ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

Canım benim hepimiz için süper olur inşallah sözde kalmaz bu yasa.
Meleğinin gelme vakti o halde :) sağlıkla gelsin güzel annesine

şimdiden yeni yılınızı kutlar sağlık mutluluk başarı para bebek herşey getirmesini dilerim.

Mutlu yıllar tatlım.Sağlıklı mutlu ve bebekli :)

günaydın kızlar yeni yıl herkese sağlık mutluluk ve huzur getirsin..ve tabiki isteyen herkese bebişleri gelsin hemencik amin.

İnşallah hayatımmm

Ay canım çok sevindim inşallah güzel sonuçlar alırsın ve mutlu sona kavuşuruz :)

Şimdiden güzel bir yıl diliyorum fıstığıma dilediklerin anında olsun

]Merhaba kızlar bu ay ovulasyon testi kullanıyorum 20. ve 21.gun 2.çizgi cok koyuydu. Ama 22. gun çizgi silikleşmeye başlamıştı .
Bu gun 27. gun yıne bı test yapayım dedım 2. çizgi cok belirgin bi şekilde vardı .20. ve 21. gun kadar belirgin degildi ama vardi. bu ne anlama geliyor yumurtlamalarım devam mı ediyor yoksa bu test yanıltıyor mu beni. Yardımlarınızı bekliyorum.

adetine ne kadar süre kaldı bilmiyorum ama benim sonradan tekrar koyulaşmaya başladıgında hamile oldugumu gösteriyordu :) inşallah seninde öyledir:)

inş. canım benım yenı yıl bıze bebişlerimizi getirsin inş. sen nmasılsın çalışmlar nasıl bakalım varmı bırseyler
izin olayında özel şirketler hiç birsey yapamayacaklarmış onada engel olacaklar yanı devlet ödeyecek eklenen ayları eğer işveren senı işten cıkarırsa cok yüklü b,ir tazmınat ödeyecekmış[/QUOTE]

cnm bu aralar yumurtlama dönemim işte cumada dr.a gideceğim 14.gün oluyor ilk defa kadın doğumdan randevu aldım ordaki ebe arkadaş dr.u önermişti yumurta takibi konusunda iyiymiş bakalım artık ne olcak. bu arada tsh t3 t4 sonuçlarımı aldım çok çok iyi okonuda sıkıntı yok yani diğerlerinide yaptırabilirsem içim rahatlayacak.

selam bende forumdan okuduğum test markaları ile ilk denememi gerçekleştirmiştim ve tuttu.Ovulasyon testini yabana atmayın çift çizginin silik çıktığı gün çift çizgi çıktığı gün ve sonrası denedim Tavsiye ediyorum

adetine ne kadar süre kaldı bilmiyorum ama benim sonradan tekrar koyulaşmaya başladıgında hamile oldugumu gösteriyordu :) inşallah seninde öyledir:)

inşallah canım ama ben sanmıyorum. adetime daha 1 hafta var bu kadar erken cıkacagını sanmıyorum

arkadaşlar dün doktora yumurta takibi için gitmiştim. dün yumurtam 14mm dedi doktor ama dün dijital ovu testi yapmıştmgülenyüzçıkmıştı. bugün yine test yaptm yine gülen yüzçıktı ve iki çizgi aynı koyuluktaydı, sol kasığımda baya ağrıyor bugün. ama anlamadığım şey dün yumurtam 14mmse bugün en fazla 16mı olur ve çatlarmı bu kadar küçükken??dünü değerlendirdik bugünü de mi değersek, yoksa yarını mı beklesek?

günaydın kızlar ..yeni bir yıl hepimize uğurlu gelsin inşallah..bu arada artık bariz hissediyorum bebişimin hareketlerini

günaydın kızlar bu güzel yenı yılda sıze sağlık mutluluk huzur ve bebiş senesı dilerim
ben hala adet olmadım bugün 52 gün oldu

kuzucum benım bıtanem günaydın dr. gittin mı bugün nasıl geçti afracık nasılmış meleğim sen nasıl yaptın o şirin kavanozları bende yapmak istiyorum cok güzel ya tarif edersin benımkı nı ayırmayı unutma kuzucum

cnm bu aralar yumurtlama dönemim işte cumada dr.a gideceğim 14.gün oluyor ilk defa kadın doğumdan randevu aldım ordaki ebe arkadaş dr.u önermişti yumurta takibi konusunda iyiymiş bakalım artık ne olcak. bu arada tsh t3 t4 sonuçlarımı aldım çok çok iyi okonuda sıkıntı yok yani diğerlerinide yaptırabilirsem içim rahatlayacak.[/QUOTE]

hadı bakalım canım benım inş. bu ay bebişin gelir bende dr. dandevu aldı 12 ocak gıdeceğim

günaydın kızlar ..yeni bir yıl hepimize uğurlu gelsin inşallah..bu arada artık bariz hissediyorum bebişimin hareketlerini

canım benım tebrık ederim sağlıkla gelsın yavrun annesı daha cok hissedeceksın tekmelerını maşallah
sanada ıyı yıllar canım

sağol canım benim..senin adet cok fazla gecikti ya inşallah bir an önce gelir kırmızılarda sende bunun stresinde kurtulup çalışmalara başlarsın

Gözün aydın hayatımm :))

hadı bakalım canım benım inş. bu ay bebişin gelir bende dr. dandevu aldı 12 ocak gıdeceğim

canım benım tebrık ederim sağlıkla gelsın yavrun annesı daha cok hissedeceksın tekmelerını maşallah
sanada ıyı yıllar canım [/QUOTE]

Kuzum şimdi geldim afracık büyümüş :)
2723 gr 49,28 cm kuzum
Ama yaramazlık yapıp yukarı dönmüş kızcım 2 hafta sonra dönmezse durum fena sezeryan mecbur en korktuğum şey

Kuzum şekerleri anlatırım ben sana yardımda ederim fıstığım :) sen iste yeter ki

Yılbaşın nasıldı

sağol canım benim..senin adet cok fazla gecikti ya inşallah bir an önce gelir kırmızılarda sende bunun stresinde kurtulup çalışmalara başlarsın

canım benım evet cok uzadı bende farkındayım ama beklemekten başka çarem yok malesef bir olayım zaten hemen çalışmalara başlıyacağım

Kuzum şimdi geldim afracık büyümüş :)
2723 gr 49,28 cm kuzum
Ama yaramazlık yapıp yukarı dönmüş kızcım 2 hafta sonra dönmezse durum fena sezeryan mecbur en korktuğum şey

Kuzum şekerleri anlatırım ben sana yardımda ederim fıstığım :) sen iste yeter ki

Yılbaşın nasıldı [/QUOTE]

meleğim benım bıtanem maşşalah prensesıme ama dönmesine cok üzüldüm sen konuş onunla masaj yap göbişine dön kızım de üzmez senı döner inş. kuzucum benım doğana kadar 3 kilo yu geçer afracık
yılbaşı güzel geçti yorucu ben içmedim bizimkıler ve eşleri içti ben hariç aspirin kullandığım için sefer izin vermedı güzel geçti eğlendik yemek yedık sonra masa hazırladık odaya onun üstünede mezeler salatalar börekler tatlıları ekledik yedık içtik okey,tabu, kağıt oynadık sabah 04:30 uyuduk bızımkını yatırana kadar öldüm
daha yorgunluğu üstümden atamadım
kuzucum adaçayı ve civanperçemi içecektım annem izin vermedı dr. gitmeden içme diyor bende içmedım

meleğim benım bıtanem maşşalah prensesıme ama dönmesine cok üzüldüm sen konuş onunla masaj yap göbişine dön kızım de üzmez senı döner inş. kuzucum benım doğana kadar 3 kilo yu geçer afracık
yılbaşı güzel geçti yorucu ben içmedim bizimkıler ve eşleri içti ben hariç aspirin kullandığım için sefer izin vermedı güzel geçti eğlendik yemek yedık sonra masa hazırladık odaya onun üstünede mezeler salatalar börekler tatlıları ekledik yedık içtik okey,tabu, kağıt oynadık sabah 04:30 uyuduk bızımkını yatırana kadar öldüm
daha yorgunluğu üstümden atamadım
kuzucum adaçayı ve civanperçemi içecektım annem izin vermedı dr. gitmeden içme diyor bende içmedım[/QUOTE]

Valla bende üzüldüm canım inşallah döner kızım.Kilosu toparladı maşallah gayet iyi ve deve boylu olacak sanırım :)

Yılbaşının iyi geçmesine çok sevindim hem içmemende iyi olmuş canım.
Valla annende iyi demiş aslında doktor bi baksın sonra içersin.
Şimdi ne zaman gitmeyi düşünüyorsun doktora ?

kuzucum :)

annesine çekecek desene boyu manken kızımız geliyor maşallah
döner meleğim inş. sen pozitif düşün bebişinde dönsün
canım benım 12 ocak sabah: 09:45 randevum o güne kadar adet olursam oh oh ne güzel olur

Son düzenleme:

Kuzum inşallah doktordan önce kendiliğinden gelir ve de önemli birşey yoktur.
Güzel haberler getir bize

Arkadaslar benim beklenen adet tarihim 6 ocak,ben dayanamiyip bugün bir test yaptim ama malesef negatif bu ay bana ne oluyor anlamiyorum...ayin 25 inde gelen lekenme 5 gün sürdü ve durdu,kafam cok karisik....

Arkadaslar benim beklenen adet tarihim 6 ocak,ben dayanamiyip bugün bir test yaptim ama malesef negatif bu ay bana ne oluyor anlamiyorum...ayin 25 inde gelen lekenme 5 gün sürdü ve durdu,kafam cok karisik....

canım hayırlısı olsun sıkma tatlı canını hem bak bazı bayanlarda gebelik testinde çıkmıyo mesala benim ablamınkinde gebe olduğu halde idrar testinde cıkmamıştı. allahtan ümit kesilmez. hem bak 2 ay oldu doktor ilaç verdiği halde hala adet olmadım hiç kafama takmıyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…