ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

Suayım balım günaydın:KK19::KK19::KK19:
Bugün az daha iyiyim sanırım acıya alıştım :)

Kuzum yarın git artık doktora bakalım ne diyecek.
Haftasonuna birşey kalmadı kuzu :)

Gurbetim her ay yeni ümitler unutma canım.
Kuzular sağlıklı gelsin yeter:KK19:

meleğim benım evet yarın dr. olacağım oh oh cok sevindim bıtanem benım :KK19::KK19: senın acın dındıyse ben şimdi daha cok rahatladım kuzucum :KK16:
evet haftasonu bol bol dinlen canım benım emreyle gezin havalar cok güzel temız hava afraya da ıyı gelır bende bır tane ev beğendim netten esimleri buraya atacağım fikirleriniz almak ıcın bakalım sen beğenmezsen olmaz :KK9::KK9:

yok canım bende bır sürpriz aynı hamiş değilim malesef ama adetde olamıyorum cuma sabah gitcem dr. sen nasılsın bebiş nasıl hissetmeye başladın mı bakalım :KK34:

oy oy kıyamam sana kuzucum ıyı yapmış dr. krem sür en azından acısını hafifletir göbişide gördüm kocaman olmuşuz cok tatlı ama maşallah :nazar::nazar: prensesıme büyümüş :KK19:
gitcem bıtanem cuma sabah işe gelmeden dr. olacağım ordan işe gelirim akşamda saat 18:00 bızım şirketin yemekhanesınde yılbaşı eğlencesı olacak dansözlü oh oh :KK66: her sene yapıyorlar cok eğlenceli oluyor eee büyük şirket olunca eğlenmesı cabası
zaten cuma sabah kaynananda gidiyo c.tesi temızlık yapacağım pazar yılbaşı için alışveriş malum arkadaşlar yılbaşında bizdeler pazar akşamı bız kaç hazırlığımı yaparım felan işte böyle haftayı atlatırız p.teside erken cıkıyoruz 4 de paydos :KK16:

canım şu ağdeti bi atlatta gerisi kolay doktorda belki adet söktürücü bişiler verir...ben hala bebişi hissetmiyorum sanırım daha bikaç haftanın geçmesi gerekiyor.:KK49: hissetmeyi cok istiyorum

yazmayi unutmusum beklenen adet tarihim 6 ocak yani 10 gün var...yani 10 gün öncesinden akintinin basima gelmesi sasirtti birde testlerin positif cikmasi

canım benim adet tarihimden 4-5 gün önce adet olucakmısım gibi kahve akıntı geldi hatta biraz kanda geldi bende önemsememiştim heralde erken adet olucam diye meğer yerleşme kanamasıymış:KK49::KK49:

kızlar günaydın ben düşük yapalı bugün tam 47 gün oldu :KK14: ve adet olmadım dr. gittim beta hcg için kan aldılar sonuç 2,3 yanı acaba sıfıra düşmediği için mı adet olamıyorum ya kızlar ben ne zaman adet olacağım bu değer kaç günde düşer sonra ultrason istediler gittim sıraya girdim neymiş taaaaaa 0cağın ortalarına verıyor randevuyu sinir oldum ya :KK47: bu nasıl ınsan sağlığını düşünme dr. cıktım bırsey yapamam dedi bende özel hastane gıdeceğim kontrole inş. ondan önce adet olurum

deliriyorum galıba :KK53::KK53:

kızlar günaydın ben düşük yapalı bugün tam 47 gün oldu :KK14: ve adet olmadım dr. gittim beta hcg için kan aldılar sonuç 2,3 yanı acaba sıfıra düşmediği için mı adet olamıyorum ya kızlar ben ne zaman adet olacağım bu değer kaç günde düşer sonra ultrason istediler gittim sıraya girdim neymiş taaaaaa 0cağın ortalarına verıyor randevuyu sinir oldum ya :KK47: bu nasıl ınsan sağlığını düşünme dr. cıktım bırsey yapamam dedi bende özel hastane gıdeceğim kontrole inş. ondan önce adet olurum

Kuzum ya ne kadar ilgisizler ya insanı hasta ediyorlar.Bu kadar uzun sürmesi tuhaf aksatmadan git bi doktora canım:KK43:

çok geciktirmeden düzgün bir doktora görün canım
adet olamadıkça daha çok stres olursun böyle.

canım benim adet tarihimden 4-5 gün önce adet olucakmısım gibi kahve akıntı geldi hatta biraz kanda geldi bende önemsememiştim heralde erken adet olucam diye meğer yerleşme kanamasıymış:KK49::KK49:

vallah canim benim bu akinti biraz hafif kana dönüstü ve 4 gün sürdü ben anlamadim yine kesildi,ben yinede pek umutlu degilim bilemiyorum.Dün doktora gittim hersey yolunda ama ne hamilesin diyebiliyo nede degilsin diyo ayin 6 ini bekle dedi(normalde gelmesi gereken adet tarihi) o zaman normal adetini görmezsen test yaparsin dedi,kan filanda almadi bekle dedi. bakalim ne olucak??

vallah canim benim bu akinti biraz hafif kana dönüstü ve 4 gün sürdü ben anlamadim yine kesildi,ben yinede pek umutlu degilim bilemiyorum.Dün doktora gittim hersey yolunda ama ne hamilesin diyebiliyo nede degilsin diyo ayin 6 ini bekle dedi(normalde gelmesi gereken adet tarihi) o zaman normal adetini görmezsen test yaparsin dedi,kan filanda almadi bekle dedi. bakalim ne olucak??

canım senin için dua etçem güzel haberlerinle gelirsin inşallah :)

canım hemen başka bi doktora git sen ya.cok oldu 47 gün hiç bekleme ocağın ortalarını

Canim benim ya cok sagol Allah razi olsun,bak bugün mübarek gün insallah hayirlisiyla tez zamanda seninde güzel haberlerini aliriz ve ayni zamanda tüm isteyenlerin tabiki :)))

Cnm ikinci dusukte adet gunumde iliskiden sonra
Sarrrr kan geldi daha pesinden gelmedi adet oldum dedim
Bundan. 3 gun sonra test yaptim silik cikti
3 gun sonra yine yaptim bu sefer esit cizgi cikti
Hamileydim fakat bebegim rahim agzina yakin yerlesmis
O nedenle kendiliginden dustu :KK43: dikkat et dinlen iliski uzerinden 10 gun gecerse bile yerlesme kanamasi olur

Grip oldum yatak dosek yatiyom
Elim ayagim kalkmiyor uyku tutmadi
Cepten yaziyom
Adet oldum acayip sökuldu yawww
Bugun 5. Gun cok midem bulaniyor
Disimde apse yapti sanirim icim disim
Cay limon oldu

Suay Adacayi ic derim sana gulum
Hakkimizda hayirli olan olsun

Kızlar günaydın hepinize,
haftanın ilk iş günü ve yılında son günü :)
Bu hafta hızlı geçecek gibi.

Suayım kuzum nasılsın geldi mi seninkiler ?

Grip oldum yatak dosek yatiyom
Elim ayagim kalkmiyor uyku tutmadi
Cepten yaziyom
Adet oldum acayip sökuldu yawww
Bugun 5. Gun cok midem bulaniyor
Disimde apse yapti sanirim icim disim
Cay limon oldu

Suay Adacayi ic derim sana gulum
Hakkimizda hayirli olan olsun

Gurbetim çok geçmiş olsun canım :KK43: Aman dikkat et.

Kızlar günaydın hepinize,
haftanın ilk iş günü ve yılında son günü :)
Bu hafta hızlı geçecek gibi.

Suayım kuzum nasılsın geldi mi seninkiler ?

Gurbetim çok geçmiş olsun canım :KK43: Aman dikkat et.

kuzucum benım bıtanem yok hala gelmedı dr. gideceğim haftaya dr. full dolu c.teiye kadar beklıyeceğim zaten maaş almadan hiç biryere gidemem malesef neyse aktardan adaçayı çivanperçemi alacağım
ayyy dün bırsürü hazırlık yaptım cok yoruldum :KK76: evet sonunda yenı bır yıla giriyoruz hoşgeldın 2013 :124:
sağlık mutluluk başarı para getirsin bıze :KK52:
tabı bıde bebiş :KK16:
sen nasılsın kuzucum benım afram nasıl kuzucum ya doğum izni uzaltılmış dıye duydum doğrumu sen yararlana bılecekmısın

kuzucum benım bıtanem yok hala gelmedı dr. gideceğim haftaya dr. full dolu c.teiye kadar beklıyeceğim zaten maaş almadan hiç biryere gidemem malesef neyse aktardan adaçayı çivanperçemi alacağım
ayyy dün bırsürü hazırlık yaptım cok yoruldum :KK76: evet sonunda yenı bır yıla giriyoruz hoşgeldın 2013 :124:
sen nasılsın kuzucum benım afram nasıl kuzucum ya doğum izni uzaltılmış dıye duydum doğrumu sen yararlana bılecekmısın

Çayları iç bakalım kuzum faydalı olur inşallah.
Kıyamam sana ama akşam kurtlarını döker rahatlarsın fıstığımm :))

2013 dilediklerimizi getirsin hepimize inşallah :) En önemlisi bebişler gelsin :)

Kuzum günün en güzel haberi izin olayı zaten. Beni de kapsar diye düşnüyorum.Rapor düzenlenmedi bana hiç.37ye kadar çalışırım var sadece.
Zaten bu hafta onaylanır.

günaydın kızlar ...
gurbetcim geçmiş olsun...hemen iyileş ayağa kalk bir evde en son hasta olması gereken anneler...
suaycım bitki çayları işe yarar inşallahda gelir seninkiler biran evvel çalışmalara başlarsın sende...
belfücüm inşallah yararlanırsın izinden cnm bende bebek için izni bakliyordum zaten şimdi hamile kalabilirim :KK1::KK1::KK1:
bu haber özel şirketlerin hiç hoşuna gitmeyecek sanırım.

kızlar nerden duydunuz gercekten uzatılmıs mı
ayyy cok sevındımmm

günaydın kızlar yeni yıl herkese sağlık mutluluk ve huzur getirsin..ve tabiki isteyen herkese bebişleri gelsin hemencik amin. :KK49::KK49::KK49:

Çayları iç bakalım kuzum faydalı olur inşallah.
Kıyamam sana ama akşam kurtlarını döker rahatlarsın fıstığımm :))

2013 dilediklerimizi getirsin hepimize inşallah :) En önemlisi bebişler gelsin :)

Kuzum günün en güzel haberi izin olayı zaten. Beni de kapsar diye düşnüyorum.Rapor düzenlenmedi bana hiç.37ye kadar çalışırım var sadece.
Zaten bu hafta onaylanır.

evet kuzcum kurtlarmı dökeceğim :KK24::21:
inş. meleğim sende yararlanırsın oh oh aframa bol bol vakıt ayırırsın :KK19::KK19:
ne güzel kuzucum ben şimdi fatıh üniversıtesınden randevu aldım cok ıyı bır araştırma hastanesı arkadaşımda gidiyor cok memnun detaylı araştırma yapılıyormuş tetkıklerı cok güzelmiş orda ayla eser e gıdeceğim 12 ocak cumartesi o zamana kadar adet olsamda yıne gıdeceğim :KK34:

günaydın kızlar ...
gurbetcim geçmiş olsun...hemen iyileş ayağa kalk bir evde en son hasta olması gereken anneler...
suaycım bitki çayları işe yarar inşallahda gelir seninkiler biran evvel çalışmalara başlarsın sende...
belfücüm inşallah yararlanırsın izinden cnm bende bebek için izni bakliyordum zaten şimdi hamile kalabilirim :KK1::KK1::KK1:
bu haber özel şirketlerin hiç hoşuna gitmeyecek sanırım.

inş. canım benım yenı yıl bıze bebişlerimizi getirsin inş. sen nmasılsın çalışmlar nasıl bakalım varmı bırseyler
izin olayında özel şirketler hiç birsey yapamayacaklarmış onada engel olacaklar yanı devlet ödeyecek eklenen ayları eğer işveren senı işten cıkarırsa cok yüklü b,ir tazmınat ödeyecekmış

X