ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

Gurbetim test yapsana canım inşallah kuzuna kavuşmuşsundur sevindir bizi:)

Suayım canım şimdi geldim.Yapacak pek bişey yok şimdilik :KK43:
Bir krem daha verdi çok kötü durumdalar doğum sonrası cerrahi müdahale olur dedi:KK43:

Sen nasılsın artık doktora git derim kuzum beklemee

off canım geçmiş olsun. inş. doğum sırasında rahatsız etmez seni.
dikkat et artık kendine...

günaydın kızlarrrr
gurbet ve suay ikinizde de sanki bu ay bişiler var:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:inşallah gelir bebeşler

yok canım bende bır sürpriz aynı hamiş değilim malesef ama adetde olamıyorum cuma sabah gitcem dr. sen nasılsın bebiş nasıl hissetmeye başladın mı bakalım :KK34:

Gurbetim test yapsana canım inşallah kuzuna kavuşmuşsundur sevindir bizi:)

Suayım canım şimdi geldim.Yapacak pek bişey yok şimdilik :KK43:
Bir krem daha verdi çok kötü durumdalar doğum sonrası cerrahi müdahale olur dedi:KK43:

Sen nasılsın artık doktora git derim kuzum beklemee

oy oy kıyamam sana kuzucum ıyı yapmış dr. krem sür en azından acısını hafifletir göbişide gördüm kocaman olmuşuz cok tatlı ama maşallah :nazar::nazar: prensesıme büyümüş :KK19:
gitcem bıtanem cuma sabah işe gelmeden dr. olacağım ordan işe gelirim akşamda saat 18:00 bızım şirketin yemekhanesınde yılbaşı eğlencesı olacak dansözlü oh oh :KK66: her sene yapıyorlar cok eğlenceli oluyor eee büyük şirket olunca eğlenmesı cabası
zaten cuma sabah kaynananda gidiyo c.tesi temızlık yapacağım pazar yılbaşı için alışveriş malum arkadaşlar yılbaşında bizdeler pazar akşamı bız kaç hazırlığımı yaparım felan işte böyle haftayı atlatırız p.teside erken cıkıyoruz 4 de paydos :KK16:

Son düzenleme:
yok canım bende bır sürpriz aynı hamiş değilim malesef ama adetde olamıyorum cuma sabah gitcem dr. sen nasılsın bebiş nasıl hissetmeye başladın mı bakalım :KK34:

oy oy kıyamam sana kuzucum ıyı yapmış dr. krem sür en azından acısını hafifletir göbişide gördüm kocaman olmuşuz cok tatlı ama maşallah :nazar::nazar: prensesıme büyümüş :KK19:
gitcem bıtanem cuma sabah işe gelmeden dr. olacağım ordan işe gelirim akşamda saat 18:00 bızım şirketin yemekhanesınde yılbaşı eğlencesı olacak dansözlü oh oh :KK66: her sene yapıyorlar cok eğlenceli oluyor eee büyük şirket olunca eğlenmesı cabası
zaten cuma sabah kaynananda gidiyo c.tesi temızlık yapacağım pazar yılbaşı için alışveriş malum arkadaşlar yılbaşında bizdeler pazar akşamı bız kaç hazırlığımı yaparım felan işte böyle haftayı atlatırız p.teside erken cıkıyoruz 4 de paydos :KK16:

Sağol kuzum benim.Valla krem kullanıyorum 3 gündür tık yok umarım bu verdiği fayda eder :KK43:
Evet göbek aldı başını gitti.Bakalım kızım ne kadar büyüdü.2 ocakta doktora gidiyoruz :)

Ohh kaynanan gidiyor ya çok sevindim :) Yılbaşında şahane geçsn kuzum.

Doktordan sonra haber vermeyi unutma keserim :))

Sağol kuzum benim.Valla krem kullanıyorum 3 gündür tık yok umarım bu verdiği fayda eder :KK43:
Evet göbek aldı başını gitti.Bakalım kızım ne kadar büyüdü.2 ocakta doktora gidiyoruz :)

Ohh kaynanan gidiyor ya çok sevindim :) Yılbaşında şahane geçsn kuzum.

Doktordan sonra haber vermeyi unutma keserim :))

ya meleğim haber vermez olurmuyum zaten önce sana veriyorum sonra bızımkılere :KK9::KK9:
evet ya cok şükür gidiyorlar
:KK9::KK9:
meleğim inş. tombiş yiğenım gelecek canım benım doğumdan sonra ameliyat olursun kurtulursun inş. o kadar acı çekmene değmez biliyosun herseyı lazerle yapıyorlar artık :KK34: dualarım senınle benımde bır arkadaşım vardı ilk düşüğüm vardı ya beraber hamiş kalmıştık oda pazar doğum yapmış 3 kilo oğluşumuz geldi sağlıkla en kıısa zamanda yanına gideceğim :KK16:

Son düzenleme:
belfü allah yardımcın olsun cnm inşallah atlatırsın doğuma kadar doğumda tekrar olması kaçınılmaz yanlız.heleki normal doğurursan

Arkadaslar size danismak istedigim birsey var,
5 aralikta adet oldum ve 21 aralik yumurtlama tarihimdi,son iki gündür yani 25.,26 aralik kahverengimsi akinti basladi bende.normalde hep adetten bir gün önce gelir ve adet olurum,bu sekilde hic basima gelmedi.meraktan olucak bugün tekrar bir ovulayon testi yaptim positif,21 araliktada posotifti tekrarmi yumurtluyorum,ben pek anlam veremedim.deneyimli arkadaslardan fikir rica ediyorum???
simdiden tesekkürler

Arkadaslar size danismak istedigim birsey var,
5 aralikta adet oldum ve 21 aralik yumurtlama tarihimdi,son iki gündür yani 25.,26 aralik kahverengimsi akinti basladi bende.normalde hep adetten bir gün önce gelir ve adet olurum,bu sekilde hic basima gelmedi.meraktan olucak bugün tekrar bir ovulayon testi yaptim positif,21 araliktada posotifti tekrarmi yumurtluyorum,ben pek anlam veremedim.deneyimli arkadaslardan fikir rica ediyorum???
simdiden tesekkürler

canım seni pek ümitlendirmek istemiyorum ama belli olmaz yerleşme kanamasıda olabiliyomuş bu tür akıntılar

canımben de ovulasyon testi kullandım. günüm3 gün geçti sonra hasta oldum. bazı kadınlarda yerleşme kanaması oluyormuş. ama nadiren görülen bi durummuş. umarım hamilesindir. yum. çatlama tarihini kendin mi hesapladın?

canımben de ovulasyon testi kullandım. günüm3 gün geçti sonra hasta oldum. bazı kadınlarda yerleşme kanaması oluyormuş. ama nadiren görülen bi durummuş. umarım hamilesindir. yum. çatlama tarihini kendin mi hesapladın?

hayir digital ovulasyon testi kullandim canim bende sasirdim ama ümitlenmekte istemiyorum takip edicem bakalim ne olucak...

kızlar günaydın perşembe perişanlık günü gerçektende bugün perişan ve bitkinim uykusuzum :KK14:
belfücüm canım benım nasıl oldun gülüm
bende halan gelen giden yok 46 gün oldu valla korunma evresı gıbı oldu bu :KK9:

Adet oldum kizlar :)

gurbetcım cok üzüldüm :KK50: canım sen bır daha bu ovülasyon testlerıyle gebelık bakma :KK20: onlarla olmaz canım sonra üzülüyosun ama hayırlsı osun inş. yavrun cabuk gelsın bekletmeden artıkbır daha kı ay bende olursam ınş. beraber geçeriz :KK9:

kızlar günaydın perşembe perişanlık günü gerçektende bugün perişan ve bitkinim uykusuzum :KK14:
belfücüm canım benım nasıl oldun gülüm
bende halan gelen giden yok 46 gün oldu valla korunma evresı gıbı oldu bu :KK9:

gurbetcım cok üzüldüm :KK50: canım sen bır daha bu ovülasyon testlerıyle gebelık bakma :KK20: onlarla olmaz canım sonra üzülüyosun ama hayırlsı osun inş. yavrun cabuk gelsın bekletmeden artıkbır daha kı ay bende olursam ınş. beraber geçeriz :KK9:

Suayım balım günaydın:KK19::KK19::KK19:
Bugün az daha iyiyim sanırım acıya alıştım :)

Kuzum yarın git artık doktora bakalım ne diyecek.
Haftasonuna birşey kalmadı kuzu :)

Gurbetim her ay yeni ümitler unutma canım.
Kuzular sağlıklı gelsin yeter:KK19:

X