da bize herşey de bir hayır olduğunu gösteriyordu.Muayene sonunda eğer kendisinde karar kılarsak 3 gün sonra görüşmek istediğini iletti ve odasından birlikte çıktık , bizi uğurladı. Ve ben kararımı vermiştim 
Sonraki görüşmeler 39+2 / 39+5 ve 40. Hafta olarak devam etti.Hala kızımın gelesi yoktu 38+6 daki durumu koruyordu, suyu iyiydi.40.Hafta dolması sebebiyle artık kontroller günlüğe düşmüştü.Her görüşmemizde bu gece senden telefon bekliyorum , ne olursa olsun aramam gerekmez deme , bırak ben önemli olup olmadığını düşüneyim dedi.Araba felan olmazsa ara evden bile alırım dedi 
Artık bekleyişten inanılmaz sıkılmıştım.Afra ‘ya küsmüştüm bile  Sancılar en fazla 4 kere oluyordu ve devamı gelmiyordu.40+3 c.tesi 6 şubat kontrolüne tek başıma gittim.Çünkü ellerimin boş , nst’nin sancısız çıkacağını biliyordum. Nst’ye bağlandım ve bekleyiş başladı , gene 2-3 kasılma dışında hiçbirşey yoktu. Emrah Bey gelip nstyi kendi söktü ve beni kaldırdı.Tek mi geldin , ben şimdi onları korkutayım da görsünler dedi  Ultrasona bağlandım , biraz bekleyiş uzun sürdü.Tam o sırada emre sürpriz yapıp geldi, Emrah Bey alıyoruz hemen , suyu sıkıntılı kakasını yapmış olabilir dedi.Emre’ye sakin olması gerektiğini o gelmeden bir şey yapmayacağını ama 1 saatten fazla vakit olmadığını söyledi.
Yatışım yapıldı ve bekleme başladı. Bu sırada Doğum Koçum – Doula Esra’yı aradım. Esra gebeliğim boyunca her canım sıkıldığında , her tükendiğim noktada yanımdaydı.Bana inanılmaz desteği olmuştu.Haftasonları buluşup nefes egzersizleri , rahatlama masajları yapıyorduk.Emre de bazı bazı bize eşlik ediyordu.Çünkü hedeflenen normal doğumdu.Neyse konuya dönersek Emreden önce yanımdaydı.Doğum fotoğrafçısı ayarlamıştım fakat ulaşamadım.Bu noktada gene Esra’nın sayesinde en hızlısından bir fotoğrafçı bulunmuştu
Artık her şey tamamdı, çok az kalmıştı kızımı görmeye.Emrah Bey geldi , başka yolumuz yok inan dedi.Zaten ona sonsuz güveniyordum. Migren sebebiyle genel anestezi ile sezeryan olacaktım, tek derdim kızımı hemen göremeyecek olmamdı, gene de güçlü ve iyiydim. Sadece hazırlıksız yakalanmıştım o kadar.
Bilmiyorum ne kadar sürdü.Emre’nin dediğine göre 5 dakika sonra Afra gelmiş , 10-15 dakika sonra da ben.İlk soru klasik kızım nasıl 
Odaya çıktığımda 2.bir şok , meğer Afra’nın kordonu kısaymış.Eğer normal denenseydi durumun iyi sonuçlanmayacağı belliydi.Bunu düşünmek bile yeterince acı verici.
Odaya gittiğimde kızım henüz yoktu.Ama sesi ortalığı yıkıyordu.Nihayet minik kelebeğim gelmişti Çok güzeldi , her anne gibi benim için her şeyden güzeldi.Emre ile yaptığımız en büyük ,en güzel, en anlamlı şeydi bu.Şimdi daha da büyüdük işte.
2 gün hastane de kaldık.Bu sırada en canımı sıkanlar uzun ziyaretlerdi.Çünkü dinlenmeye ve birbirimize ihtiyacımız vardı.
Emzirme ile ilgili bir sıkıntımız vardı.Sadece sol göğüsten süt geliyordu. Bu konuyu çok kafaya takmadım çünkü Esra ile bunu çözeceğimizi biliyordum.Eve geçtiğimiz günün ertesi günü güzel kızı Derin ile geldi  Bir hamilenin , bir gebenin başına gelen en iyi şeylerden , en bulunmaz varlıklardan biri Esra.Saatlerce göğsüme masaj yaptı , eliyle sağdı, kendi göğüs ucu pompasını getirdi ve sıcak havlu ile bu işi başardı.Artık ne desem , nasıl teşekkür etsem yetmezdi.Tek bu konu da değil , her gelişim safhasında , her an yanı başımdaydı.
Bu Hikaye de 3 Kahraman Var.
Biri Kocam ; Hayatım ve Nefesim Emre.Zaten sığmıyorduk, taşdık  Hamileliğim boyunca ve bu dönemimde full desteği ile biran olsun yanımdan ayrılmadı. Ne kadar anlatmaya çalışsam da açılımı yok bu duygunun. Hayatımdaki en büyük şansımsın Seni çok seviyorum kocam Bana verdiğin bu kocaman hediye ömürlük oldu.

İkincisi Esra ; Hikayenin gizli kahramanı.Hamileliğimin 30lu haftalarında tanıdım onu.Her daim çok sıcak ve sonsuz yardım ile doluydu.Doğuma gireceğim haberini ilk verdiğim insan.Avrupa yakasından sadece 10dakika yanıma ulaştı.Varlığı güç verdi ve bununla kalmadı.Emzirmenin ilk anında ve ertesi gün gene yanımdaydı.Aksilikler oldu tek taraftan sütüm geldi, bunu hiç kafaya takmadım, taktırmadı. Çünkü onun halledeceğinden emindim. Eve geldiğimiz günün ertesi günü yardımıma koşmuştu hemen  yanında muhteşem güzellikte yetişmiş 2 yaşındaki güzel kızı Derin ile. Ve o gün sona ermeden sorunu çözmüştü bile. Bana verdiği bu desteğin hiçbir karşılığı yok, ödeme şekli yok. Sadece defalarca şunu diyebilirim ; Her hamilenin ve lohusanın ona ihtiyacı var  İyi ki seni tanımışım, bu sayede koca yürekli bir dost sahibi oldum.

Üçüncü kahraman ise ; Hikayenin güzel sonlanmasını sağlayan süper doktor  Opr.Dr.Emrah Kol. Bu zamana kadar gittiğim doktorlar içinde böyle bir doktor görmedim. Onu tanımak çok geç oldu ama daim oldu. Keşke daha önce tanısaymışım dedim defalarca.Detaycılığı ve samimiyeti ile bizi derinden bağladı.Doğum sonrası kontrolde ise söylediği şuydu ‘ ne olursa olsun ; sen,emre, afra ve ya annen herhangi biriniz bişey olursa her saat telefonum açık.Benim kolum uzundur haberim olsun.Bunu diyecek kaç doktor vardır acaba.Onun detaycılığı olmasaydı belki de bunları yazamıyor olurdum.

Eski doktorum Gökmen İyigün’e çok kızmıştım ama şimdi teşekkür edebilirim.Bir sürü belkiler yaşanabilirdi onunla.Böyle sonlanmayabilirdi.
Sonuca bağlarsak  Biz büyüdük koca bir aile olduk. Yapımda ve yayımda emeği geçen herkese teşekkürler  Şimdi fotoğraf geçiti.Zaman ayırıp okuyan herkese çok teşekkürler.

Sevgiler,

Emoşum darısı başına inşallah tatlım.allah bu duyguyu hepinize en kısa zamanda tattırsın.
Herşey şimdilik yolunda az daha büyüsün göreceğiz tatlım :)

canım başından sonuna kadar hiç sıkılmadan okudum bebegin çok güzel ya allah nazarlardan saklasın inşallah isteyen herkeze mevlam nasip etsin en kısa zamnda :)

kocaman bir
cnm çok duygulu bir şekilde okudum yazdıklarını hatta ağlamaktan okuyamadım.allah mutluluğunuzu bozmasın bebişinede sağlıklı sıhatli hayırlı uzun ömürler versin annesi ve babasıyla..
afra hnm çok tatlı ne güzelde kokuyordur şimdi

canım başından sonuna kadar hiç sıkılmadan okudum bebegin çok güzel ya allah nazarlardan saklasın inşallah isteyen herkeze mevlam nasip etsin en kısa zamnda :)

Canlarım çok teşekkürler güzel dilekleriniz için.Sizlerden de güzel haberler almak tek temennim.
Çok şey yaşadık birlikte ,çok şey paylaştık :) Kuzucuk haberlerinizi almak nasip olsun en kısa zaman da

gözlerim dolu dolu okudum bütün yazıyı:) çok tebrik ederim allah nazarlardan saklasın kızını da seni de :) rabbim mutluluğunuzu daim etsin eşinle,sevdiklerinle...bu arada harika gözüküyosun doğum sana yaramış,güzelliğine güzellik katmış beni hatırlamıyor olabilirsin arada girip yazıyodum buraya ovulasyon testleriyle ilgili,suayla sen ve tabii diğer arkadaşlar da yardımcı oluyolardı sağolun tekrar:) biz de 6,5 aylık olduk heyecanla ben de böyle güzel bi hikaye yazmayı diliyorum :) takip etmeye devam edicem edindiğin tecrübeleri biz hamilelerle paylaşırsan sevinirim fırsat buldukça

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…