ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

merhabalar herkese.beni de listeye ekler misiniz?burdaki insanlar bana ümit veriyor,yalnız olmadığımı anlıyorum.millete dert anlatmak çok zor.32 yaşındayım,1,5 yıllık evliyim.hiç korunmadık;ama malesef bebişten ses yok.aslında tam anlamıyla 5 aydır deniyoruz;çünkü bundan öncesinde iş sebebiyle eşimle farklı illerdeydik ve en fazla 2 ayda bir görüşebildik.eee onda da ovülasyon falan takip edemedik.olursa nasip güzel olur dedik,rahattık;olmadı.millet ne şanslı ama farkında değil.istiyor ,istediği ay hamile kalıyor.5aydır beraberiz.ama gene tık yok.ve ben endişelenmeye başladım.doktora gittik.eşimde de bende de hiçbir sorun yokmuş.yani sebepsiz bizimki.ovülasyon tarihi,testi falan bilmezdim.ama buraları okuya okuya meslek değiştiricem :))bu ay ovülasyon testi kullandım ilk defa.31 gün döngüm.sat 21ocak,bat 21 şubat.inşşşş olmaaaaammm :KK43:(her ay bekle bekle sonra bebiş olmayınca çok üzülüyorum...

kızlar belfü doğum yaptı cumartesi kızımız oldu sezeryan yapıldı 11:55 12 arası doğdu bılginiz olsun darısı başımıza :KK54:

gözümüz aydın olsun sonunda afra bebek geldi.belfücüm geçmiş olsun cnm güle güle büyüt bebişini allah sağlıklı uzun ömür nasip etsin.neden sezeryan oldu cnm kilosumu fazlaydı.hayırlısı buymuş demekki.şimdi yuvasındadır heralde.suaycım bizi haberdar ettiğin içinde sağol cnm senin yazdığını görünce aklıma hemen belfü geldi zaten

merhabalar herkese.beni de listeye ekler misiniz?burdaki insanlar bana ümit veriyor,yalnız olmadığımı anlıyorum.millete dert anlatmak çok zor.32 yaşındayım,1,5 yıllık evliyim.hiç korunmadık;ama malesef bebişten ses yok.aslında tam anlamıyla 5 aydır deniyoruz;çünkü bundan öncesinde iş sebebiyle eşimle farklı illerdeydik ve en fazla 2 ayda bir görüşebildik.eee onda da ovülasyon falan takip edemedik.olursa nasip güzel olur dedik,rahattık;olmadı.millet ne şanslı ama farkında değil.istiyor ,istediği ay hamile kalıyor.5aydır beraberiz.ama gene tık yok.ve ben endişelenmeye başladım.doktora gittik.eşimde de bende de hiçbir sorun yokmuş.yani sebepsiz bizimki.ovülasyon tarihi,testi falan bilmezdim.ama buraları okuya okuya meslek değiştiricem :))bu ay ovülasyon testi kullandım ilk defa.31 gün döngüm.sat 21ocak,bat 21 şubat.inşşşş olmaaaaammm :KK43:(her ay bekle bekle sonra bebiş olmayınca çok üzülüyorum...

inşallah gelmiştir bebiş bu ay.beklemesi gerçekten zor cnm ama elden birşey gelmiyor malesef regli olunca üzülüyoruz 1.gün ertesi gün yeni planlara başlıyoruz.

inşş canım.çok istiyorum.olsun artık noooluurrr.bu ay pek umutlu değilim.sanki yumurtlama gününü kaçırdım.14.gün yaptım testi silik çıktı.16. ve 17.günde belirgindi.17.18. ve 20.gün ilişki oldu.klomen de kullandım bu arada.bugün 21.gün ve sağ kasığım çok ağrıyooo...niye ki?

kızlar belfü doğum yaptı cumartesi kızımız oldu sezeryan yapıldı 11:55 12 arası doğdu bılginiz olsun darısı başımıza :KK54:

ay gözümüz aydın sonunda geldi afra bebiş.inşallah cok zor olmamıştır.darısı başımıza inşallah

belfü canım tebrik ederim,
Allah analı-babalı sağlıkla büyütmey, nasip etsin. darısı inş. bizlerin başına

kendini toplayınca doğum hikayeni bekliyoruz canım.

Birşey sormak istiyorum, ben çok stresli bi insan değilim çok şükür, Fakat ovulasyon testi kullandığımda illaki ilişki anında flan bebek geliyor insanın aklına. Acaba bu da hamileliğe engel mi diyorum. Kullanmasam mı diyorum testleri. Bu şekilde hamile kalanlar. Sİz hiç stres olmadınız mı???

Birşey sormak istiyorum, ben çok stresli bi insan değilim çok şükür, Fakat ovulasyon testi kullandığımda illaki ilişki anında flan bebek geliyor insanın aklına. Acaba bu da hamileliğe engel mi diyorum. Kullanmasam mı diyorum testleri. Bu şekilde hamile kalanlar. Sİz hiç stres olmadınız mı???

cnm ben kullanmiyorum fakat yinde her iliski esnasin bebk aklima geliyor:KK1:

inşş canım.çok istiyorum.olsun artık noooluurrr.bu ay pek umutlu değilim.sanki yumurtlama gününü kaçırdım.14.gün yaptım testi silik çıktı.16. ve 17.günde belirgindi.17.18. ve 20.gün ilişki oldu.klomen de kullandım bu arada.bugün 21.gün ve sağ kasığım çok ağrıyooo...niye ki?
ins bebek vardir tutunmaya calisiyordur
cok sukur neden sezeryan oldukii yaaa
cnm hosgeldin umudsuzluk yok insAllah bebegin olacak EKLEDIM SENIDE LISTEYE

Son düzenleme:
merhaba bayanlar bri sorum var cevaplarsanız sevinirim. ben de ovu testine başladım reglimin 9-10-11-12 günleri yaptım 11 ve 12 günleri koyu çıktı bugunde yapıcam silikleştimi bilmiyorum. böyle bikaç gün üst üste koyu olması ne anlama gelıyor. biliyormusunuz.

merhaba bayanlar bri sorum var cevaplarsanız sevinirim. ben de ovu testine başladım reglimin 9-10-11-12 günleri yaptım 11 ve 12 günleri koyu çıktı bugunde yapıcam silikleştimi bilmiyorum. böyle bikaç gün üst üste koyu olması ne anlama gelıyor. biliyormusunuz.

Canım Yumurtlamanın surdugunu yanı devam ettıgını gosterıyor.11-12 ve 13. gunlerde calısma yapman ıyı olur.

aaaay bebiş gelmiş.aman da aman ne de güzel kokuyordur şimdi o.

hayırlı olsun belfücüm.Allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah.

nasıl afra bebek,sen nasılsın,sağlığınız iyi mi?

cuma günü bebek gelmiyor demişsin ,cumartesi öğlen sezeryan olmuş.acil bir durum mu oldu ? Allah korusun.

neyse kendini toparla bekleriz hikayeni.

öperim ikinizi :KK54:

hoşgeldin :)
ben de ovulasyon testi ile hamile kaldım ama ilk denediğimiz ay olduğu için hiç stres filan yapmamıştım hatta tutacağına dair hiç umudum yoktu. ama minik kızımız aceleci çıktı :)

düşünmeyin demek eminim çok zordur ama ne kadar rahat, o kadar iyi bence. hatta mümkünse test yaptığını eşine söyleme, en azından o strese girmesin. ben söylememiştim mesela...

anali babali buyutmek nasip olsun prensesimizi insAllah dari bekleyenlerin basina insAllah

iklem hayatim masAllah seninde az kaldi yaa dun gibi aramizla cok bir sey yoktu herkes sirasini yavas yavas devrecek ne guzel

belfü kutlarım.allah analı babalı büyütsün.sağlıklı,huzurlu bir yaşam versin.

benimse 22.gün kasık ağrısı devam etmekte.kist olmasın ya.1 ay da onu yok etmek için boş geçecek yoksa.tabi benim boş ümitlerim de devam etmekte.her şeyden bir belirti çıkarır oldum.sağ kasığım ağrıyor hamişim,bacaklarım çok ağrıyor hamişim,karnımda gerginlik var hamişim,belim ağrıyor hamişim diye düşünmeyeceğimmmmmmmmmm.çünkü 2defa regl ağrısını hamişlik sandım.ciddi ciddi inandım buna ya.hatta eşime nasıl sürpriz yaparım diye planladım.reglim 3 gün de geçmişti.eee sonra ne oldu?TIRT ÇIKTI :KK43:( hayal kurmayacağım.kist bu kist.

X