- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #6.741
kızlar beni de listeye ekler misiniz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anali babali buyutmek nasip olsun prensesimizi insAllah dari bekleyenlerin basina insAllah
iklem hayatim masAllah seninde az kaldi yaa dun gibi aramizla cok bir sey yoktu herkes sirasini yavas yavas devrecek ne guzel
gurbet bize ne zaman sıra gelecek....
gurbet bize ne zaman sıra gelecek....
kızlar bu test benim kafamı karıştırdı. dün T C'ye çok yakındı. ondan önceki gün ise T C'den biraz silikti. bugün ise T C'den daha da silik. C de önceki günlere göre daha silik çıktı bugün. Ne demek şimdi bu:44:
testler bozuk olabilirmi cnm ole olabilir
İklem bende aslında çok stresli bi insan deilim ama ilişki sırasında ve sonrasında tutar mı düşüncesi oluyor. Senin hiç aklına gelmemiş miydi?
Bu arada bebişini hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah, mis gibi kokusunu çekersin:)
aklımda tabiki bebek vardı ama stres yapmadım hiç, gerçekten.
sonrasında yataktan hiç kalkmadım, duşu filan sabah almıştım. bi de belinin altına yastık koyun diyorlar ben yapmadım ama sen deneyebilirsin.
Allah hepimize yaşatsın inş. önce sağlıklı olsunlar.
kızlar nasılsınız uzun süredir nete giremiyorum doğru düzgün işler cok yoğun ama aklım hep burda 2 adeti olduk 8 şubatda bugün 5 günün cok şükür 26 gün sonra geldi kırmızılar tekrar doktora gideceğim kist geçmiş mi diye bende durumlar böule bu ay korunmayı düşünmüyorum bakalım kısmet
gurbetcım sen nasılsın işler nasıl
iklem umarım bebişte sende ıyısındır
hayatcım sen nasılsın
karabıber senı unutmadım
fatmaipek snede aklımdasın kız belkı hep bırlıkte hamiş kalırız inş.
suaycım hadi bu ay bereketli geçer inşallah.tavsiyem yumurtladığını bildiğin gün mutlaka akşam ve sabah çalış:)))))
beni sorarasan kalça ağrılarıyşa uğraşıyorum...belfü nasıl haber aldınmı
inş. canım tamam öyle çalışırım belfü ıyı afracıkla uğraşıyor sadece biraz ağrıları var onun dışında herşey yolunda canım benım bebek büyüdüğü için ağrılar normal bol bol ayaklarını kaldırıp dinlen
Cnm hersey guzel cok sukurkızlar nasılsınız uzun süredir nete giremiyorum doğru düzgün işler cok yoğun ama aklım hep burda 2 adeti olduk 8 şubatda bugün 5 günün cok şükür 26 gün sonra geldi kırmızılar tekrar doktora gideceğim kist geçmiş mi diye bende durumlar böule bu ay korunmayı düşünmüyorum bakalım kısmet
hayatcım sen nasılsın
karabıber senı unutmadım
Cnm hosgeldin insAllah bebegin gelir bu aymerhaba arkadaslar herkese selamlar... ovülasyon testlerinden bende yaptım.markası surelab'dı. tek dikkat etmeniz gereken şey 4 saat idrarınızı tutmanız ve fazla sıvı tüketmemeniz. ben 8.ve 9. günlerinde aldım ve dikkat edilmesi gereken şeylere dikkat etmeden yaptım.bu günlerde birbirine azda olsa yakın koyulukta çıktı. bunlara dikkat ettikten sonra aynı gün hep aynı saatte yaparak 2.çizgi silik çıkmaya başladı. tam 15.gün sabahtan ikinci koyu çizgiyi yakaladım.yani bugün..hayırlısı artık..
kızlar nasılsınız uzun süredir nete giremiyorum doğru düzgün işler cok yoğun ama aklım hep burda 2 adeti olduk 8 şubatda bugün 5 günün cok şükür 26 gün sonra geldi kırmızılar tekrar doktora gideceğim kist geçmiş mi diye bende durumlar böule bu ay korunmayı düşünmüyorum bakalım kısmet
hayatcım sen nasılsın
karabıber senı unutmadım
suay kasım annesi olalım hep beraber benimde bu ay boş geçti muhtemel c.tesi gelir benim kırmızılar ondan sonra çalışma zamanı
keşke ben de hamile olaydım da kalçam ağrıyaydı ((
Cnm hersey guzel cok sukur
Sali em adet gunum hemde amaliyat hihiii korku ve heecan iste senin adina sevindim cnm bu ay geli bebegin
Cnm hosgeldin insAllah bebegin gelir bu ay
maşallah canım ikinci adet hiç gecikmemiş, hadi bakalım bu ay güzel haberlerini bekliyoruz.
ben hergün değişik haller içindeyim :) ama aynı gün o duruma alışıp ertesi gün unutmuş oluyorum, herşey normalmiş gibi oluyor :))