- 26 Ocak 2007
- 2.082
- 2
- 40
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #6.301
günaydın kızlar ...
gurbetcim geçmiş olsun...hemen iyileş ayağa kalk bir evde en son hasta olması gereken anneler...
suaycım bitki çayları işe yarar inşallahda gelir seninkiler biran evvel çalışmalara başlarsın sende...
belfücüm inşallah yararlanırsın izinden cnm bende bebek için izni bakliyordum zaten şimdi hamile kalabilirim
bu haber özel şirketlerin hiç hoşuna gitmeyecek sanırım.
Canım benim hepimiz için süper olur inşallah sözde kalmaz bu yasa.
Meleğinin gelme vakti o halde :) sağlıkla gelsin güzel annesine
şimdiden yeni yılınızı kutlar sağlık mutluluk başarı para bebek herşey getirmesini dilerim.
Mutlu yıllar tatlım.Sağlıklı mutlu ve bebekli :)
günaydın kızlar yeni yıl herkese sağlık mutluluk ve huzur getirsin..ve tabiki isteyen herkese bebişleri gelsin hemencik amin.
İnşallah hayatımmm
evet kuzcum kurtlarmı dökeceğim
inş. meleğim sende yararlanırsın oh oh aframa bol bol vakıt ayırırsın
ne güzel kuzucum ben şimdi fatıh üniversıtesınden randevu aldım cok ıyı bır araştırma hastanesı arkadaşımda gidiyor cok memnun detaylı araştırma yapılıyormuş tetkıklerı cok güzelmiş orda ayla eser e gıdeceğim 12 ocak cumartesi o zamana kadar adet olsamda yıne gıdeceğim
inş. canım benım yenı yıl bıze bebişlerimizi getirsin inş. sen nmasılsın çalışmlar nasıl bakalım varmı bırseyler
izin olayında özel şirketler hiç birsey yapamayacaklarmış onada engel olacaklar yanı devlet ödeyecek eklenen ayları eğer işveren senı işten cıkarırsa cok yüklü b,ir tazmınat ödeyecekmış
Ay canım çok sevindim inşallah güzel sonuçlar alırsın ve mutlu sona kavuşuruz :)
Şimdiden güzel bir yıl diliyorum fıstığıma dilediklerin anında olsun